Granturismo Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 A czy byłbyś w stanie wykonać dla mnie dużą tubę do samolotu o średnicy 24-26cm i długości około 104-110cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 75 i 90 to srednice tub. Jak masz jakies wedki na wysokich przelotkach np KR-H 25 to zamawiaj 90 Spokojnie wtedy dwie wedki wchodza do takiej tuby. Właśnie na spinie mam KR-H 25 Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacha83 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Czyżby #SiwyPike znów miał problemy ze zdrowiem?Czy ktoś tu z szanownych ma kontakt z nim, inny niż forum i może to potwierdzić?Złożyłem zamówienie na tubę pod choinkę i zaczynam się obawiać powoli o terminy bo od dłuższego czasu nie odpisuje... Edytowane 7 Listopada 2016 przez Czacha83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Sezon wędkarski pomału się kończy a lotniczy już się zakończył wracam więc do weekendowego szycia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dariuszu, ta meta z boleniem coś mi mówi [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Jak szyjesz to daj znać ile tubeczka do mego Kamisori zander by kosztowała . Długość tuby 115 cm. Edytowane 16 Listopada 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Ostatnie zamówienia w drodze. Norbert odpowiedź na priva Edytowane 16 Listopada 2016 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Proszę Państwa, zamówienie od Darka dotarło dziś rano. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie, jestem zadowolony z wykonania. Serdecznie polecam. Darku, dziękuję! Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Cześć jak ma się sprawa wkładek 9cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Tuby 90 są już dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 jaki byłby koszt do wędek1.St.Croix Legend Tournament Walleye LTWS70LF 213 cm2.Fenwick Aetos 2,18m 7-18g A721MXFS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Gramatura jest bardzo potrzebna do wykonania tuby. Oj bardzo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam serdecznieJestem zainteresowany wykonaniem u Pana tuby do wędki 213 cm.Proszę o kontakt na priv w celu ustalenia szczegółów zlecenia na wykonanie tuby . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam serdecznie.Proszę o wycenę tuby o średnicy 9cm i długości 225 . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Posiadam tubę made by Siwypike 203 cm na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Darek - po raz kolejny dziękuję. Tuba cacy, zgodnie z ustaleniami. Choć mam jedną uwagę - obecna jest jeszcze lepiej wykonana niż ta z przed około dwóch lat ;-) Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Super autorski wątek - mega progres - piękne tuby !!! Zamawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Serdecznie dziękuję za opinie. Kolejne paczki w drodze. Czasu tylko mało na regularne wklejanie zdjęć i opisy. Ale obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Sezon wędkarski pomału się kończy DSC_4605 (2).JPG a lotniczy już się zakończył 20160925_172024.jpg wracam więc do weekendowego szycia A u mnie się zaczął ))Zgadniesz czym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 A u mnie się zaczął ))Zgadniesz czym? 737 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Nice Nie wiedziałem Adamie , że interesujesz się lotnictwem. Poważnie latasz czy tylko sweet focia? W zeszłym roku korciło mnie by zrobić licencję zawodową i spróbować sił w liniach. Żona jeszcze nalega, ale chyba wolę sportowe wyzwania i odrobinę niezależności, swobody. Po 25 latach w lotnictwie już trochę tej pary uleciało. Nie chce mi się tak gnać do przodu. Wolę spokojniej na miejscu - pod domem. Dlatego termika to jest to co zaspokoi mój głód no i trochę akrobacji na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Kilka z ostatniego wypustu i na giełdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ooo nawet moje są Produkt pierwsza klasa, super wykonanie i cena, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dziękuję za opinie i miły kontakt. Do usłyszenia z powietrza W najbliższy weekend rozpoczynamy zajęcia do licencji więc niebawem zaczniemy znowu latać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dziś odebrałem swoją, klasa sama w sobie,a i druga moja okoniówka też się zmieści 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi