Baloo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Czyżby, czyżyk?!? Najpierw Andrzej - 8:25, nieco poniżej 40cm.10 minut później sezon otwieram ja. Chuderlaki, tak jak przystało na zimowe pstrony Dolnego Śląska. Tym niemniej cieszą ogromnie, jako pierwsze rybki nowego roku. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Gratki Mateusz, pierwsze cieszą najbardziej.Ja staruję za kilka dni <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Bez zdjęcia się nie liczy. Ja dziś 4 krótkie więc nie zacząłem choć miałem ochotę . łatwo nie było bo rano -7 tak około było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Macie zdrowie mnie jeszcze po sylwestrze dymi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 licze na jakies zdiecia z scenerii tych pierwszych zimowych wypraw ...a nie na zawodnicze podejscie ktore Wami zawladnelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dziś otworzyłem sezon, dwa krótkie + kilka brań, ogólnie jestem zadowolony, że coś się działo i jest dobrą oznaką na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 licze na jakies zdiecia z scenerii tych pierwszych zimowych wypraw ...a nie na zawodnicze podejscie ktore Wami zawladnelo O toą scenerię raczej ciężko przy 8st.w plusie.Mateusz dobre otwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Sławku jade jutro po Was poprawić,ale troszke niżej.Skromnie licze na sześćdziesiątaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 musiałem fotosa wyciągnać z aparatu u nas było blisko 60-taka. Andrzejowi wyszła locha, ale tylko trąciła wobka i więcej się nie pokazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 licze na jakies zdiecia z scenerii tych pierwszych zimowych wypraw ...a nie na zawodnicze podejscie ktore Wami zawladnelo Podejście było całkiem normalne, poza wstawaniem o 4:30 tuż po Nowym Roku.... ale zimy ani widu, ani słychu... Przez chwilę wyszło słoneczko i było jak ....... w marcu... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja ruszam w trzech króli. Może wpadnie mi jakiś dar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 teraz widze -TEN- klimat i o -TO- mi chodzilo ...-sceneria- ?... jest zawsze ..widza ja tylko Mistrzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Piękny kropas ja startuje jutro to sie pochwale jak bedzie czym oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Piękne otwarcie, Panowie!! Zapowiada się niezły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Przepiękne fotki Baloo, jak zawsze u Was, gratulacje. Ile miał ten kropas z pierwszej foty? Trzeba będzie odwiedzić Dolny Śląsk tego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 A ja się zastanawiałem, czemu od rana cisza w temacie, czy nikt nie poszedł połowić, czy nikt niczego godnego nie złowił? No i się doczekałem.Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Czyżby, czyżyk?!? Najpierw Andrzej - 8:25, nieco poniżej 40cm.10 minut później sezon otwieram ja. Chuderlaki, tak jak przystało na zimowe pstrony Dolnego Śląska. Tym niemniej cieszą ogromnie, jako pierwsze rybki nowego roku. . Baloo Fajne rozpoczęćie sezonu, dla mniej wtajemniczonych jaki sprzęcik, bo niezawodne Salmo da się rozpoznać ze zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 licze na jakies zdiecia z scenerii tych pierwszych zimowych wypraw ... Jak na zamówienie..., Sceneria przedwiośnia na Pomorzu Zachodnim. I co ciekawe, ryby zachowują się jak wiosną tzn. reagują na agresywne prowadzenie przynęty. Ja przy okazji nowego sezon nareszcie miałem możliwość przetestowania świeżo wystruganej perełki. Łowiłem woblerami 5i7cm oraz obrotówką nr3. Efekt, jak to mawiają za wielką wodą Castes like a dream… Pozdrawiam, adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Baloooooo nie lubię Ciebie! Echhhh ogromne gratulacje chłopie! Super! Andrzejowi też gratuluję! No to mogę iść spać bo już się martwiłem. PozdrawiamRemej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dziekuje Adamie oczywiscie ze sceneria nie musi byc zimowa ...za to musi byc pstragowa ...a chce popatrzec bo tesknie za swoim Labiryntem i jeszcze dwa miesiace bede tesknil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Adam,Do tej wędki pasuje jakiś cardinal abu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Lubię swojego kijka, ale patrząc na ten powyższy to przypominają mi się dawne lata. Coś takiego właśnie miałem. Oczywiście głównie chodzi o kolorystykę Kult. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 mam taki podobny w kolorze ...Triumfh St Croixa ...tez na pstragi i tez kultowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A ja dalej w robocie siedzę Pięknie Baloo gratulacje, ja mam do nich słabość od jakiegoś czasu... powoli się zarażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi