MaarianG Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A byłem byłem... zapowiadało się ciekawie bo na pierwszym odcinku gdzie zajechaliśmy w 8 rzucie miałem ładnego kabana ale spadł,później było jeszcze jedno wyjście i jeden spad. Koledzy wypadli lepiej jeden miał 4 drugi 3. Największy 40 cm. Stan wody bardzo niski- srednio się łowiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Karol, niezły kropek, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Janusz ale wody to Ci zazroszcze -jakos mnie ostatnio do rzeczek ciagnie .Gratuluje pieknego kropka .pozdr Termos Dzięki, ale tam u Ciebie rybnych rzeczek nie brakuje, więc nie ma czego zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Graty Panek,48 to już przyzwoity kropas.A jak tam miałeś coś na koguty ode mnie ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wspaniale Pstragi Panowie, Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Graty Panek,48 to już przyzwoity kropas.A jak tam miałeś coś na koguty ode mnie ?Pozdro Dzięki, mam nadzieje że kiedyś jeszcze go trafie a na koguty przyjdzie pora, muszę nauczyć się nimi łowić, nie osiągnąłem wystarczającej wprawy żeby powiedzieć że kontakt z rybą nie jest przypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 WitamJako początkujący wciąż nie mogę złowić nic w forumowym wymiarze ale dziś sfotografowałem kłusownika , który wyławia wszystkie 40-staki z mojej rzeczki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Uploaded with ImageShack.us Wczorajszy wiosenny pstrąg 44,5cm. Amator 7-centymetrowego Salmo Minnow. Walczył wspaniale jak na kwietniową rybę przystało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 i do tego chyba wygral zawody.... graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Gratulacje Panowie pięknych kropasów. Januszek spokojnie z tymi pstroniami, w przyszłym rokubędziesz miał pod nosem juz pięćdziesiątaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Gratulacje @Radzio, spasione te białostockie pstrągi. Andrzej, dam radę, odpuszczam im od czasu do czasu, zmieniając odcinek, na którym łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Gratulacje @Radzio, spasione te białostockie pstrągi. Napasione żabami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 piękna ryba... gratuluję kabana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 O kabanach z białostoczczyzny coraz głośniej Oby nie skończyły jak te z Roztocza Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To piszcie więcej chwalcie się i czekajcie spokojnie na najazd dziczy, prędzej czy później się zjawią. Opier..lą wszystko co się do patelni nie klei i pojadą.Nie potrzeba pisać nazw rzeki czy rzek wystarczy tylko podać z jakich się jest okolic. Głupota i krótkowzroczność co poniektórych jest przerażająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dobrze ze w Lubuskim nie ma już kabanów. Nie ma Ich nie ma juz problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dobrze ze w Lubuskim nie ma już kabanów. Nie ma Ich nie ma juz problemu Ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Napasione żabami Orzeszku, Daniel, czyżbyś w drodze powrotnej jeszcze gdzieś zajechał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Napasione żabami Orzeszku, Daniel, czyżbyś w drodze powrotnej jeszcze gdzieś zajechał ? Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ładny okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Toż to pierwsza troć która dobrnęła do podlaskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ładny klocek, nie ma co, gratulacje Danielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Nawet w tak gorący czas można trafić kropka . Tutaj @Mirat ze swoją życiówką. 50, na dobrym pulsie dodatnim Zdjęcie jak zdjęcie. Takie dostałem MMS-em . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A miałem z nimi jechać.... Trudno zakończenie szkoły itp. ważniejsze - odbiję sobie jeszcze....mam nadzieję Pozdrowienia Mirat Paweł? i Mikołaj - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 No więc zacznijmy od tego że pojechałem przetestować nowy nabytek a mianowicie Batsona XST 1084F . Efekt: Pstrąg 51 cm i nowa życiówka jeżeli chodzi o tą Rybe Przepraszam za Fotki Ale tak to jest jak się jezdzi na ryby samemu to trzeba się zadowolić samowyzwalaczem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6dffbb39fac3e047.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/22ace4f3d1cc91c2.html Sprzęt jak wyżej : Wędka Batson XST 1084F , młynek Spro Blue Arc 920 z plecionką Stren Microfouse 0,8mm a no i niezawodny Salmo Minnow 5 cm model Tonący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi