janusz.walaszewski Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ładnie Panowie, ładnie tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 i coś z dzisiaj znad Soły nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A miałem z nimi jechać.... Trudno zakończenie szkoły itp. ważniejsze - odbiję sobie jeszcze....mam nadzieję Pozdrowienia Mirat Paweł? i Mikołaj - powodzenia no fajno było, rzeczka urokliwa, ryby piękne echh..., szkoda, że już po. Na szczęście postanowili my wypad powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Na Podlasiu został złowiony pstrąg 70,5 cm. Myślę, że szczęśliwy łowca wkrótce o tym poinformuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 To piszcie więcej chwalcie się i czekajcie spokojnie na najazd dziczy, prędzej czy później się zjawią. Opier..lą wszystko co się do patelni nie klei i pojadą.Nie potrzeba pisać nazw rzeki czy rzek wystarczy tylko podać z jakich się jest okolic. Głupota i krótkowzroczność co poniektórych jest przerażająca. Jazi już ubywa w zastraszającym tempie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 A miałem z nimi jechać.... Trudno zakończenie szkoły itp. ważniejsze - odbiję sobie jeszcze....mam nadzieję Pozdrowienia Mirat Paweł? i Mikołaj - powodzenia no fajno było, rzeczka urokliwa, ryby piękne echh..., szkoda, że już po. Na szczęście postanowili my wypad powtórzyć To pamiętajcie o mnie Mikołaj swoim się pochwali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 no fajno było, rzeczka urokliwa, ryby piękne echh..., szkoda, że już po. Na szczęście postanowili my wypad powtórzyć To pamiętajcie o mnie Mikołaj swoim się pochwali??? Maciek nastpna wyprawa w połowie lipca.Było super chcesz rybkę Mikołaja mówisz i masz. . Zdjęcia robone komórką niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ładnie panowie, ładnie. Kawał schaba szkoda że w lutym na zlocie takie nie brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Mam wrażenie, żę zdjęcia nie oddają do końca ich wielkośći.To były grube ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Piękne kluchy Ja wczoraj też podbierałem takiego 55 centów i robi wrażenie w takim niedużym podbieraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Oj robią wrażenie Dobrze kolega napisał - kluchy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Mirat czyzby na chrusta? Piekne,grube.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Piękne! Gratuluję! Mirat napisz coś więcej by pobudzić wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzięki. Wszystkie duże pstrągi zostały złowione na stremery. Brania bardzo agreswne. Ogólnie +50 zostały złowione 3 sztuki i 3 takie też spadły. Hole mimo wielkości wcale nie były imponujące, te +40 niektóre były waleczniejsze. Jednym słowem wyprawa bardzo udana. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Kapitalne ryby Panowie, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 O tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Piękne pstrągi na streamera. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 to w naszym kraju polskim kraju ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Przedstawiam rasowego 40-staka z naszej ostatniej wyprawy z Wobim: . Pogoda była paskudna ,ale tylko wtedy były biory .Połakomił się na łamańca gabkorowego prowadzonego na 0.22.W ręku RST M3 + stelloza 4000.W tym dniu padło jeszcze kilka rybek,ale nie były fotogeniczne . PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Panowie wszystkim dziękuję za gratulacje w swoim imieniu i kolegów. Tak w naszym kraju można jeszcze połowić takie okazy . Oby było więcej takich wód tego sobie i wszystkim życzę. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Na zakończenie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Chyba wiem co to za rzekaodcinek specjalny,tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 @Mirat, Moje serdeczne gratulacje, pstragal zlowiony na muche liczy sie przeciez podwojnie Widze nowe wodery,kamizelke i wedke, dobrze, ze sie nie poddales U mnie wszedzie powodzie, jak tylko troche sie wyklaruje musze ruszyc ze swiezo ukreconymi sucharami. Lada chwila jetka zacznie latac Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 @Mirat, Moje serdeczne gratulacje, pstragal zlowiony na muche liczy sie przeciez podwojnie Widze nowe wodery,kamizelke i wedke, dobrze, ze sie nie poddales U mnie wszedzie powodzie, jak tylko troche sie wyklaruje musze ruszyc ze swiezo ukreconymi sucharami. Lada chwila jetka zacznie latac Pozdrawiam, Bujo Dzięki Michał. Jak mogłeś we mnie zwątpić Co do jętki to też czekam i wypatruje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Streamer'owe kabanki (były jeszcze dwie sztuki 60+ ale fotki słabe) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi