prezes77 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Moja tez dotarła , świetna robota. Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dziękuję Troszkę nowości - napisy gumowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Przesyłka dzisiaj dotarła! Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Kiedy sezon w pełni, czasu na pisanie mniej. Jednak zamówienia realizowane są na bieżąco i na czas Dziękuje za opinie i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zapomniałem podziękować koledze @siwypike odrobinę spóźnione, ale wielkie dzięki Elitka ma się bardzo dobrze w tubie, choć początkowo nie umiałem znaleźć jej odpowiedniej pozycji do wejścia...Zmieściła się jednak pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Kiedy sezon w pełni, czasu na pisanie mniej. Jednak zamówienia realizowane są na bieżąco i na czas 20160925_172024.jpgloty.jpgDziękuje za opinie i pozdrawiam serdeczniea myślałem, że tak tuby dostarczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ciężko zmieścić taki ładunek w szybowcu Kolejne zrealizowane zamówienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochun Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Hej Darku .Tuba do mnie dotarła .Jakośc wykonania - Bajka .Także jestem bardzo zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Witam kolegów.Przed wczoraj dotarła do mnie pierwsza tuba od,,siwypajk" i otewierajac paczke która jest dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem ,ukazała sie tuba która wyglada swietnie jest bardzo bardzo starannie dopieszczona i to w wersji ,standart nawet jest rybka pokazujaca jaka wedke chcemy miec w srodku.Elementy wedki wchodza z małym oporem ale tak powinno byc bo gdy potrzasnałem nic niepuka i wiem ze składy nieuszkodza sie,jeden o drugi.Sa odzielone przegroda .Super robota i to w swietnych pieniadzach polecam kazdemu nawet tym wymagajacym.Jestem mega zadowolony.Pozdrawiam wszystkich noi oczywiscie wykonawce.To napewno nie pierwsza tuba od ,,siwypajk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Serdecznie dziękuję za takie opinie. Czasu na pisanie i wklejanie zdjęć coraz mniej ale wszystkie zamówienia zrealizowane w terminie. Może uda się nadrobić zaległości w Święta. I z okazji tych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim forumowiczom, kolegom i przyjaciołom pragnę złożyć serdeczne życzenia, zdrowotnych i spokojnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Witam. Chyba z rozpędu dwa identyczne PW posłałem, w wolnej chwili prosił bym o odpowiedź na chociaż jedno [emoji3] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Miało być odpoczywanie a było latanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam,Proszę o info na temat terminu możliwego wykonania i ceny tuby:długość składu wędki 76 cm, średnica wew. ok 7,5 - 8cm.Jeszcze czekam na pokrowiec do tego travela i nie wiem jak będzie gruby... stąd nie potrafię podać dokładnej średnicy Preferowany kolor ciemny zielony, wykonanie standard z dodatkowym uchwytem zewnętrznym.Poproszę o info na pw.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Darek dziękuję za "domek" dla mojej trawki Tuba klasyczna w formie jak klasyczna jest jej domowniczka Wykonana i dopracowana na 100% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Serdecznie dziękuję za opinie Niech dobrze służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Siemano, jest szansa wykonania tuby na kijek z dopiętym kołowrotkiem? Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam. Powyższy Kolega ostatni raz logował się 25 lutego, czy ktoś z Was ma np. numer telefonu lub mail'a do Forumowego Kolegi i jest uprawniony do podzielenia się kontaktem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Cześć, telefonem i mailem nie poratuje, miałem ostatnio kontakt i napisał że w marcu jest bardzo zajęty. Pewnie odpisze na priv.pozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Cześć, telefonem i mailem nie poratuje, miałem ostatnio kontakt i napisał że w marcu jest bardzo zajęty. Pewnie odpisze na priv.pozdrawiamSławekTo samo , otwarcie powiedział że marzec ma zajęty więc bym się nie martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daromh Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witam . czy jest szansa na tube na jednoskład 216cm ale z poszerzeniem na kołowrotek .. Kij Super UL , solnik krótki , kołowrotek mały 1000 . Jak myslisz ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Ale jeśli na PW odpisuje to napiszę, dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryt Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) https://allegro.pl/pokrowiec-wedkarski-sztywny-tuba-na-wedki-125-cm-i7339229077.html Niskobudżetowe zabezpieczenie wędki z kołowrotkioem. Ktoś ma/widział/użytkował? Jakie opinie? PS. hmmmm - chyba nie trafiłem tematycznie, ale trudno... Edytowane 31 Sierpnia 2018 przez tryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srebro1975 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witam . Czy jest możliwość zrobienia tuby o wymiarach 115cm na 75mm . Dziękuję i pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi