siwypike Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Zapraszam serdecznie.Właśnie w dniu dzisiejszym doszła paczuszka. Nakładki 90mm, 75mm i 50mm są dostępne. W tych rozmiarach będą robione tuby z gąbkami i bez. Dodatkowo tuby 75mm będą dostępne z nakładkami w kolorach czarnym lub brązowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Właśnie dotarłem do domu i pierwsze co zrobiłem to przymiarka, tuba idealnie pasuje do kija a kolor kija ładnie współgra ze wstawkami na tubie. Po napełnieniu tuby solidnie potrząsałem zestawem i wszystko leży jak ulał. Cieszę się, że w końcu wędka nie będzie "brzęczała" w aucie a ja nie będę musiał oszczędzać się w zakrętach z obawy, że coś ją złamie. Darku, dzięki za poświęcony czas, bardzo miło było mi Ciebie poznać i posłuchać jak opowiadasz o wiślanych rybach. Mam nadzieję, że któregoś dnia będę miał okazję popatrzeć jak łowisz. Każdemu kto potrzebuje solidnej tuby polecam wyroby Darka, będzie zadowolony. Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Cieszę się, iż tuba pasuje i kijek jest dobrze zabezpieczony. Również dziękuję za miłe spotkanie i wymianę doświadczeń. Mało kto potrafi tak opowiadać jak Ty , bym oczyma mej wyobraźni widział miejsca z których wyłuskujesz kolejne klenie. Do zobaczenia nad wodą. Jestem pewien, że będziemy mieli niejedną okazję by razem zdeptać kawałek wiślanego brzegu. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 muglbym prosic o kontakt hcialbym zamwic taka tube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij88 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Napisz na PW to tam dogadacie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Kolejna partia tub wyjechała. Kilka zdjęć tub w wariancie z paskami podłużnymi - naramiennymi i poprzecznymi - do ramy roweru.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Fajne, już się nie mogę doczekać.Poproszę tą co ma paski poprzeczne (na rower) bliżej środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Kurier zamówiony i jutro rano paczuszka wyjedzie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 I kolejna parka do dzisiejszej wysyłki.I szelki dla Michała Na powyższym zdjęciu szelki są podpięte do tuby 75mm , ale ich docelowym przeznaczeniem jest 90mm więc będą dopasowane. Sprawdzone i podczas noszenia tuba dobrze się trzyma. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 O szelki sa super dzieki bardzo - niezły patent może się sprawdzić dla kolegów którzy zamówią dwie , trzy tuby i wtedy jeden pasek im wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pierwsza wersja o której pisałem na priva nie sprawdzała się zbyt dobrze. Te są super , gdyż można zapiąć na wstawce z eko skóry lub pod nią i się nie przesuwa. Dałem więcej paska by można było sobie wyregulować a następnie nadmiar odciąć. Najlepszy patent, że można je również do roweru też podczepić. Teraz sobie takie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Czyli jak to się mówi : "Potrzeba jest matką wynalazków" , wcześniejszy brak mojej wyobraźni może przydać się innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Święte słowa: "Potrzeba jest matką wynalazków" Tak zresztą zrodził się pomysł na tuby no i teraz szelki. Jak widać : " nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło" Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo1975 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Tuba odebrana.Materiały i wykonanie pierwsza klasa,kij lezy jak ulał.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cieszę się i dzięki za współpracę. Niech dobrze trzyma kijek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Potrzebuje 2 sztuki na spiningi. Jednoczęściowe. Długość kijków 215 i 205 cm. Wysokość największej przelotki + grubość blanku - 6 cm. Coś budżetowego bez paska. Nie mam pokrowców , więc wersja z wewnętrznym pokrowcem.Poprosze o ofertę na priv. Może byc taka: http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=127129 Tylko bez pasków. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Tuba dotarła.Jest pierwsza klasa.DziękujęNa priv poszło zamówienie na następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki Czasem wolę wykonać 2 jeśli jestem niezadowolony z efektu, lub chcę złapać nową koncepcję. Pomysłów na wykonanie jest dużo ale efekt ma zadowolić zamawiającego. Odpowiedzi dla zainteresowanych na privie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Super Darku.Coś pogadamy bo do moich firmowych wędek chcę mieć tuby no i pokrowce bo Krzysiek mnie tymi misiami pluszowymi wykończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A ja właśnie rozmawiałem z Darkiem wcześniej o tubach wykładanych w środku właśnie grubym materiałem (plusz i jak to określił Tomek - miś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Super kijki Tomku i coś do nich wymyślimy. Karolu czekam na próbki materiałów którymi mógłbym wykładać środek. W opcji wstawka ze skóry ale chcę mieć więcej opcji tak by każdy mógł wybrać coś dla siebie. Odebrałem kilkadziesiąt metrów codury i skór więc kilka nowości przedstawię jak opracuję wzorniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żmijek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z dwoma tubami 160 cm. (moro i czarna, zdjęcia na tej stronie)Jakość i wykonanie pierwsza klasa, już myślę o następnych.Dziękuję za szybkie wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Darku jak ogarniesz dla mnie temacik z wyścielanym grubym materiałem wewnątrz tuby środkiem to bede jeszcze potrzebował tube pod kijek 275cm w dwóch składach Pozdrawiam serdecznie Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jadę dzisiaj oglądać materiały. Mam na oku flock i plusz ewentualnie podszyte dodatkowo owatą. Chcę by miało to sens i dobrze chroniło wędeczki. Po powrocie z wycieczki napisze do Ciebie na priva. I jeszcze coś z porannej wysyłki:I tu wariant z zastosowaniem brązowej nakładki do brązowej codury.Zdjęcie tego nie oddaje ale kolor nakładki jest mocno zbliżony do koloru codury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W przerwie miedzy rybkami kilka kolejnych zamówień. tuby : 160cm, 204cm, 212cm Dla zainteresowanych wypełnieniem z materiału to jeszcze nie znalazłem takowego - który spełniałby moje oczekiwania. Ale kolejne próbki już są w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi