hobbyspin78 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wczorajszy grubasek z niepozornej rynienki . nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ładny grubas z naszej mazowieckiej rzeczki Jaka długość tego pstrąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Z mazowieckiej rzeczki,tez se wymyśliłeś nazwe Mierzył do łokcia około 45centów ,amator chruścików robił zbiórki z powierzchni a że nie miałem ze sobą muchówki, posłałem mu obrotke i w pierwszym rzucie poznałem się z kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wszystkim lowca gratuluje pieknych rybek Rodzynek z dziesiejszego otwarcia sezonu Obiektyw lekko zaparowal dlatego takie mgliste efekty SPRZET: Moj custom na blanku WFT Penzill do 5grMegabass Zonda68L8lb YGK + przypon z mono VarivasaWabik to Damiki Craft gold wing spiner 1/4 Oz. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Gratki.To z tego wodociągu zza pleców??Za to prostowanie cieków powinni ich pokarać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dzieki Patryk. Tak to z tego scieku Woda pelna ryb, to co dzisiaj tam widzialem przechodzi ludzkie pojecie. Niestety poziom wody -40cm, przejrzystosc jak nigdy a rybki brac nie chcialy. Po drodze mijalismy Kropasy i teczaki 40 - 50cm jak i pelno kleni +40. Na koniec z kumplem mielismy 4kropki do 30, 2 Lipionki, 2 okonki, 2 klenie i Rodzynka z fotki powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Takie rzeczy tylko w DE .Gratuluję rybnej wody, choć do najładniejszych nie należy... Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Niestety, teraz placza i renaturyzuja wiele wod. Na fotce akurat poczatek miejskiego odcinka. Ponizej wyglada przyzwoicie choc chbya ze 30 opon i innych gowien w wodzie widzielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Gratuluje fajnej rybki. Gdyby u nas w takich kanałkachbyły pstronie to zapewne miejscowi wyjeliby je rękoma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 pełen czad! Industrial fishing normalnie... gratuluje, śliczny źródlak. Można powiedzieć, że brook trout nabiera innego znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jeszcze raz wielkie dzieki za Gratulacje. Szkoda ze na nastepne pstragi wybiore sie dopiero w maju bo teraz malo czasu mam na calodniowe wyprawy. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kamillo fajowy źródlak z NIECO niepozornego łowiska Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kamilu fajny rybek. Zycze szybciutko kolejnego. Moja ,, zlota ,, rybka. Troszke wieksza od ostatniego.Akrobata z tego pstraga był, niczym latajaca ryba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Marcel fajna złota rybka tylko czy spełniła życzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Marcel piekny pstroń A jakie piękne ubarwienie. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 to już kawał pstrąga... gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dziekuje koledzy. Zyczenie? No juz go mialem walic w łepetyne.A on mnie cos tu ,, trzeszczy ,, i obiecuje , no dobra to Cie wypuszcze - pomyslałem. Zamotałem sie z tym zyczeniem, bo mnie zaskoczył. Niesprecyzowałem. Moze sie spełnic za miesiac, a moze i tez w grudniu <_< Czas pokaze. Jak nie to go wytargam jeszcze raz z tego dołka i nafaszeruje koprem, przyprawami i cytryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Rozwidniało się, czy się ściemniało, jak go wytargiwałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzieki za Gratulacje. @Marcel z mojej strony rowniez ogromne Gratulacje dla Ciebie! Piekne kolorki ma ten kropasek. Mnie juz kusi kolejny wyjazd tylko nie wiem jeszcze gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jak nie to go wytargam jeszcze raz z tego dołka i nafaszeruje koprem, przyprawami i cytryna Znacznie lepiej wychodzi ze świeżą miętą, odrobinką tymianku, masłem i pleśniowym serem - polecam niebieskiego Lazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jak nie to go wytargam jeszcze raz z tego dołka i nafaszeruje koprem, przyprawami i cytryna Znacznie lepiej wychodzi ze świeżą miętą, odrobinką tymianku, masłem i pleśniowym serem - polecam niebieskiego Lazura Przepis dzepetta jeszcze lepiej pasuje do lipienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Koledzy ,chodząc za pstrągiem proponuje nosić ze sobą mate karpiową to zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Koledzy ,chodząc za pstrągiem proponuje nosić ze sobą mate karpiową to zdjęcia Na to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 czepiacie się... Ale tak przewrotnie zapytam, skoro rybki nie zabieracie i nie chcecie sobie z nią robić fotki w łapkach, to po jaką cholere tarmosić ją na brzeg? Dlaczego szybkiej fotki nie zrobić w wodzie i wyhaczyć ją w wodzie? Czy dopiero wywleczenie na brzeg jest potwierdzeniem złowienia? tak sobie tylko gdybam dla tych, którzy się mocno obruszają podejściem moderatorów. Dla tych co muszą, zamiast maty karpiowej wystarczy czysta, wilgotna szmatka. Można sobie przypiąć do paska i jak się złowi godna rybka i trzeba ją odkładać, wystarczy zamoczyć i położyć na niej rybkę. Później przepłukać, wykręcić, przypiąć do paska i powtarzać proces tak często jak sie uda... jak ktoś jest mocno wrażliwy, to można nawet rybce zakryć oczka, aby była spokojniejsza i nie wysychały skrzela i oczy na słońcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Chciałbym taki zabieg zobaczyć w praktyce z mocno wijącym się pstrągiem no chyba że ktoś łowi na tak delikatny sprzęt że po wyjęciu z wody pstrąg się ledwo rusza i można go do woli układać na sciereczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi