papur Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 gratki panowie, my tu jeszcze musimy do 3 marca (jesli dobrze pamietam) poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dla chętnych do wędkowania w Bobrze i Kwisie przypominam o zajrzeniu do Informatora. Na znacznej części naszych odcinków Bobru obowiązuje od 1 stycznia NO KILL i haki bezzadziorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jest jakaś nadzieja na złowienie ryby .Oby więcej takich pomysłów było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Baloooooo nie lubię Ciebie! Echhhh ogromne gratulacje chłopie! Super! Andrzejowi też gratuluję! No to mogę iść spać bo już się martwiłem. PozdrawiamRemej Coraz trudniej o bycie niezawodnym... <_< Jak o 4:30 zadzwonił budzik, to myślałem, że to jakaś pomyłka... i w ręce już trzymałem telefon aby odwołać całą wyprawę. Żona nawet nie komentowała. Od lat uważa, że bez terapii psychiatrycznej nie wygra z moim wędkarskim nałogiem. Z politowaniem tylko rzuciła, że w nagrodę 3 kolejne dni w całości spędzę na zabawach z dzieciakiem. W sumie piękna sprawa, ale to może być trudniejsze niż wstawanie o 4 rano... Tym bardziej wiedząc, gdzie stoi rybka dobrze ponad 50cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gratulacje! Piękne otwarcie sezonu. U mnie sezon dopiero od 1 kwietnia...heh...przyjdzie jeszcze poczekać. Śniegu za to po kolana, a czasami lepiej he he. Pozdrawiam i połamania kija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 tego kija już raz połamałem. W ogóle jakiś taki pechowy dla mnie, bo i tym razem odstrzelona przynęta trafiła w przelotkę i wykruszyła/połamała pierścień przelotki. Na szczęście dała mi już kilka solidnych rybek, więc dam jej jeszcze szansę i wymienię uszkodzoną przelotkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 No ja też trochę poszalałem.Niestety nie potokowce ale teńczaki.Złapało się około 5 sztuk ale niestety fotka jednego z mniejszych. Pozdrawiam Kuba. EDIT: zdjecie niezgodne z regulaminem (wymiar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Baloo przepiękna ryba i fotka!!! pozdrawiam serdecznie i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No Baloo, całkiem dobrze rok zaczęty. Gratulki!!Ja też wstałem rano,przejechałem ponad 300km po to by na dwóch rzekach złowić po trotce wielkości waszych pstrągów. Wstydziłem się nawet je do ręki brać by mnie ktoś nie zobaczył. Dodatkowo świadomość aktualnego stanu najlepszych do niedawna trociowych rzek na Pomorzu wpędza mnie w depresję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Cześć Mariusz mam coś dobrego na twoją depresje głowacice w Bośni początek lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No Baloo, całkiem dobrze rok zaczęty. Gratulki!!Ja też wstałem rano,przejechałem ponad 300km po to by na dwóch rzekach złowić po trotce wielkości waszych pstrągów. Wstydziłem się nawet je do ręki brać by mnie ktoś nie zobaczył. Dodatkowo świadomość aktualnego stanu najlepszych do niedawna trociowych rzek na Pomorzu wpędza mnie w depresję. @rocky. To gdzieś Ty jechał 300 km ze Starogardu na trocie, za cholerę nie potrafię sobie wyobrazić, gdzie to by mogło być. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verwa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 witam:)Jeszcze wczoraj w tym wątku zadano moim zdaniem słuszne pytanie skierowane do Baloo odnośnie zaprzestania łowienia pstrągów zaraz po tarle, lecz ustosunkowanie się adresata do ww pytania nie nastąpiło, wręcz ZAGINĄŁ!!!!!! ślad po pytanku.Zastanawiam się czy polemika kolegi Baloo z autorem była tak trudna ????Chyba ,że przeoczyłem przeniesienie przez moderatora wątku w inne miejsce... pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Prawie cały czas na górze pierwszej strony od wczoraj: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24390&am p;am p;am p;start=0& Tyle, że od wczoraj trochę się tego nazbierało i sporo masz czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verwa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 dzięki za podpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 witam:)Jeszcze wczoraj w tym wątku zadano moim zdaniem słuszne pytanie skierowane do Baloo odnośnie zaprzestania łowienia pstrągów zaraz po tarle, lecz ustosunkowanie się adresata do ww pytania nie nastąpiło, wręcz ZAGINĄŁ!!!!!! ślad po pytanku.Zastanawiam się czy polemika kolegi Baloo z autorem była tak trudna ????Chyba ,że przeoczyłem przeniesienie przez moderatora wątku w inne miejsce... pozdrawiam:) Nie wiem kolego kim jesteś i jaki masz problem? Może nie każdy siedzi przed kompem 24h/dobę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dzisiaj inauguracja mojego sezonu pstrągowego,trzy godziny nad rzeką i potoczek 38cm w niezłej kondycji jak na poczatek styczniaPozdrawiam i życzę sukcesów nad wodą w nowym roku całej wędkarskiej braci zasady publikacji zdjęć z rybami: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verwa Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 HejTrafnie kolego zauważyłeś...Może nie każdy siedzi przed kompem 24h/dobę...., dlatego jak napisałem słuszne pytanko zniknęło..jak się okazało nie na długo...naprowadzono mnie na link...ciekawa lektura:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tomi, do głowacic jeszcze nie dorosłem Totalny brak czasu, tudzież inne plany wyprawowe na ten rok znacznie ograniczają moje możliwości.Januszu, prosty rachunek- gorna Słupia, potem przez obwodnicę słupską na Lębork czyli Łeba i powrót przez trójmiasto- jak by nie liczyć wyjdzie trzy stówki Takie kólko krajoznawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 @rocky jak by nie liczyć wyjdzie trzy stówki No niby tak, a co w Redzie, nie ma ryby ? Zresztą gdzie dziś jest, wszędzie bryndza. Mimo to, a raczej, właśnie dlatego życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No i teraz do marca każdy się będzie bał wstawić fotkę z pstruniem . A tak poza tym to gratuluję Mateuszowi fajnego otwarcia sezonu i wątku. Ja na dwa dni łowienia miałem dwa źródlaki po około 30 cm, trzy potokowce po około 35-40 cm, 2-3 spady podobnych potoków, i kilka wyjętych mniejszych źródlaków i potoków. Pierwszego dnia przy ładnej pogodzie tylko wcześnie rano miałem kontakt z potokowcem, ale spadł, później brały już tylko żródlaki. Drugiego dnia (pochmurno i ogólnie psa żal wypchnąć z domu) potokowce współpracowały aż miło, a po źródlakach ani śladu - no, ślad może i był - wziął tęczak około 25 cm, ale wyskoczył z wody i się spiął.Z tych wyjętych to jeden źródlak był chudy, drugi grubiutki, a potokowce : jeden chudziak, a dwa w super kondycji kluseczki. Wszystko na jednej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dlaczego zaraz bał - wyniki ankiety: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=300733 msg_300733 wcale nie sa jednoznaczne, biorąc pod uwagę dwie pierwsze kategorie, ilość zwolenników styczniowych i wiosennych pstrągów rozkłada się mniej więcej po równo Zasady publikacji zdjęć na jerkbait się nie zmieniły, więc jak ktoś ma fotkę zgodną z regulaminem i nie ma moralnego kaca z powodu łowienia w zime - może wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 u mnie zimą pstrągi są w dobrej kondycji jesli tylko nie ma długotrwałych mrozów,które i tak uniemożliwiają łowienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Sporo u Ciebie tam nasypało, u mnie nawet mgiełki na trawie nie ma gratuluję, ładna fotka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 O qurzasz. Gdzie taka piękna zima. To u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi