siwypike Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 I jeszcze 2 dla Tomka 210 i 218x75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 I z ostatniego wypustu 90x90oraz 207x75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ta niebieska to moja :-) Tuba dotarła w terminie w którym się umawialiśmy, dziękuję. Co do wykonania, liga mistrzów, polecam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wczoraj dostałem tubę. Pełny profesjonalizm. Kontakt, wykonanie, czas !!Rewelacja!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Serdecznie dziękuję za opinie. Nie pozostaje mi nic innego jak poprawiać warsztat. Jutro pokażę zaległości a niebawem nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zdjęcia tuby kolegi @depesza 202x75 Obrazy do wypalanek skończone . Teraz próby pod laserem i jak dobrze wypadną to niebawem wszystkie gatunki będą dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dziś do mnie dotarła. Elegancka.Pięć dni od zamówienia do dostarczenia.Dziękuję za szybkie wykonanie przed wyjazdem,co poratowało mnie (i moje wędki) .PolecamPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Serdecznie dziękuję za wspaniały kontakt. Miało być szybko na wyjazd więc nie mogło być inaczej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 I kolejna armata dla kolegi @ Rafii 202x90 Pliki wyleciały do wypalenia i czekam już na efekty. Mam nadzieję, że już będzie bez poprawek i niebawem będę mógł zaprezentować 6 gatunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 2 z ostatniego wypustu 151x90 i 151x75. Wcześnie wspomniane wypalanki: pstrąg oraz lipień Minimalnie jeszcze dojdą szczegóły ale efekt niezły. W przyszłym tygodniu dojdą: troć i kleń. Następnie zmieniony sandacz oraz szczupak. I tak kolejno by do końca roku udostępnić wszystkie gatunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 tuba dotarła po rozpakowaniu jestem pewien że był to dobry zakup polecam wszystkim ! nie ma prawa nic się stać kijowi w środku jest faktycznie " pancerna " jak to już napisał kilka postów wcześniej któryś z kolegów materiały wykonanie rewelka nic dodać nic ująć dziękuję i do następnego pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Już miałem priva pisać czy wszystko gra Dziękuję za miły kontakt i pozdrawiam serdecznie. A tak się prezentowała tuba kolegi@ maro zębaty 154x75 I coś takiego sobie zrobiłem . Pozdrawiam zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wszystkiego Najlepszego Dareczku z okazji dzisiejszego Twojego Święta.Przede wszystkim życze Tobie bardzo dużo zdrowia , sukcesów w życiu osobistym , zawodowym oraz wszelkiej pomyślności.No i oczywiście pięknej metrowej ''białej strzały -Aspiusa'' na kiju.Sto lat !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Duzo,dużo zdrowia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Sto lat i samych tłustych mamusiek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Serdecznie dziękuję Myślałem ,że w dniu urodzin pojadę nad wodę i zrobię sobie prezent łowiąc jakiegoś rapiszona. Niestety rodzina nie dała mi takiej okazji i od rana świętuję w domu. Już robi się wesoło. Wyjazd nad wodę przełożony na jutro. Tylko czy dam radę. Im człowiek starszy tym bardziej spełniony, szczęśliwy. Mam wspaniałą rodzinę, dom, przyjaciół. Fajnie jest obudzić się rano w dniu urodzin i móc podziękować Bogu za wszystko co otrzymał od życia. Życie jest piękne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jako, że nosze się z zamiarem zamówienia "tubki" zaglądam tutaj i oglądam sobie fotki. Korzystając z okazji życzę więc wszystkiego naj... naj... Im człowiek starszy tym bardziej spełniony, szczęśliwy. Mam wspaniałą rodzinę, dom, przyjaciół. Fajnie jest obudzić się rano w dniu urodzin i móc podziękować Bogu za wszystko co otrzymał od życia. Życie jest piękne. Trzymaj się mocno tego co masz!! Bo parafrazując przysłowie: " Nie samymi... rybami żyje człowiek " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dziękuję raz jeszcze za życzenia. To był piękny dzień, teraz trzeba spakować się na rybki. Może spełni się jedno z życzeń serdecznych kolegów i spotkam się jutro z wymarzoną rapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Siwypike - co do tub, to możesz wystawić na nie fakturę czy nie bardzo? Szukam dostawcy okrągłych tub do salonu wędkarskiego no i potrzeba na to papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Odpowiedź na priva.Kilka wypalanek poprawionych i czas działać nad następnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Darku, przyjmij i moje, chociaż spóźnione, życzenia ale tak samo szczere, życzę Ci jak najwięcej fajnych chwil gdziekolwiek miały by one mieć miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzięki Kuba. Jedne z fajniejszych to te które mogę spędzić z Tobą nad wodą. Każdy wspólny wyjazd to niezapomniane dla mnie chwile. I oby takich jak najwięcej. no , może z małą modyfikacją. By oprócz wyników ilościowych, poprawiły się nam jakościowe. Już zbieram żuki na Drwęcę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Poprawią się nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Oczywiście że tak będzie. Jutro wyślę fotki tego co nabyłem pod nasze magiczne drzewko. Edytowane 2 Listopada 2014 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Kilka fotek tubowych z ostatniego okresu: 110x75 155 x 75 kleniowa i 3 x 220 x 75 okoniowe Edytowane 2 Listopada 2014 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi