Skocz do zawartości

Tuby wędkarskie - siwypike

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie również tuby dotarły , wykonanie zgodne z zamówieniem. Bardzo dobra jakość i sam sobie się dziwię , że tak długo z tym zamówieniem czekałem. Teraz pewnie na tej jednej się nie skończy...( kolega również zadowolony). Pozdrawiam, Karol.

• Like 1

Zgadza się. Wykonuję jednak napisy zgodnie z zamówieniami, które jak się okazuje mają swoje znaczenie. Wykonałem już kilka zamówień które różniły się np.tym, że po nazwie wędki były numery albo właśnie kropki które miały oznaczać który kijek znajduje się w danej tubie. Tuby były tej samej długości i koloru więc miało to znaczenie. :) Więc kto komu zabroni. U mnie jeśli treści nie są prawnie zakazane i w nikogo nie godzą, można wyszywać co się chce  i  podoba. ;)

• Like 1

Dziękuje Darku za miłą współpracę tuba dojechała we wtorek  wcześniej nie miałem czasu podziękować taki zapiernicz w robocie ,a co do jakości tuba wykonana perfekcyjnie to moja pierwsza tuba od ciebie i na pewno nie ostatnia .

Pozdrawiam Krzysiek. :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Tuby tylko okrągłe. W tym kraju problem ze wszystkim więc chciałbym wprowadzić 4 nowe średnice tylko nie mogę dogadać nakładek. Z materiałami jeszcze gorzej. Idę do pasmanterii a sprzedawczynie nie są w stanie określić jak się nazywa materiał który pokazuje nie mówiąc o sprowadzeniu. Z zagranicy mi się nie opłaca, więc na razie nie będę robił pokrowców, chyba że znajdę to co bym chciał i nie będzie problemu z zakupem. pozdrawiam serdecznie ;)

• Like 1

Tuba dotarła.Koniec wożenia składów na podszybiu w dostawczaku. Nie wiem dlaczego tak długo zwlekałem z zakupem. Może powodem było kojarzenie tub do transportu z czymś ekskluzywnym i bardzo drogim.Myliłem się.Otrzymałem towar ekskluzif i w dobrej cenie. Jestem mega zadowolony:). Dzięki. 

• 3 tygodnie później...

Witam. Tuby właśnie do mnie dotarły i oczom mym nie wierzę ! Nie są takie jak sobie je wyobrażałem są lepsze ! Najlepsze ! :)

Dziękuję serdecznie za te cudeńka ! Robota profesjonalna, super kontakt, termin realizacji mega szybki !

P.S. Za mało chłopie cenisz za taką robotę !!!!!!!!!

Polecam i pozdrawiam !