Rafus Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 @SiwyMam do Ciebie kilka pytań w sprawie zamówienia. Zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Przesyłka w drodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Kolejną tubę właśnie odebrałem od kuriera. Wykonanie, kontakt PRO. Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Choroba córek a następnie zapalenie oskrzeli u mnie skutecznie wyautowały mnie z forum. Zamówienia szły na bieżąco i wszyscy otrzymali zamówione tuby w zaplanowanym czasie. Kilka fotek z ostatnich wysyłek.125x75137x75 z wypalanką pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 126-220x90212x90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomanek13 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Począwszy od zamówienia, poprzez wykonanie, dostarczenie i kontakt z Darkiem, wszystko na najwyższym poziomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dziękuję serdecznie za miły kontakt i również pozdrawiam To co jest najważniejsze przy realizacji zamówień to zadowolenie kolegów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Te czarne z 26 marca to moje. Kontakt i wykonanie wzorowe. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Serdecznie dziękuję za miły kontakt i zadowolenie z kolejnej tuby . pozdrawiam. Trochę się obijałem ze zdjęciami ale niebawem uzupełnię braki i nowości. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jak długo trzeba bedzie czekać na wykonanie 3-4 tub ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Około tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Kilka rurek z czerwca:185-220x90217x75217x90pozdrawiam zaglądających 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 DSC_1834.JPG[/url]A taką samą skórkę z wypalanką pstrąga nie można by było od Ciebie kupić? Na czapeczkę bym sobie naszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Można , reszta na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Na nie myślałeś może żeby zrobić takie portfele z logiem bolenia ☺bym był pierwszy w kolejce po taki portfelik ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Na nie myślałeś może żeby zrobić takie portfele z logiem bolenia ☺bym był pierwszy w kolejce po taki portfelik ☺Mogłyby być i na jigi i na muchy szczupakowe. Pewnie. Fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Właśnie to planowałem wprowadzić. Wszystkie loga opracowane , wzory portfeli również o tu firma od wypalanek wyszła z rynku. Jak znajdę nową firmę to na pewno będą. Mam opracowane portfele z zawieszkami na blaszki i woblery. No ale i zwykłe na gotóweczkę również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 masz może jakieś fotki tych cudeniek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareko Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam! Chciałbym zamówić tube na 2 jednoskładowe wedki, długoc tuby ok 230 cm. Prosze o informacje jaka cena takiej tuby i czas realizacji.Pozdrawiam Marek Ołdak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Wysłałem informację na priva. Pozdrawiam Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kupiłem od Pajka travelka.. no i w zestawie trafiła się piękna tuba! .. Z logiem pstrąga... Malina!Tuba mała, do czteroskładu, mieści się w bagażniku. Nie ma problemu.Problem widzę przy tubach do wędek 260 i dłuższych. Strach zostawić w samochodzie na widoku Bo można stracić i tubę i szybę!Moje tuby... bez obszycia, bez loga, z gołej rury kanalizacyjnej lub plastikowej rynny są lepsze!!! Bo są gorsze A teraz poważnie.. Zastanów się Darku czy nie wprowadzić wersji z naszytym uchwytem na środku. Taki uchwyt znacznie ,wg.mnie, poprawia ergonomię tuby.. Pozwala wziąć coś jeszcze w tę rękę...Np. torbę z woderami czy silnik do łodzi..Idąc z domu na ryby, mi przynajmniej zawsze brakuje ręki! Pozdrawiam Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dziękuję za wskazówki i opinie Co do wszywania rączek w materiał to jestem przeciwnikiem takiego rozwiązania , gdyż po pewnym czasie wyciąga się materiał. Mam już inne rozwiązanie tylko szukam kogoś kto mi to wyprodukuje. Rącza będzie dopinana w wybranym miejscu, bezpośrednio do rurki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams6699 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Darku,dzięki serdeczne za kolejną tubę,jak zwykle pasuje do kijka idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jeszcze raz wkleję co po awarii część zdjęć zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pod kije kleniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi