WojtekCIN Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ostatnia fotka to moja tuba, jak zwykle wykonana perfect Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzięki Wojtku i do zobaczenia nad wodą.Kolejne w warsztatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Wypalanki w komplecie. No prawie bo boleń jeszcze do poprawki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegosław Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Tuba dotarła. Jak zwykle, idealna Dziękuję i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dziękuję za miłe słowo i cieszę się że tuba po raz kolejny spełniła oczekiwania. Dzisiaj udało się zakończyć prace nad kolejnymi sztukami więc jutro postaram się nadrobić zaległości z fotkami. pozdrawiam wszystkich zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Kilka fotek z ostatnich wysyłek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Do mnie również tuby dotarły , wykonanie zgodne z zamówieniem. Bardzo dobra jakość i sam sobie się dziwię , że tak długo z tym zamówieniem czekałem. Teraz pewnie na tej jednej się nie skończy...( kolega również zadowolony). Pozdrawiam, Karol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Kilka fotek z ostatnich wysyłek DSC_2759.JPGTa kropka po "Croix" jest zbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Zgadza się. Wykonuję jednak napisy zgodnie z zamówieniami, które jak się okazuje mają swoje znaczenie. Wykonałem już kilka zamówień które różniły się np.tym, że po nazwie wędki były numery albo właśnie kropki które miały oznaczać który kijek znajduje się w danej tubie. Tuby były tej samej długości i koloru więc miało to znaczenie. Więc kto komu zabroni. U mnie jeśli treści nie są prawnie zakazane i w nikogo nie godzą, można wyszywać co się chce i podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Moja ulubiona wypalanka W opracowaniu jednak kolejne gatunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Czytając wątek od początku to ładny progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dziękuje Darku za miłą współpracę tuba dojechała we wtorek wcześniej nie miałem czasu podziękować taki zapiernicz w robocie ,a co do jakości tuba wykonana perfekcyjnie to moja pierwsza tuba od ciebie i na pewno nie ostatnia . Pozdrawiam Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walant Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Tuba idealna Kontakt idealny POLECAM w 100 % !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Serdecznie dziękuje koledzy. By tuby docierały na czas zgodnie z obietnicą czasem nie ma czasu na śledzenie wątku. Ale już uzupełniam Pozdrawiam zaglądających 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Wstyd. Żebym nie mógł znaleźć swojego wątku. Ale jak biorą to liczy się wykonanie zamówień na czas i nad wodę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Czy posiadasz w ofercie twarde tuby prostokątne na travelki spinningowe ? No i co z dobrej jakości pokrowcami na wędki , będą nie będą ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Tuby tylko okrągłe. W tym kraju problem ze wszystkim więc chciałbym wprowadzić 4 nowe średnice tylko nie mogę dogadać nakładek. Z materiałami jeszcze gorzej. Idę do pasmanterii a sprzedawczynie nie są w stanie określić jak się nazywa materiał który pokazuje nie mówiąc o sprowadzeniu. Z zagranicy mi się nie opłaca, więc na razie nie będę robił pokrowców, chyba że znajdę to co bym chciał i nie będzie problemu z zakupem. pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 W dniu dzisiejszym odebrałem swoją tubę od Kolegi @siwypike - tuba rewelacyjna, wykonana o wiele szybciej niż zdołałem odebrać Dziękuję bardzo :)Zdecydowanie polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Serdecznie dziękuję za opinię i miły kontakt. Jutro wyjeżdża kolejna partia tub więc będzie czas na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert77 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Moja tuba odebrana. Super wykonanie, kijek bezpieczny.Dzięki za gratisa.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 A proszę bardzo i pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert77 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ta oliwkowa z okonkiem to chyba moja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Moja tuba dziś przyjechała. Świetna robota, wielkie dzięki Darek! Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Tuba dotarła.Koniec wożenia składów na podszybiu w dostawczaku. Nie wiem dlaczego tak długo zwlekałem z zakupem. Może powodem było kojarzenie tub do transportu z czymś ekskluzywnym i bardzo drogim.Myliłem się.Otrzymałem towar ekskluzif i w dobrej cenie. Jestem mega zadowolony:). Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witam. Tuby właśnie do mnie dotarły i oczom mym nie wierzę ! Nie są takie jak sobie je wyobrażałem są lepsze ! Najlepsze ! Dziękuję serdecznie za te cudeńka ! Robota profesjonalna, super kontakt, termin realizacji mega szybki ! P.S. Za mało chłopie cenisz za taką robotę !!!!!!!!! Polecam i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi