tete Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Cześć, czy możesz wykonać tubę na kij 198 cm w jednoskładzie? Czy tuba na dwa kije w tej długości to będzie dużo drożej? Puściłem priv ale nie odczekałem się odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam serdecznieBardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych moimi tubami ale jestem dość mocno zalatany i nie miałem czasu nawet na neta, i odpisywanie bądź czytanie e-maili. W tym roku i w najbliższym czasie nie będę niestety wykonywał tub. Ma to związek z moją pracą zawodową i brakiem czasu na dodatkowe czynności. Jeśli będę je wykonywał to na zasadzie wykonania kilku uniwersalnych tub i wystawienie ich na giełdzie twórców. Wykonywanie tub na zamówienie wiązałoby się z ustaleniem terminów które zapewne nie byłyby możliwe do dopięcia. Dlatego też muszę odmówić wszystkim zainteresowanym.Kolejny stary-nowy cel.Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Jak ja Ci zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi