Skocz do zawartości

Tuby wędkarskie - siwypike

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Witam kolegów.Przed wczoraj dotarła do mnie pierwsza tuba od,,siwypajk" i otewierajac paczke która jest dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem ,ukazała sie tuba która wyglada swietnie jest bardzo bardzo starannie dopieszczona i to w wersji ,standart nawet jest rybka pokazujaca jaka wedke chcemy miec w srodku.Elementy wedki wchodza z małym oporem ale tak powinno byc bo gdy potrzasnałem nic niepuka i wiem ze składy nieuszkodza sie,jeden o drugi.Sa odzielone przegroda .Super robota i to w swietnych pieniadzach polecam kazdemu nawet tym wymagajacym.Jestem mega zadowolony.Pozdrawiam wszystkich noi oczywiscie wykonawce.To napewno nie pierwsza tuba od ,,siwypajk"

Serdecznie dziękuję za takie opinie. Czasu na pisanie i wklejanie zdjęć coraz mniej ale wszystkie zamówienia zrealizowane w terminie. Może uda się nadrobić zaległości w Święta. I z okazji tych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim forumowiczom, kolegom i przyjaciołom pragnę złożyć serdeczne życzenia, zdrowotnych i spokojnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. :)

• Like 1

Witam,

Proszę o info na temat terminu możliwego wykonania i ceny tuby:

długość składu wędki 76 cm, średnica wew. ok 7,5 - 8cm.

Jeszcze czekam na pokrowiec do tego travela i nie wiem jak będzie gruby... stąd nie potrafię podać dokładnej średnicy :)

Preferowany kolor ciemny zielony, wykonanie standard z dodatkowym uchwytem zewnętrznym.

Poproszę o info na pw.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

https://allegro.pl/pokrowiec-wedkarski-sztywny-tuba-na-wedki-125-cm-i7339229077.html

Niskobudżetowe zabezpieczenie wędki z kołowrotkioem. Ktoś ma/widział/użytkował? Jakie opinie?

PS. hmmmm - chyba nie trafiłem tematycznie, ale trudno...

Edytowane przez tryt

• 7 miesięcy temu...