siwypike Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Zeszłotygodniowe zamówienia w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 I kolejne wyjechały z pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwedkarz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ja też jedną już mam od Darka na jednoskład i teraz robię drugą na M1 218 cm Wszystkim polecam kolegę dobrą robotę robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dzięki Sławku za miłe słowo. Walczę jeszcze z 2 wypalankami szczupaka i bolenia. Jak je skończę to przedstawię nowy projekt o który mnie męczono od ponad roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam, Jaka jest najwieksza srednica tub jakie wykonujesz? Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witaj. Wykonuję tuby o średnicach 50mm, 75mm i 90mm. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dzieło, szczunek, podziw. Chcę Odezwę się na pw jak przyjdą do mnie wędeczki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek@k Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Pozdrawiam Darka , tuba przyszła i jest taka jak się spodziewałem :-) . Teraz tylko przymiarka do wędki , ale to jeszcze jakieś dwa tygodnie. Tak trzymaj, świetne wykonanie. Polecam innym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ile może wejść wędek pokroju TD do 40 g. w spinnie do takiej tuby 90 mm ? Wędki w pokrowcach. 2,3?Szukam tuby zbiorczej na dwuskłady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam ja też nabyłem dwie tuby do jednoskładów i jestem zadowolony pozdrawiam Mirekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ile może wejść wędek pokroju TD do 40 g. w spinnie do takiej tuby 90 mm ? Wędki w pokrowcach. 2,3?Szukam tuby zbiorczej na dwuskłady . 3 dalem rade wcisnac w tube 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 3 dalem rade wcisnac w tube 90Z pokrowcami? Spiningi czy casty z mniejszymi przelotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Spiningi z pokrowcami, pokrowce materialowe. Jak masz pokrowce z pianki to pewnie tylko dwa wejda.3x spiny (20lb, 20lb, 15lb; przelotki 25KLH, 25KLH, 25Y) Tak wchodza na styk, ale wchodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Lux. Dzięki. To casty pewnie ze 4 wejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Pozdrawiam Darka , tuba przyszła i jest taka jak się spodziewałem :-) . Teraz tylko przymiarka do wędki , ale to jeszcze jakieś dwa tygodnie. Tak trzymaj, świetne wykonanie. Polecam innym !Dzięki Jacku Lubię robić tuby skromnie ubrane. Mają wówczas swój urok. Do takich zaliczam z czystymi wstawkami lub wypalankami. Delikatny opis też fajnie wygląda. Dlatego też będę wychodził z niektórej kolorystyki i pewnych elementów , gdyż kłuci się to z moim poczuciem estetyki.Ostatnio wykonane.212x75 236x90 i 150x90 2x169x75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams6699 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Gratuluję poczucia estetyki Darku, moje tuby chociaż jeszcze na fotkach, ale świetnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 W poniedziałek zamawiam kuriera więc w środę będą na miejscu. To moje ulubione kolorki : oliwka i brąz więc robiłem je z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams6699 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tuby dojechały,w swojej klasie absolutnie przewyższają jakością wszystko co jest dostępne na rynku...i są w dodatku bardzo ładne.Darku, wielki szacunek dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Wielkie dzięki Adamie. Fajnie wyszły i podobają mi się tak ubrane tuby. Teraz walczę z większym zamówieniem, ale wypalanka bolenia będzie dostępna na dniach. Dojdzie jeszcze szczupak oraz karpik i kompletowanie wypalanek będzie zakończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Cześć ! Poproszę o wycenę tub : jednoskład 7"2" , 2,18 m znaczy i jednoskład 7" ( 2,13 ) . Z zewnątrz czarno-czarna , bez ekscesów . Ewentualnie napisik Phenix lub inny St.Croix . Wędki przewożone pojedynczo , bez pokrowców , więc wnętrze maksymalnie przyjazne i mięciutkie . Średnica minimalna dla przelotki wejściowej 16 - 20 . Design coś w stylu Del Toro - ładnie wyszedł .Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek@k Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam! Wędka pasuje . Tuba mogła by być ze 3 cm dłuższa ze względu na ten sztywny materiał na końcu tuby, który dotyka szczytówki wędki . Poza tym jest ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja do długości wędki dodaję 4cm by tyle wędka miała zapasu wewnątrz. Jeśli codura od góry dotyka szczytówki to proszę wkładać odwrotnie. Od dołu jest wykończenie z Alicante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Foto w "terenie": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dzięki, fajna fotka Troszkę zdjęć z ostatnio wykonanych tub:129x75 od 112 do 220x75 212 i 217Pozdrawiam zaglądających 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi