Guzu Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dziekuje za slowa pochwaly i otuchy Nie wiem czy sie wkrece w pstragi. Za duzo tych wkretek mam Ale jakbym cos w pstragach dzialam , to watek juz znajde Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Brawo Guzu. To i pstrągi tam nawet sobie pływają Tylko ta Daiwa mnie trochę rozłożyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Gratulacje Guzu! Z pewnością jest ich tam sporo i jestem przekonany, że to nie pierwsze ani ostatnie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Brawo Guzu. To i pstrągi tam nawet sobie pływają oj pływją, pływają... i to nie byle jakie... 50+ jest w zasięgu... przy odrobinie szczęścia pewnie można trafić i większego. Rzeczki urokliwe i ryb sporo. tam gdzie łowiłem w Katalonii, na jeden wyjazd wypadało 15-20 ryb - 30-50cm. Fajne, szybkie łowienie... gdyby poświęcić więcej czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Brawo Guzu. To i pstrągi tam nawet sobie pływają oj pływją, pływają... i to nie byle jakie... 50+ jest w zasięgu... przy odrobinie szczęścia pewnie można trafić i większego. Rzeczki urokliwe i ryb sporo. tam gdzie łowiłem w Katalonii, na jeden wyjazd wypadało 15-20 ryb - 30-50cm. Fajne, szybkie łowienie... gdyby poświęcić więcej czasu... Tam gdzie lowiles...to teraz zeby dojechac trzeba zakladac lancuchy na kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tam gdzie lowiles...to teraz zeby dojechac trzeba zakladac lancuchy na kola Serio? nawet tam, gdzie ta mniejsza górska rzeczka wpada do większej? No to piękne zimowe warunki.... Dojrzewam do poprawki tematu... Coraz bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 To bylo ponad 1500 m. npm. Tamte rewiry. Ja wczoraj bylem w dosc dostepnej okolicy -dojazd po plaskim niezla droga.Ale jak tylko wyjedziesz troche wyzej to jest snieg i bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Czy stosujecie dozbrojkę do Lunatika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Czy stosujecie dozbrojkę do Lunatika? Ja mialem haczyk 4/0 gamakatsu i bez dozbroiki lowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Słyszałem że dozbrojka z podwójnej kotwiczki dobrze się sprawdza. A jakie kolory lunatikow sprawdzają wam się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Znalazłem fotkę z pierwszym pstrągiem Guzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Jak zobaczyłem, że Ty Andrzeju jesteś autorem ostatniego posta w tym wątku, to pomyślałem o pstrągach spod lodu. Nie wiem dlaczego! Fajne foto. Baloo, tak z marszu 15 - 20 pstrągów w przedziale 30cm - 50cm, to faktycznie potencjalnie obiecujące łowisko PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Co gorsza na wyścigi z niejakim Andrzejem Lipińskim - a to łatwe nie jest, raz doptrzymać kroku, dwa wyciągac pstrągi, które mistrzu przeoczy lub z jakiegoś powodu nie zagryzie za pierwszym razem. Niestety tylko czasem mam dzień konia i utrę nosa Andrzejowi, dużo częściej to ja dostaję srogą lekcję. nauka jednak bezcenna. Poważnie mieliśmy sesję tam w katalonii, że co kilka kroków ciągnęliśmy na zmianę pstrąga za pstrągiem. Gdyby iść samemu, wolno, dokładnie, bez hałasowania - maaasakra! czasem się jeszcze gruby tęczak trafi... piękne łowiska, choć poznałem tylko dwie rzeki (trzy odcinki na dwóch rzekach), a jest tam tego trochę w okolicy. Autochton wspominał coś o rekordzie w okolicach 85-90cm. Trochę ciężko uwierzyć, ale...Jest też jezioro, gdzie złowienie 100 pstrągów na głowę (żródlaki i potoki 20-35cm) nie powinno być problemem. Przynajmniej tak było kilka lat temu.... Idąc jak słonie, jeden przez drugiego, wyłowilismy się na długie czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dzieki Andrzeju za foto archiwalne To byl pierwszy w kropki zlapany przeze mnie. I to tylko dzieki Tobie, ze mnie na ryby zabrales A potem to jest tak jak pisze Mateusz.Trzeba nadarzac i miec oczy dookola glowy.Niby sie czlowiek skupia na lowieniu wlasnym, niby obserwuje co tam Andrzej...i konczy z wynikiem tylko 4x gorszym niz AL Pozdrawiam Guzu p.s. to i ja wstawie zdjecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 a ja siedziałem i zjadłem wszystkie pazury z nerwów, jak mu spadły 3 ryby pod nogami... a obok jakiś czesiek bułgar z włochem doił pstrąga za pstrągiem na jakieś gumowe robactwo... ech... mimo nienajlepszych wyników wyjazd bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 a ja siedziałem i zjadłem wszystkie pazury z nerwów, jak mu spadły 3 ryby pod nogami... a obok jakiś czesiek bułgar z włochem doił pstrąga za pstrągiem na jakieś gumowe robactwo... ech... mimo nienajlepszych wyników wyjazd bardzo udany. Nerwy trenera - Championship Manager Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dzieki Andrzeju za foto archiwalne Wiem, że zdjęcie ma troszkę innym wymiar, niż czysto centymetrowy, ale małe ale pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Sorki za zbyt małego pstrążka-zorientowałem się koło południa że chyba nie spełnia wymogów ale chciałem by była to niespodzianka dla Guzu i wspomnienie spędzonych chwil w Andorze oraz za doping z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Sorki za zbyt małego pstrążka-zorientowałem się koło południa że chyba nie spełnia wymogów ale chciałem by była to niespodzianka dla Guzu i wspomnienie spędzonych chwil w Andorze oraz za doping z góry Andrzej, myślę, że nie ma powodów się tłumaczyć, fotka jest w wątku, oczywiste powinno być, że jest OT. Nie przedstawia aktualnie złowionej ryby a jedynie jakąś historyczną (Guzu ).Jak dla mnie spoko Pozdrowienia od Salmo Kołobrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kurczę, 12 stron wątku i 10 rybek plus ta offtopowa Guza. Koledzy coś nie chcą się dzielić wynikami. Mój 41 z przed trzech tygodni.Wtedy był moim nowym PB..Wziął pod samymi nogami, także niestety pozbawił mnie radości z holu. Sprzęt Fenwick HMX, Shimano stradic aero, wobler Salmo minnow 6cm pstrąg tonący (ma chyba z 15 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kriss, świetna rybka. Dawaj tego 50-taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Fajne zdjęcie w zimowym klimacie I bardzo ładna ryba!....Była PB...więc teraz jakiż on?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kriss, gratulacje, dawaj dawaj, jak pisze Baloo tego, no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Sorki za zbyt małego pstrążka-zorientowałem się koło południa że chyba nie spełnia wymogów ale chciałem by była to niespodzianka dla Guzu i wspomnienie spędzonych chwil w Andorze oraz za doping z góry Niezly doping z gory Dzieki za wsparcie. Postaram sie w 2012 jeszcze jakiegos kropkowanca tu pokazac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kriss, Super fotka i bardzo fajna ryba Uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi