Zanderix Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Forumowy stykowiec, jeden z bohaterów DNIA KONIA PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 wobler, ładny tylko czemu nie na swojaka? wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ładny piegus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 wobler, zanderix piekne kropy, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Gratulacje Arku, świetna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 A juz mnie korciło aby wstwić. ale jednak. nie ... za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 A tak na marginesie @wobler wiekie grat . ryba piękna. kolor bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tak sobie myślę Arku gdybyś był słynym łotrem i to byłoby jedyne zdjęcie jakie posiada wymiar sprawiedliwości. jaki byłby portret pamięciowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No jak by nie patrzył piękne te pstronie.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tak sobie myślę Arku gdybyś był słynym łotrem i to byłoby jedyne zdjęcie jakie posiada wymiar sprawiedliwości. jaki byłby portret pamięciowy ? Dobre pytanie. Sądzę, że portret pamięciowy byłby trudny do ustalenia, konkludując, najbardziej winny i łatwy do ustalenia byłby wobek tkwiący w pysku pstrunia. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 czy aby był to wobek - sprawca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Kapitalne zdjęcie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ale ma ziąbale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 wobler, ładny tylko czemu nie na swojaka? wujek Ja mam swoją teorię, choć nie wiem czy prawdziwą... Brały tylko na małe wobki - tylko tego miałem takiego malutkiego. Było pełno żab, widocznie ten albo nie zdążył zeżreć żaby, albo miał jeszcze miejsce na mały kęs Choć pstrągarz ze mnie żaden.... w zasadzie amator to ciekaw jestem czy coś takiego jak sobie uroiłem może mieć miejsce. Cieszy mnie bardzo - tym bardziej, że z ciurka... Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Kiedyś klasyk wędkarstwa spiningowego mówił, że dużą rybkę zje głodna ryba a małą przekąsi każda. Pewnie coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 wobler, ładny tylko czemu nie na swojaka? wujek Ja mam swoją teorię, choć nie wiem czy prawdziwą... Brały tylko na małe wobki - tylko tego miałem takiego malutkiego. Było pełno żab, widocznie ten albo nie zdążył zeżreć żaby, albo miał jeszcze miejsce na mały kęs Choć pstrągarz ze mnie żaden.... w zasadzie amator to ciekaw jestem czy coś takiego jak sobie uroiłem może mieć miejsce. Cieszy mnie bardzo - tym bardziej, że z ciurka... Pozdrawiam i dziękuję Ty się nie tłumacz, nie masz powodów do tłumaczenia. Wydłubałeś konkretnego kropka i to się liczy, reszta nie ważna. Zapamiętaj okoliczności brania, warunki z nim związane itd. Może przydać się w przyszłości. Jeszcze raz gratuluję 50-taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ty się nie tłumacz, nie masz powodów do tłumaczenia. Wydłubałeś konkretnego kropka i to się liczy, reszta nie ważna. Zapamiętaj okoliczności brania, warunki z nim związane itd. Może przydać się w przyszłości. Jeszcze raz gratuluję 50-taka. To pamiętam jak nic - nie uwierzysz, ale z 2km dalej bardzo podobne miejsce i pomyślałem sobie kurde prawie identyko jak tam... I w pierwszym rzucie pod-40-stak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Arek, strzebla daje radę...Gratulejszyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Miałem się nie chwalić,ale nie mogę się powstrzymać Taki jeden z wczoraj/Co do słów woblera129 -coś w tym jest,ten był bardzo gruby,na bank obżarty żabami,a wziął na kleniowego wobka 3,5 cm i to na chamskiej metrowej prostce w pełnym słońcu ale wolę jak spodziewany kleń okazuje się kropkiem niż namierzony kropek ... kleniemjak to mówią jedna z podlaskich rzek wobek Matusiaka ,stelka 2500 SDH i kijek na muchowym blanku Sage,co to pewnie niektórzy znają ten kijek,a żyłka jakoś z 0,16 ,ale kijak pięknie i dzielnie amortyzuje i nic nie schodzi Z góry przepraszam za fotkę,ale z telefonixa i z samowyzwalacza no i przepraszam za te kilka źdźbełek na rybie,ale do okoła sama trawa i musiałem odhaczyć na trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Fajne te wyprawy na kropasy - muszę przyznać <_< jedyny mankament, że trza se samemu fotki cykać PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ładne kropasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Arek nie grymaś Jak by u mnie były takie kropaski to foteczki mogłbym robic sobie nawet sam Tylko ze rybuniek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Szczerze gratuluję pięknych kropasków. Ja niestety w związku ze złamaniem nogi luty i marzec nad podlaskimi rzeczkami musiałem spisać na straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Nowa przynęta nowe rybki nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ale go ładnie za nos trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi