Baloo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ech Sławku, piękna rzeczka... gratulacje ładnej zimowej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Wyczekałeś na lepsze okoliczności przyrody Piękna sceneria i pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haca Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 tuż po uwolnieniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Dzisiejszy czterdziestak z mazowieckiej rzeczki na wobka bonito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Gratulacje rybek ! Ja do tej pory byłem strasznie zarobiony, ale teraz wykorzystam zaległy urlop i wybieram się na kilka dni do kolegów z Puław. Połowimy na lubelskiej Bystrzycy i Bystrej. Po powrocie zdam relację! Już nie mogę się doczekać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 W zeszłym tygodniu, tuż przed śniegami, odwiedziło mnie dwóch kolegów i razem szukaliśmy pstrągów. Niestety początek sezonu się nie powtórzył i można było tylko podziwiać piękną rzeczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fajna woda. Czy to to o czym myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fajna woda. Czy to to o czym myślę? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wydaje mi się, czy Krzysztof nad wodę znalazł drogę? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Znalazł, znalazł Testuje właśnie Gattiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 W wolnym czasie muszę sam to sprawdzić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Klimat wody , pora roku ...bardzo podobne do Strumienia Remka odkrytego w zeszlym roku w Labiryncie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 W wolnym czasie muszę sam to sprawdzić <_< Warte każdej chwili spędzonej nad wodą, a niektóre miejsca niesamowicie piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Teraz pojadę po bandzie, tak w nastroju ACTA: Michał. A prawa autorskie miałeś na opublikowanie mojego wizerunku! <_< To taki mały dodatek dla Kolegów piszących w Cafe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasa Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fajna miejscówka na 2 zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ta najpiękniejsza, najbardziej urocza, nie znalazła miejsca w relacji. Horpyna ze swoim uroczyskiem, ta od Sienkiewicza, to pikuś. Mały Pan Pikuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Klimat wody , pora roku ...bardzo podobne do Strumienia Remka odkrytego w zeszlym roku w Labiryncie . Jurku, A to tylko dzika mazowiecka rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Widzę wątek podupada, a ja obiecałem sobie, że nie będę wrzucał fotek w tym wątku...Dla przypomnienia, portrecik pstraga przed powrotem do kryjówki... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Patu To może trzym się tego co napisałeś; a ja obiecałem sobie, że nie będę wrzucał fotek w tym wątku... Wierz mi mnie to rybka, ale innym gul możesz rozhuśtać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 @Patu wrzucaj nie bądź taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jeden już się tłumaczył z C&R ...Rybki mają się dobrze i biorą całkiem nieźle.Nie ma kabanów, ale to dopiero styczeń... dziś 3 razy 4ka na przedzie i jeden mniszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wywołałem do tablicy, ale świetne ps. Byłem w styczniu z 6 razy i wszystkie rybki były w dobrej lub bardzo dobrej kondycji i z pewnością mają się dobrze. Z pewnością brak zimy na wpływ na ich formę, dlatego uważam, że warto pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 @Patu jeszcze nie działa ACTA, suwerena też się nie bój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Gdyby wszedł w życie pomysł z kalendarzem z portretami ryb - mamy pewniaka na styczeń. Przepiękne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Gdyby wszedł w życie pomysł z kalendarzem z portretami ryb - mamy pewniaka na styczeń. Przepiękne zdjęcie.O tak, Patryk cały kalendarz jest Twój, jeszcze 11 portretów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi