Mateush Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Cześć Darek jak tam z pokrowcami , coś ruszy ? Niestety nie jestem w stanie załatwić fotek sorry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Gęby się cieszą Perfekcja w każdym calu Darku! P.S. Może zaraz kolejne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Serdecznie dziękuję za pozytywne opinie. Na dniach uzupełnię galerię. Troszkę ostatnio dodatkowych obowiązków przy chorych dzieciach nie pozwala mi na pisanie, ale poprawę obiecuję Cześć Darek jak tam z pokrowcami , coś ruszy ? Niestety nie jestem w stanie załatwić fotek sorry Pozdrawiam Czekam na próbki materiałów. Niestety w pewnych kwestiach ciągle zalatuje komuną jeśli chodzi o podejście sklepów i hurtowni w kwestii dostępności materiałów na rynku i ich udostępnianiu. Temat ruszyłem więc czekam za listonosza Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Dzieci odrobinę lepiej to udało się zgrać zdjęcia Tuby kolegów z Olsztyna 207-219cm długości.Dla @Barbel 205x75Dla kolegi Korczas Edytowane 8 Grudnia 2014 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Dodam coś od siebie. Miałem obawy, czy ten kapsel górny nie będzie wypadać podczas eksploatacji tuby - nie ma opcji by "sam" odpadł i naraził kije na wypadnięcie. Wewnętrzny pokrowiec z Alicante wcale dużo nie ogranicza miejsca więc myślę, że 3 casty spokojnie wejdą w średnicę 75mm. Na prawdę gorąco polecam wyroby Darka, gdyż jest to prawdziwy majstersztyk HMG i Finezze mają nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Cieszę się , że wszystko pasuje Kamilu i serdecznie pozdrawiam. No i oczywiście polecam się na przyszłość. Koledzy brali tuby 90mm średnicy więc możesz na miejscu sprawdzić i porównać gabaryty oraz pojemność Edytowane 8 Grudnia 2014 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertsWalters Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam, tuba doszła dzisiaj do mnie super wykonanie no i napis rewelka.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Również dziękuję. Napisy już opanowałem więc fajnie to wychodzi. Pozdrawiam zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dzieci odrobinę lepiej to udało się zgrać zdjęcia Tuby kolegów z Olsztyna 207-219cm długości.DSC_1176.JPGDSC_1177.JPGDSC_1178.JPGDSC_1179.JPGDSC_1180.JPGDSC_1181.JPGDla @Barbel 205x75DSC_1185.JPGDSC_1187.JPGDla kolegi KorczasDSC_1182.JPGDSC_1184.JPGDotarły bezproblemowo!!!Wielkie dzieki kolego poprostu rewelka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Również dziękuję za wspaniały kontakt. Niech dobrze chronią wędeczki. A niebawem dojdą kolejne wypalanki i jak dobrze wyjdzie nowy projekt niezwiązany z tubami choć powiązany z wypalankami Edytowane 9 Grudnia 2014 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Przedświąteczna tuba dla Edka 216x75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ale ten czas ucieka. To już 4 wspólne święta z Jerkbaitem. Zdrowych, pogodnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia wszelkich marzeń koledzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Cześć Siwy,paczka dotarła...dzięki Robota naprawdę fajna i dopracowana,zdecydowanie polecam Jeszcze raz dzięki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dzięki serdeczne. Również dziękuję za kontakt i pozdrawiam. To były ostatnie tuby ubiegłego roku.Obecnie walczę z wypalankami i poszukiwaniem lepszego materiału na pokrowce. To co przyszło było dalekie od moich oczekiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam,potrzebuję jakiś kontakt do Pana Darka (mail/ tel.)Chciałbym dogadać szczegóły wykonania tuby.Jestem nowy na forum i nie bardzo wiem jak, a nie będę jechać do Torunia i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Napisz do Darka na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scyzoryk00 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dla mnie tuba juz tez doszla Mile zaskoczenie ;D bo chociaz wiedzialem ze bedzie to gorna polka to jednak trzymajac ja w reku i ogladajac na zywo wyglada to jeszcze lepiej ;D Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dzięki Jak się ogarnę z zamówieniami to wkleję kilka fotek tub oraz nowych wypalanek. Będą : okoń, sandacz i sum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Kilka z początku roku;)150x752 szuki dla kolegi Hvast150x75I kolegi scyzoryk 00 151x75 I najnowsze wypalanki W związku z częstymi pytaniami, pragnę określić , iż standardowa tuba wykonana jest na bazie PVC, obszyta codurą 600 z paskami skóry ekologicznej na obu jej końcach. Wewnątrz znajduje się wszyty na stałe pokrowiec z codury i obszyty materiałem Alicante extra. Jest to gąbka zgrzewana laserowo z zamszem. Nie wykonuję tub bez wewnętrznych pokrowców, czy też ze zwykłą gąbką. Pozdrawiam zaglądających 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Kilka kolejnych tub212x75130 i 145x90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Darek co z pokrowcami na wędki , jest temat czy już zamknięty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Na chwile obecną nie znalazłem odpowiedniego materiału. By kupić te o których wspominałeś trzeba mieć działalność bo w detalu nie sprzedają. Tematu nie odpuszczam ale na szybko nic nie zrobię bo w sklepach pustki a i w necie trudno jest się poruszać bez znajomości nazw. Jak znalazłem materiały w szafie to nawet krawcowa nie była w stanie powiedzieć co to za materiał. Klimat jak w sklepach wędkarskich. Wszystkiego pełno tylko z asortymentu którego potrzebujemy nic nie można kupić. Napiszę na priva jak coś znajdę. Edytowane 2 Lutego 2015 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Darek, tak na marginesie, tuby super http://jerkbait.pl/topic/23654-del-toro-moje-patyki/?p=1603036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzięki W przerwie zrobiłem Konradowi pod jednoskłada: i walczę dalej z plikami bolenia i szczupaka pod wypalanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzisiejsze, już trafiły do nowego właściciela. 2x 115x90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi