Skocz do zawartości

Tuby wędkarskie - siwypike

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dotarłem do domu i pierwsze co zrobiłem to przymiarka, tuba idealnie pasuje do kija a kolor kija ładnie współgra ze wstawkami na tubie. Po napełnieniu tuby solidnie potrząsałem zestawem i wszystko leży jak ulał. Cieszę się, że w końcu wędka nie będzie "brzęczała" w aucie a ja nie będę musiał oszczędzać się w zakrętach z obawy, że coś ją złamie.

Darku, dzięki za poświęcony czas, bardzo miło było mi Ciebie poznać i posłuchać jak opowiadasz o wiślanych rybach. Mam nadzieję, że któregoś dnia będę miał okazję popatrzeć jak łowisz.

Każdemu kto potrzebuje solidnej tuby polecam wyroby Darka, będzie zadowolony. 

Pozdrawiam i do zobaczenia

Cieszę się, iż tuba pasuje i kijek jest dobrze zabezpieczony. Również dziękuję za miłe spotkanie i wymianę doświadczeń. Mało kto potrafi tak opowiadać jak Ty , bym oczyma mej wyobraźni widział miejsca z których wyłuskujesz kolejne klenie. Do zobaczenia nad wodą. Jestem pewien, że będziemy mieli niejedną okazję by  razem zdeptać kawałek wiślanego brzegu. Pozdrawiam serdecznie

Pierwsza wersja o której pisałem na priva nie sprawdzała się zbyt dobrze. Te są super , gdyż można zapiąć na wstawce z eko skóry lub pod nią i się nie przesuwa. Dałem więcej paska by można było sobie wyregulować a następnie nadmiar odciąć. Najlepszy patent, że można je również do  roweru też podczepić. Teraz sobie takie zrobię. :)

Potrzebuje 2 sztuki na spiningi. Jednoczęściowe. Długość kijków 215 i 205 cm. Wysokość największej przelotki + grubość blanku - 6 cm. Coś budżetowego bez paska. Nie mam pokrowców , więc wersja z wewnętrznym pokrowcem.

Poprosze o ofertę na priv.

Może byc taka:

http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=127129

Tylko bez pasków.

Edytowane przez godski

Super kijki Tomku i coś do nich wymyślimy. Karolu czekam na próbki materiałów którymi mógłbym wykładać środek.  W opcji  wstawka ze skóry ale chcę mieć więcej opcji tak by każdy mógł wybrać coś dla siebie. Odebrałem kilkadziesiąt metrów codury i skór więc kilka nowości przedstawię jak opracuję wzorniki.

Jadę dzisiaj oglądać materiały. Mam na oku flock i plusz ewentualnie podszyte dodatkowo owatą. Chcę by miało to sens i dobrze chroniło wędeczki. Po powrocie z wycieczki napisze do Ciebie na priva. 

I jeszcze coś z porannej wysyłki:

post-49950-0-38747600-1376399508_thumb.jpg

post-49950-0-78588700-1376399581_thumb.jpg

post-49950-0-01994600-1376399590_thumb.jpg

post-49950-0-89169600-1376399596_thumb.jpg

I tu wariant z zastosowaniem brązowej nakładki do brązowej codury.

post-49950-0-28174900-1376399611_thumb.jpg

Zdjęcie tego nie oddaje ale kolor nakładki  jest mocno zbliżony do koloru codury.