Skocz do zawartości

Pstragi 2012

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny pstrągal i do tego polski, my tu mamy w w dorzeczu Radwi kilka takich dopływów gdzie 70-tki pływają, tylko jak je wyjąć jak woda ma 2,5-3m szer, i tyle samo głębokości a na odcinku 100m 50 zakrętów. Normalnie masakra a na dodatek wszędzie dookoła bagna i żeby dojść w odpowiednie miejsca to trza z 3 km przez sajgon sie przezierać, to już nie na moje lata :lol: :lol: :lol:

Pod Rzeszowem?? :huh:

Pod Rzeszowem pstrągi dopiero od 1 lutego

Bujo, niezły garbus. :mellow:

A Ty już będziesz w Ire :lol: :lol: :lol: Ale za to blaszki będziesz miał takie, że tam żadna ryba ich jeszcze nie widziała :lol:

1 lutego zaczynam sezon tradycyjnie na Sanie :mellow: A blaszki będą na wyspiarskie łososie, które wielkością prawie dorównują Bujowemu pstrągowi :lol:

No to co mnie piszesz, że do końca stycznia mam czas, chcesz, żebym zawału dostał :lol: :lol: :lol: A tak już poważnie to połamania i daj znać jak coś ten teges. No i w Ire na moje, sorki Stefana blaszki jak połowisz to też daj cynk. B) B)

He, he, wiesz taka mała asekuracja z mojej strony Tak, czy inaczej na walentynki będę na Wyspie. I niecierpliwie czekał na pierwsze srebrne łosie w moich rzeczkach.

No to co mnie piszesz, że do końca stycznia mam czas, chcesz, żebym zawału dostał :lol: :lol: :lol: A tak już poważnie to połamania i daj znać jak coś ten teges. No i w Ire na moje, sorki Stefana blaszki jak połowisz to też daj cynk. B) B)

He, he, wiesz taka mała asekuracja z mojej strony Tak, czy inaczej na walentynki będę na Wyspie. I niecierpliwie czekał na pierwsze srebrne łosie w moich rzeczkach.

Tak czy inaczej daj znać jakby co :huh:

Piękny pstrągal i do tego polski, my tu mamy w w dorzeczu Radwi kilka takich dopływów gdzie 70-tki pływają, tylko jak je wyjąć jak woda ma 2,5-3m szer, i tyle samo głębokości a na odcinku 100m 50 zakrętów. Normalnie masakra a na dodatek wszędzie dookoła bagna i żeby dojść w odpowiednie miejsca to trza z 3 km przez sajgon sie przezierać, to już nie na moje lata :lol: :lol: :lol:

Janusz, i to jest jeszcze właśnie woda na kabany. Ja w poniedziałek zakończyłem swoją miłość z ciórkami płynącymi kilometrami przez lasy. W prawdzie udało się wydłubać 47 cm, ale to już szczyt w tych czasach w takich rzeczkach. Teraz już tylko gruba woda. Też już się chyba starzeję, bo czterdziestaki mnie już nie kręcą.

Pozdrawiam

milo to co ? Stara miłość nie rdzewieje i w weekend atakujemy Twoje rodzinne strony?

Mifek jutro lecę jeszcze trochę pomęczyć trocie, a w sobotę lecimy na zaklęte rewiry.

czyli pojedziemy im grubym sprzetem po luskach :D no i git :D