patu Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To nie 10 kg pajk, któremu w takiej pozie strzeli kręgielnia.Marcel, tu Cię jeszcze nie widzieli. Fajny krop na fajnym zdjęciu... dodatkowo, ten Twój firmowy uśmiech . Pogratulować i pozdrowić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Piekna rybka @Marcel gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To nie 10 kg pajk, któremu w takiej pozie strzeli kręgielnia. Ano właśnie nie jest to 10kg pajk, którego trzeba w pionie próbować pokazywać bo w poziomie w krótkim kadrze się nie mieści... Pstrągi to wyjątkowo delikatne ryby, którym z tego co mi wiadomo wieszanie za pokrywy służy zdecydowanie mniej niż szczupakom, że nie wspomnę iż dość trudno tej wielkości rybę złapać pewnie i bezpiecznie (dla niej) za pokrywy.Poza tym w moim odczuciu fota ryby w poziomie wygląda zwyczajnie lepiej, ale to już rzecz gustu.Generalnie moim zamiarem nie było się czepiać. Pstrąga oczywiście gratuluję, bardzo ładny jak już wspomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe17 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Gratki dla wszystkich łowców poniżej fotka pstrąga złowionego ostatnio na wspólnym wypadzie z mifkiem. Mocne uderzenie w przynętę prowadzoną wachlarzem, krótki hol i ryba bezpiecznie ląduje na brzegu. Po szybkiej sesji kropek wraca w doskonałej kondycji do wody Sprzęt: TRS70MF2 + Sonora 2000F foto by mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A Mifek to coś łowi czy się opier.... ? sry za ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Maracel pstrąg prześliczny ,ale takie chwyt zdecydowanie mu nie służy.Na przyszłość proponuje( podobnie jak Hoin ) prezentacje w poziomie, bez ingerencji w pokrywy skrzelowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dzieki wiekie.Obiecuje poprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 nie przesadzajcie z tą delikatnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Pepe17,bardzo fajne zdjecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Marcel - tak miodowy pstrążek zawsze tu pasuje. Gratulacje. I nawet sympatyczna fotka Mifkowi wyszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A Mifek to coś łowi czy się opier.... ? sry za ot mifek zachował się jak rasowy gospodarz i powyższego kropka po prostu wystawił koledze nieco na uboczu czając się z aparatem kilka innych fotek z okolic akcji... juz za chwileczke już za momencik... rybka pochodzi spod horyzontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Marcel - tak miodowy pstrążek zawsze tu pasuje. Gratulacje. I nawet sympatyczna fotka Mifkowi wyszła... czasami coś zupełnie niechcący uda się ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Mifek z jakim wyprzedzeniem trzeba się umawiać z tobą na pstrągi? Masz jeszcze terminy na ten rok? Kurde, muszę zacząć łowić te rybki, są naprawdę piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Mifek z jakim wyprzedzeniem trzeba się umawiać z tobą na pstrągi? Masz jeszcze terminy na ten rok? Kurde, muszę zacząć łowić te rybki, są naprawdę piękne. daj spokoj - ja ponoc strasznie nietowarzyski jestem i chowam się za drzewami niczym sarna <_< <_< <_< a tak nieco poważnie to z poważnymi ludźmi zawsze chętnie się spotykam, choć nadchodzi czas (duuuuże jazie z małej rzeczki) kiedy to ja chętnie bym się czegoś nauczył bo... skubańce dość skutecznie olewają wszystko co sie im podaje a z moim zasobem pudełek trzeba byc... na prawde wredny by nawet nie zainteresować się choć jedną przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Oj, do tego musisz ściągnąć specjalistów z południowego wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 E no Panowie piękne fotki i rybsztyle:) Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A Marcel jak to Marcel.....wszędzie daje radę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A Marcel jak to Marcel.....wszędzie daje radę!! Ty nie gorszy jestes Wariacie.No widzisz Jacku, ja takich malych rybek nie lubie łowic.No, ale jak stanałem nad brzegiem, to nie było odwrotu.Wisiała sobie rapalka na drzewie to ja zdjałem.Za kare przywiazałem do agrafki. Teraz zostaniesz na dnie - na Amen !!! A ten kawałek plastiku 8 pstrazkow skusił.Nie to zebym zachorowal na pstragi, bo to malizna generalnie, ale waleczne cholery sa ...Niedlugo szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_755 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 daj spokoj - ja ponoc strasznie nietowarzyski jestem i chowam się za drzewami niczym sarna <_< <_< <_< hahaha ten co te słowa wypowiedział i jak to czyta niech się stuknie w pierś i zastanowi się czy sam przypadkiem nie będzie musiał się chować jak przybędzie...no właśnie gdzie? To wiedzą tylko nieliczni hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 daj spokoj - ja ponoc strasznie nietowarzyski jestem i chowam się za drzewami niczym sarna <_< <_< <_< hahaha ten co te słowa wypowiedział i jak to czyta niech się stuknie w pierś i zastanowi się czy sam przypadkiem nie będzie musiał się chować jak przybędzie...no właśnie gdzie? To wiedzą tylko nieliczni hahaha Wiesz Arku ,po tym jak się zachowałeś to wstydziłbym się ten temat ciągnąć gdziekolwiek Klepiesz ludzi w ramię i tłumaczysz że rzeka to nie Twoja bajka,po czym, po kilku godzinach udajesz cwaniaka w otoczeniu Rafała vel@mifek nad Drawą......ja Cię proszę,to jest żenada po prostu Mifek- źle mnie nie zrozum,ale też pojechałeś grubo z kilkoma osobami tego dnia,mimo iż na to nie zasłużyli.Poza tym, jako redaktor wielkiego portalu, powinieneś używać polskich znaków w wypowiedziach ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_755 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Łukasz, jestem ciekaw, kiedy się przekonasz o prawdomówności osoby, która wypowiedziała słowa chował się za drzewami niczym sarna.Do Ciebie nic nie mam i nigdy nie miałem, spoko z Ciebie gość i nie pozwól żeby zakłamanie osoby niby takiej cukierkowatej wobec innych zniszczyła relację pomiędzy nami. Tyle z mojej strony i więcej głosu w tej sprawie nie będę zabierał. Proponuję nie zaśmiecać wątku naszymi sprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mifek- źle mnie nie zrozum,ale też pojechałeś grubo z kilkoma osobami tego dnia,mimo iż na to nie zasłużyli.Poza tym, jako redaktor wielkiego portalu, powinieneś używać polskich znaków w wypowiedziach ......... chetnie wyslucham na privie (zeby nie zasmiecac watku) coz to ja zrobilem tym KILKU OSOBOM. kilka szczegolow masz juz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Pierwszy 50-tak HMXS 90M-2-M, Penn Battle 2000, żyłka 0,24, wobler Pana Sławka Szuszkiewicza Nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No Wobler ładniuśki kropek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi