Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pod Rzeszowem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie do końca, ale kombinujcie dalej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Piękny pstrągal i do tego polski, my tu mamy w w dorzeczu Radwi kilka takich dopływów gdzie 70-tki pływają, tylko jak je wyjąć jak woda ma 2,5-3m szer, i tyle samo głębokości a na odcinku 100m 50 zakrętów. Normalnie masakra a na dodatek wszędzie dookoła bagna i żeby dojść w odpowiednie miejsca to trza z 3 km przez sajgon sie przezierać, to już nie na moje lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pod Rzeszowem?? Pod Rzeszowem pstrągi dopiero od 1 lutego Bujo, niezły garbus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pod Rzeszowem?? Pod Rzeszowem pstrągi dopiero od 1 lutego Bujo, niezły garbus. A Ty już będziesz w Ire Ale za to blaszki będziesz miał takie, że tam żadna ryba ich jeszcze nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pod Rzeszowem?? Pod Rzeszowem pstrągi dopiero od 1 lutego Bujo, niezły garbus. A Ty już będziesz w Ire Ale za to blaszki będziesz miał takie, że tam żadna ryba ich jeszcze nie widziała 1 lutego zaczynam sezon tradycyjnie na Sanie A blaszki będą na wyspiarskie łososie, które wielkością prawie dorównują Bujowemu pstrągowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No to co mnie piszesz, że do końca stycznia mam czas, chcesz, żebym zawału dostał A tak już poważnie to połamania i daj znać jak coś ten teges. No i w Ire na moje, sorki Stefana blaszki jak połowisz to też daj cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No to co mnie piszesz, że do końca stycznia mam czas, chcesz, żebym zawału dostał A tak już poważnie to połamania i daj znać jak coś ten teges. No i w Ire na moje, sorki Stefana blaszki jak połowisz to też daj cynk. He, he, wiesz taka mała asekuracja z mojej strony Tak, czy inaczej na walentynki będę na Wyspie. I niecierpliwie czekał na pierwsze srebrne łosie w moich rzeczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No to co mnie piszesz, że do końca stycznia mam czas, chcesz, żebym zawału dostał A tak już poważnie to połamania i daj znać jak coś ten teges. No i w Ire na moje, sorki Stefana blaszki jak połowisz to też daj cynk. He, he, wiesz taka mała asekuracja z mojej strony Tak, czy inaczej na walentynki będę na Wyspie. I niecierpliwie czekał na pierwsze srebrne łosie w moich rzeczkach. Tak czy inaczej daj znać jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Piękny pstrągal i do tego polski, my tu mamy w w dorzeczu Radwi kilka takich dopływów gdzie 70-tki pływają, tylko jak je wyjąć jak woda ma 2,5-3m szer, i tyle samo głębokości a na odcinku 100m 50 zakrętów. Normalnie masakra a na dodatek wszędzie dookoła bagna i żeby dojść w odpowiednie miejsca to trza z 3 km przez sajgon sie przezierać, to już nie na moje lata Janusz, i to jest jeszcze właśnie woda na kabany. Ja w poniedziałek zakończyłem swoją miłość z ciórkami płynącymi kilometrami przez lasy. W prawdzie udało się wydłubać 47 cm, ale to już szczyt w tych czasach w takich rzeczkach. Teraz już tylko gruba woda. Też już się chyba starzeję, bo czterdziestaki mnie już nie kręcą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 milo to co ? Stara miłość nie rdzewieje i w weekend atakujemy Twoje rodzinne strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 milo to co ? Stara miłość nie rdzewieje i w weekend atakujemy Twoje rodzinne strony? Mifek jutro lecę jeszcze trochę pomęczyć trocie, a w sobotę lecimy na zaklęte rewiry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 milo to co ? Stara miłość nie rdzewieje i w weekend atakujemy Twoje rodzinne strony? Mifek jutro lecę jeszcze trochę pomęczyć trocie, a w sobotę lecimy na zaklęte rewiry. milo jak się ciesze ze cie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 milo to co ? Stara miłość nie rdzewieje i w weekend atakujemy Twoje rodzinne strony? Mifek jutro lecę jeszcze trochę pomęczyć trocie, a w sobotę lecimy na zaklęte rewiry. czyli pojedziemy im grubym sprzetem po luskach no i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nareszcie niedziela, wolne od pracy, warunki ciężkie...wiało..zimno..śnieg..ale rodzynek jest całe 47cm Pzdr Czoper . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Gratki Michał. Chudzinka, słusznej długości, za to w kapitalnej scenerii Dzisiaj, przelotnie tylko, widziałem się z jednym. Mniejszym nieco. Ale zimy takiej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Czoper, chodzimy na pstrągi z tym samym kołowrotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 O tak sceneria wyjątkowa w końcu mamy zimę, a uwielbiam łowić w takim klimacie..wtedy rzeka jest trochę bardziej tajemnicza przynajmniej dla mnie A tak tak kołowrotek taki sam.. w tamtym sezonie łowiłem 1000 teraz przerzuciłem się na 2500..szersza szpulka,dalej da się rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pierwszy w sezonie. Chudzinka i słabiaczek ale ucieszył mnie niezmiernie. prosimy o zapoznanie się z zasadami publikacji zdjęć - ryb nie umieszczamy na suchym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jerry tak prosiłeś o zimowe klimaty to proszę:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ale bajkowo tam u Ciebie Slawku! Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 I w końcu pierwszy w sezonie w dwóch ujęciach: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Piękna sceneria .Miło połazić a jak jeszcze kropek się trafi to już sama poezja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 widoki i przeżycia fajne tylko bardzo kiepsko z rybkami w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 dzieki Slawku u nas tez zima w koncu doj...sypala i seceneria podobna do waszej ...na moje pstragi czekam jeszcze poltora miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi