Skocz do zawartości

Tuby wędkarskie - siwypike

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Właśnie to planowałem wprowadzić. Wszystkie loga opracowane , wzory portfeli również o tu  firma od wypalanek wyszła z rynku. Jak znajdę nową firmę to na pewno będą. Mam opracowane portfele z zawieszkami na blaszki i woblery. No ale i zwykłe na gotóweczkę również. :)

• Like 1

Kupiłem od Pajka travelka.. no i w zestawie trafiła się piękna tuba! :).. Z logiem pstrąga... Malina!

Tuba mała, do czteroskładu, mieści się w bagażniku. Nie ma problemu.

Problem widzę przy tubach do wędek 260 i dłuższych. Strach zostawić w samochodzie na widoku  :)  Bo można stracić i tubę i szybę!

Moje tuby... bez obszycia, bez loga, z gołej rury kanalizacyjnej lub plastikowej rynny są lepsze!!! Bo są gorsze :D

A teraz poważnie.. Zastanów się Darku czy nie wprowadzić wersji z naszytym uchwytem na środku. Taki uchwyt znacznie ,wg.mnie, poprawia ergonomię tuby.. Pozwala wziąć coś jeszcze w tę rękę...Np. torbę z woderami czy silnik do łodzi..

Idąc z domu na ryby, mi przynajmniej zawsze brakuje ręki! :)

Pozdrawiam

Sławek.

Dziękuję za wskazówki i opinie :) Co do wszywania rączek w materiał to jestem przeciwnikiem takiego rozwiązania , gdyż po pewnym czasie wyciąga się materiał. Mam już inne rozwiązanie tylko szukam kogoś kto mi to wyprodukuje. :) Rącza będzie dopinana w wybranym miejscu, bezpośrednio do rurki. ;)

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...