Skocz do zawartości

Pstragi 2012

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkim lowca gratuluje pieknych rybek

Rodzynek z dziesiejszego otwarcia sezonu Obiektyw lekko zaparowal dlatego takie mgliste efekty :lol:

SPRZET:

Moj custom na blanku WFT Penzill do 5gr

Megabass Zonda68L

8lb YGK + przypon z mono Varivasa

Wabik to Damiki Craft gold wing spiner 1/4 Oz.

.

post-2664-1348916878,5227_thumb.jpg

Dzieki Patryk.

Tak to z tego scieku :lol: :lol: Woda pelna ryb, to co dzisiaj tam widzialem przechodzi ludzkie pojecie. Niestety poziom wody -40cm, przejrzystosc jak nigdy a rybki brac nie chcialy. Po drodze mijalismy Kropasy i teczaki 40 - 50cm jak i pelno kleni +40. Na koniec z kumplem mielismy 4kropki do 30, 2 Lipionki, 2 okonki, 2 klenie i Rodzynka z fotki powyzej.

Dziekuje koledzy. :D

Zyczenie? No juz go mialem walic w łepetyne.

A on mnie cos tu ,, trzeszczy ,, i obiecuje , no dobra to Cie wypuszcze - pomyslałem. Zamotałem sie z tym zyczeniem, bo mnie zaskoczył. Niesprecyzowałem. Moze sie spełnic za miesiac, a moze i tez w grudniu <_< Czas pokaze. Jak nie to go wytargam jeszcze raz z tego dołka i nafaszeruje koprem, przyprawami i cytryna :angry:

Jak nie to go wytargam jeszcze raz z tego dołka i nafaszeruje koprem, przyprawami i cytryna :angry:

Znacznie lepiej wychodzi ze świeżą miętą, odrobinką tymianku, masłem i pleśniowym serem - polecam niebieskiego Lazura B)

Przepis dzepetta jeszcze lepiej pasuje do lipienia. ;) B) :lol:

czepiacie się...

Ale tak przewrotnie zapytam, skoro rybki nie zabieracie i nie chcecie sobie z nią robić fotki w łapkach, to po jaką cholere tarmosić ją na brzeg? Dlaczego szybkiej fotki nie zrobić w wodzie i wyhaczyć ją w wodzie? Czy dopiero wywleczenie na brzeg jest potwierdzeniem złowienia?

tak sobie tylko gdybam dla tych, którzy się mocno obruszają podejściem moderatorów. Dla tych co muszą, zamiast maty karpiowej wystarczy czysta, wilgotna szmatka. Można sobie przypiąć do paska i jak się złowi godna rybka i trzeba ją odkładać, wystarczy zamoczyć i położyć na niej rybkę. Później przepłukać, wykręcić, przypiąć do paska i powtarzać proces tak często jak sie uda...

jak ktoś jest mocno wrażliwy, to można nawet rybce zakryć oczka, aby była spokojniejsza i nie wysychały skrzela i oczy na słońcu...