Skocz do zawartości

Pstragi 2012

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie myślę Arku gdybyś był słynym łotrem i to byłoby jedyne zdjęcie jakie posiada wymiar sprawiedliwości. jaki byłby portret pamięciowy ? :D

Dobre pytanie. :lol: Sądzę, że portret pamięciowy byłby trudny do ustalenia, konkludując, najbardziej winny i łatwy do ustalenia byłby wobek tkwiący w pysku pstrunia. ;) :lol: :lol:

wobler, ładny tylko czemu nie na swojaka? :D

wujek

Ja mam swoją teorię, choć nie wiem czy prawdziwą... Brały tylko na małe wobki - tylko tego miałem takiego malutkiego. Było pełno

żab, widocznie ten albo nie zdążył zeżreć żaby, albo miał jeszcze miejsce na mały kęs Choć pstrągarz ze mnie żaden.... w

zasadzie amator to ciekaw jestem czy coś takiego jak sobie uroiłem może mieć miejsce. Cieszy mnie bardzo - tym bardziej, że z ciurka... Pozdrawiam i dziękuję :D

wobler, ładny tylko czemu nie na swojaka? :D

wujek

Ja mam swoją teorię, choć nie wiem czy prawdziwą... Brały tylko na małe wobki - tylko tego miałem takiego malutkiego. Było pełno

żab, widocznie ten albo nie zdążył zeżreć żaby, albo miał jeszcze miejsce na mały kęs Choć pstrągarz ze mnie żaden.... w

zasadzie amator to ciekaw jestem czy coś takiego jak sobie uroiłem może mieć miejsce. Cieszy mnie bardzo - tym bardziej, że z ciurka... Pozdrawiam i dziękuję :D

Ty się nie tłumacz, nie masz powodów do tłumaczenia. Wydłubałeś konkretnego kropka i to się liczy, reszta nie ważna. Zapamiętaj okoliczności brania, warunki z nim związane itd. Może przydać się w przyszłości. B) Jeszcze raz gratuluję 50-taka.

Ty się nie tłumacz, nie masz powodów do tłumaczenia. Wydłubałeś konkretnego kropka i to się liczy, reszta nie ważna. Zapamiętaj okoliczności brania, warunki z nim związane itd. Może przydać się w przyszłości. B) Jeszcze raz gratuluję 50-taka.

To pamiętam jak nic - nie uwierzysz, ale z 2km dalej bardzo podobne miejsce i pomyślałem sobie kurde prawie identyko jak tam... I w pierwszym rzucie pod-40-stak B) B) B)

Miałem się nie chwalić,ale nie mogę się powstrzymać ;)

Taki jeden z wczoraj/

Co do słów woblera129 -coś w tym jest,ten był bardzo gruby,na bank obżarty żabami,a wziął na kleniowego wobka 3,5 cm i to na chamskiej metrowej prostce w pełnym słońcu :lol: ale wolę jak spodziewany kleń okazuje się kropkiem niż namierzony kropek ... kleniem

http://img269.imageshack.us/img269/6023/23032012443.jpg

jak to mówią jedna z podlaskich rzek wobek Matusiaka ,stelka 2500 SDH i kijek na muchowym blanku Sage,co to pewnie niektórzy znają ten kijek,a żyłka jakoś z 0,16 ,ale kijak pięknie i dzielnie amortyzuje i nic nie schodzi B)

Z góry przepraszam za fotkę,ale z telefonixa i z samowyzwalacza no i przepraszam za te kilka źdźbełek na rybie,ale do okoła sama trawa i musiałem odhaczyć na trawie.