zorro Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Eeeeee..., chyba nie, Batmany mają krótsze szyje, większe łebki, no i takie małe, szpiczaste uszki... Ten mój miał długawą szyję i małą główkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No poprzedni prezentowany to prawdziwy grubasek, piękny, gratulacje. Ja dzisiaj korzystając z piękniej pogody cały dzionek się poszwendałem, czego efektem był 45. Branie jak zwykle na pracującego w nurcie w miejscu wobka - najpierw pyknął jak jakiś jazik, krótka praca nadgarstkiem wte i wefte (tak to napisze) i rąbnął jak należy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Brawo piękne kropasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzisiaj krótki po południowy wypad nad Moją rzeczke efekt to 2 rybki w Kropki , a co najdziwniejsze z jednego miejsca rzut po rzucie . Pierwszym Pobilem swoją skromną zyciówke 46cm http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b70ae98691c94cca.html Drugi pobił poprzedniego bo miał 48 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/097b8273a2382b9d.html Przynętą był woblerek wykonany własnoręcznie , także tym bardziej Cieszyło Sprzęt: Wędka Shimano Speedmaster 270 , młynek Seido 4000 żyłka 0.22mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ale piękne grubiutkie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Śliczne te kropaski .Pogratulować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gratulacje, ładne kropasy Wygląda, że to parka i to może tłumaczyć, że oba z jednej dziury, już niedługo powinny zająć swoje stanowiska i wtedy dwóch takich w jednej dziurze nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 i jest ładna rybka z Dolnego Ś. gratulacje, ładna gruba... Wszystkim też gratuluję życiówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A która to? Edit: A znalazłem. Ale na poprzedniej stronie to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 liczy się liczy. 50-tak to już u nas rzadkość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 U Was może tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dobre, bardzo dobre !! I prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 warmia i mazury to dziś zupełnie inne realia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ...a Wrocław i okolice to rzeczywiście inna bajka. Tu się ryby zjada. Głód panuje, no i chętnych brak do pracy na rzecz rzek górskich, i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tak se zażartowałem.warmiński tekst :- i jak tam??- do dupy, sześć trzydziestaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tak se zażartowałem.warmiński tekst :- i jak tam??- do dupy, sześć trzydziestaków. Dobra, bo za głupi jestem i nie łapię... 6 trzydziestaków to jest dobry czy zły wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 w styczniu może i ujdzie, ale w kwietniu i maju to 6 40-taków może nie zrobić wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 wonton to ile tych pięćdziesiątaków złapałeś przez całe życie że wrażenia na tobie nie robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ...wirtualnych zapewne bez liku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ...wirtualnych zapewne bez liku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 wonton to ile tych pięćdziesiątaków złapałeś przez całe życie że wrażenia na tobie nie robią? wystarczy ze sie o twoich nasłuchałem. ja niemam wygórowanych ambicji i nie musze sobie mierzyć pyty na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Watek o grze zostal wylaczony do dzialu ogolnego. Tu wracamy do tematu pstragow z sezonu 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No wreszcie, koniec bleblania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Czołem.Jakis jeden z ostatnich spacerkow. Kurdupel sie napatoczył.Rybka kolorowa, posrod szarosci pozimowej.Oszukana 4cm rapalką. Po dwoch fotkach...czmych do wody - i tyle ja widziałem. W sumie to kompletnie na ,, kropkach ,, sie nie znam....ale chyba sie nadaje do watku. jesli nie to ,,aut ,, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ...ale chyba sie nadaje do watku. Rybka moim zdaniem bardzo fajna. Prezencja zdecydowanie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi