siwypike Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzięki Kilka z ostatnich wypustów : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 I jeszcze kilka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 NEXT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie501 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie błysnę oryginalnością, no ale cóż. Otrzymałem właśnie zamówione tuby. Po prostu tego właśnie oczekiwałem, super wykonanie, wszystkie szczegóły tak jak było uzgodnione. Jeszcze raz dziękuje. Dobra robota. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzięki. Czasu na neta coraz mniej ale tuby wyjeżdżają o czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_C Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 To i ja się przyłączę. Darku podpisuję się pod wszystkim, co napisane powyżej i dziękuję za kawał świetnej roboty. Tuba właśnie dotarła i co mogę powiedzieć po prostu rewelacja. Wszystko tak jak było uzgodnione prosto, skromnie i bez udziwnień. W najbliższym czasie, jeśli nie będziesz miał nic przeciwko to będę chciał zrobić u Ciebie jeszcze 2 tuby. Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam Robert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrykCBR Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Panie Dariuszu, wczoraj wysłałem Panu wiadomość na priv. Wiem, że ma Pan dużo pracy, ale kiedy Pan ją odczyta, wówczas baaardzo proszę o kontakt w celu dogrania szczegółów zamówienia. Pozdrawiam Mistrzu! Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez patrykCBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrykCBR Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wszystko dogadane! Teraz już tylko czekam na swoje trzy dzieła sztuki spod ręki Pana Darka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrykCBR Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) No i są już u mnie! Piękne wykonanie Panie Dariuszu, aż miło popatrzeć. Zamawiając tuby dla konkretnych wędek nie wziąłem pod uwagę dość wysokiej stopki pierwszej przelotki jednego z wędzisk przez co włożenie do tuby dwuskładowego kija w oryginalnym pokrowcu jest niemożliwe (a w zasadzie jego wyjęcie, gdyż pokrowiec wędki wyciąga wyściółkę tuby, hmmm... może dobrym rozwiązaniem byłoby przyłapywanie wyściółki szwami do dna tuby). Bez pokrowca, operacja umieszczenia i wyjęcia tego konkretnego wędziska też jest mocno utrudniona. No cóż, moje przeoczenie, zamówię tubę o większej średnicy a tą wykorzystam do innej wędki. Powyższą uwagę zamieszczam tutaj, aby inni zamawiający tuby, oprócz długości transportowej kija, brali pod uwagę również wysokość stopki pierwszej przelotki. Wyraźnie podkreślam: powodem ww. kłopotów jest tylko i wyłącznie mój błąd. Pan Dariusz nie mógł przewidzieć do jakiej wędki zamawiam tubę, bo wówczas na pewno poleciłby mi szerszą. Robota Pana Darka została wykonana bardzo starannie i aż szkoda, że to gadżety z założenia przeznaczone jedynie do transportu i przechowywania wędzisk, bo spokojnie można by się z nimi polansować na łowisku. Poniżej przedstawiam mały unboxing. Edytowane 3 Maja 2016 przez patrykCBR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam Nie wiem czy privy dochodzą, więc pozwolę sobie tutaj poprosić o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 No i są już u mnie! Piękne wykonanie Panie Dariuszu, aż miło popatrzeć. Zamawiając tuby dla konkretnych wędek nie wziąłem pod uwagę dość wysokiej stopki pierwszej przelotki jednego z wędzisk przez co włożenie do tuby dwuskładowego kija w oryginalnym pokrowcu jest niemożliwe (a w zasadzie jego wyjęcie, gdyż pokrowiec wędki wyciąga wyściółkę tuby, hmmm... może dobrym rozwiązaniem byłoby przyłapywanie wyściółki szwami do dna tuby). Bez pokrowca, operacja umieszczenia i wyjęcia tego konkretnego wędziska też jest mocno utrudniona. No cóż, moje przeoczenie, zamówię tubę o większej średnicy a tą wykorzystam do innej wędki. Powyższą uwagę zamieszczam tutaj, aby inni zamawiający tuby, oprócz długości transportowej kija, brali pod uwagę również wysokość stopki pierwszej przelotki. Wyraźnie podkreślam: powodem ww. kłopotów jest tylko i wyłącznie mój błąd. Pan Dariusz nie mógł przewidzieć do jakiej wędki zamawiam tubę, bo wówczas na pewno poleciłby mi szerszą. Robota Pana Darka została wykonana bardzo starannie i aż szkoda, że to gadżety z założenia przeznaczone jedynie do transportu i przechowywania wędzisk, bo spokojnie można by się z nimi polansować na łowisku. Poniżej przedstawiam mały unboxing. Miałem dokładnie ten sam problem przy startowym alconite 30. Tuba o średnicy 70 mm sprzedała się w kilka sekund na giełdzie a Darek zrobił mi drugą, identyczną tyle że fi 90 mm [emoji3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 hehehe dlatego ja zamawialem tylko 90mm. mniejszych nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darulica Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 WitamCzy przyjmuje Pan zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
essewissa Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Czy jest możliwość wykonania tuby na dwie wędki (dwuskładowe), dwukomorowej? Edytowane 30 Maja 2016 przez essewissa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Potrzebuję tubę 110cm średnica 9cm. Proszę o podanie kosztów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Cześć kolega siwypike z powodów zdrowotnych na chwilę obecną nie wykonuje żadnych tub też kontaktowałem się z nim w tej sprawie,miejmy nadzieję że szybko wróci do zdrowia ja czekam pełen nadzieji że uda mi się u niego zamówić tube na mój kijem. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Jak tam zdrówko Darku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam wszystkich forumowiczów ponownie. Troszkę się ta moja przerwa przeciągnęła. Jednak już jestem. Na początek startuję z tubami 75mm a po dojechaniu nakładek wracamy do 90. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjuro Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Witam.Stanę w kolejce do 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Super!No to jak juz zaczniesz robic 90, to daj znac Mam jedna tube do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 I ja na 90-tke pod travelki będę się pisał . Daj znać kiedy temat rusza i podam wymiar jaki mnie interesuje wraz ze szczegółami , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha83 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 WitamSuper się czyta wątek od początku do końca za jednym razem. Jaki progres jakościowy!? Chylę czoła.Trafiłem tu po inspiracje, podpowiedzi dla własnej konstrukcji ale jak wszedł w użytek laser to zaśmiałem się sam z siebie do czego ja startuję...dlatego też na priv leci zapytanie na tubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) WitamA czy dłuższe tuby też można zamówić? Na spina - dwuskład 9'6"?EditChyba zaczynam łapać - czy 75 i 90 to średnice tub, a długość dowolna? Edytowane 27 Października 2016 przez Darek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) WitamA czy dłuższe tuby też można zamówić? Na spina - dwuskład 9'6"?EditChyba zaczynam łapać - czy 75 i 90 to średnice tub, a długość dowolna? 75 i 90 to srednice tub. Jak masz jakies wedki na wysokich przelotkach np KR-H 25 to zamawiaj 90 Spokojnie wtedy dwie wedki wchodza do takiej tuby. Edytowane 28 Października 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi