karolkrause Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Serdecznie dziękuję za "miłe słowo", i cieszę się że wszystko pasuje. Ostatnio troszkę problemów zdrowotnych pod dach domu się wkradło ale już jest ok i kończę nowe zamówienia. Kilka tub pojechało w piątek więc czekam na opinie co do ewentualnych zmian. W nadchodzącym tygodniu przedstawię tuby w nowej gamie kolorystycznej. Pozdrawiam serdecznie wszystkich zaglądającychDarku przede wszystkim zdrowia dla dziewczyn dbaj o nie Tuba dotarła i co wiecej można powiedzieć po za słowem CUDO Tak jak chciałem i dodatkowo postarałeś się o nowy materiał o ,którym wczesniej rozmawialiśmy że było by fajnie jak by coś takiego się znalazło.Ty potrafiłeś podjąć się wyzwania i pokazujesz swoimi poczynaniami że nie spoczełeś na laurach ale cały czas się rozwijasz i idziesz do przodu starając się nam zapewnić produkt na najwyższym poziomie - Mistrz Dziękuje serdecznie i pozdrawiam Darku Karol, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Dziękuję Pawle za słowa uznania . Jakoś tak wyszło i trzeba temat pociągnąć do przodu A co do bycia mistrzem to długa droga przede mną Karolu, ale staram się sprostać wszelkim oczekiwaniom. Nie potrafię iść na łatwiznę, taki charakter. Mam zaszczepiony pedantyzm i zwracanie uwagi na szczegóły więc wiem, że jeszcze dużo jest do poprawienia jeśli chodzi o tuby. Cieszę się, że mimo mojego krytycyzmu tuby się podobają. Mam nadzieję że wszyscy którzy je otrzymują są z nich zadowoleni. W przypadku jakichkolwiek wad i uszkodzeń służę pomocą w ich naprawie oczywiście.Specjalne zamówienie już w drodze Pozdrawiam Edytowane 22 Września 2013 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegosław Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Spełniasz marzenia, kolego...Bardzo dziękuje i myślę już o następnej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegosław Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Tuba dojechała.W rzeczywistości jest jeszcze lepsza niż na zdjęciach Doskonała robota, doskonała ochrona i doskonały kontakt z wykonawcą. Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Marzenia są po to, by je spełniać Również dziękuję za miły kontakt i pozdrawiam serdecznie. Jutro zdjęcia tuby w ..... oliwkowym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Kolejna partia tub wyjechała , a wśród nich wspominana wcześniej "oliwka".Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Oliwka wygląda kapitalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Już wiem w czym "Anusia" będzie podróżowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Oliwka wygląda kapitalnie Dokładnie I chyba nawet wiem do kogo wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 W przerwie między budową wiatrołapu Małe co nieco dla Krzysztofa I coś dla Kuby vel. guciolucky. Inspirację do kolorów zaczerpnąłem z jego usposobienia i przynęt. Dzięki za wspólne wędkowanie. Bolenie dopisywały choć mam nadzieję że następnym razem będą gryzły większe. No i ubranko dla Anusi Pozdrawiam zaglądających . Ja lecę nad wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JPSt Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Fantastyczne rękodzieło.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYSIEK100 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Dzięki Siwypike.Tuba dotarła,co tu dużo pisac super wykonanie za niewielką kasę.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Dzięki i niech dobrze służy a raczej chroni Twoją wędeczkę. Powrót siwej codury dla forumowego kolegi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Tuby przyszły i co tu dużo gadać kawał bardzo solidnej i bardzo estetycznej roboty. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dziękuję bardzo za opinie . Dzięki takim pomysłom jak Twoje w kwestiach łączenia kolorów na nowo odkryłem siwą codurę. Zdjęcia tego nie oddają , a w rzeczywistości tuby wyglądają naprawdę dobrze. Pewnych kolorów nie doceniałem. Ostatnie pomysły siwego z żółtym, czy odcienie oliwki i brązu pokazują jednak że jeszcze wiele kombinacji i możliwości jest w tym zakresie kolorystyki. Wątek rozwija się. To wszystko dzięki waszym pomysłom na swoją tubę, za co dziękuję . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Darku śliczna ta moja tuba, gdyby Ci nie przeszkadzało to chętnie zapoluję z Tobą w sobotę? i będzie okazja przypasować "rurkę" do nowego auta, kolorystycznie będzie jeszcze lepiej pasować niż do czerwonej strzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Dzięki Kuba za wspólne wędkowanie. Choć było słabo z rybkami, to wyjazd z Tobą zawsze należy do udanych. Teraz prace nad dużą partią pod jednoskłady, a ostatnio 195 i 205cm - 75mm średnicy.Pozdrawiam odwiedzających Edytowane 7 Listopada 2013 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Coś będę dla "Pawliska" potrzebował . Odezwę się pod koniec listopada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Darku, ryby może i nie dopisały ale za to brań mieliśmy tyle, że już nie pamiętam kiedy tyle miałem Jeszcze nie odpuszczam i w sobotę znowu będę obrabiał Wisłę mam nadzieję, że w końcu złowię głębinowca. Tuba jest w dechę i kolor w moim klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 @Staszku - nie ma problemu i dla "Pawliska" też jakieś wdzianko się znajdzie Kuba jeśli w moje strony to możemy pomyśleć o wspólnym wypadzie ale pogoda w sobotę ma być mało wędkarska. W niedzielę ma być troszkę lepiej Co do tuby to taki był zamysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dzięki Kuba za wspólne wędkowanie. Choć było słabo z rybkami, to wyjazd z Tobą zawsze należy do udanych. Teraz prace nad dużą partią pod jednoskłady, a ostatnio 195 i 205cm - 75mm średnicy.2013-11-06 07.14.32.jpg2013-11-06 07.14.54.jpg2013-11-06 07.15.09.jpg2013-11-06 07.15.23.jpg2013-11-06 07.16.32.jpg2013-11-06 07.17.31.jpg2013-11-06 07.17.40.jpgPozdrawiam odwiedzających Darku tuby odebrałem .Po tygodniowym używaniu stwierdzam że jesteś mistrzem w tym co robisz..Tuby są wykonane perfekcyjnie ,polecam każdemu kto jeszcze bije się z myślami o zamówieniu nowej tuby.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Darku mam pytanie........ Ile czasu trwałoby wykonanie przez Ciebie tuby pod kijek ,rozmiarowo- pod dwuczęściowy patyk o długości 3,05 .Żadnych udziwnień ,szerokość wewnątrz podałbym po tym jak już zamówię kijek .Chciałbym go dobrze zabezpieczyć bo będzie delikatny ,mam takiego 3,05 CTS ELR 8-15 lb 10-35gr.i swojego czasu szukałem coś co dobrze by go chroniło od wewnątrz także,nic ciekawego nie znalazłem.Nie dawno trafiłem na Twój wątek i jestem ciekawy,może do obydwu bym sobie sprawił.Nie mam problemu jak płynę łajbą i łowię na wyspach it.ale jak latam po brzegu to szkoda byłoby uszkodzić.Tym bardziej że ten który jest w planach jest sporo delikatniejszy.Widzę że robisz tuby pod wszelkiego rodzaju kije, stad moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Krystian - jeśli chodzi o sam czas wykonania tuby to wynosi od obecnie 2-3 dni , latem 1. Wynika to z czasu schnięcia materiału. jeśli chodzi o czas realizacji zamówienia to z tym bywa różnie. Czasem robię na bieżąco, czasem ze względu na ilość zamówień trzeba czekać 2 tygodnie. Dla mnie wielkość nie ma dużego znaczenia jeśli chodzi o tuby. Czy to pod jednoskład czy dzielony kijek to pracy tyle samo. Wyjątkiem są tuby pod wieloskłady. Te robię od ręki , w trakcie schnięcia innych, oraz żeby odpocząć od tych dłuższych. Co do samych tub to kilka razy uratowały kijek kiedy to na dzikich skarpach kończył mi się grunt pod nogami, lub podczas pakowania tobołków do samochodu. Warto chować kijki bo szkoda sprzętu.Pawle @cipstiger - dziękuję za tak pozytywną opinię i niech dobrze chronią wędeczki.Pozdrawiam zaglądających Jutro wkleję ze 2 fotki tub pod jednoskłady które przed chwilą skończyłem, a jutro jadą do właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Dzięki za odpowiedż .Zrobię rozeznanie u Krzysztofa w ile czasu skleci mi patyk, i czy w ogóle będzie miał chęć mi go zrobić Skoro mówisz że czas wykonania tuby to 3 dni to luks ,nawet jak bym miał czekać dwa tygodnie to jest spoczko ,nigdzie mi się nie spieszy do wiosny Jak tylko dogram temat kijka ,dam znać wcześniej .W sumie to chyba wezmę dwie, i dla tego kija co mam też się przyda.Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi