Skocz do zawartości

Pstragi 2012

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

A miałem z nimi jechać.... Trudno zakończenie szkoły itp. ważniejsze - odbiję sobie jeszcze....mam nadzieję Pozdrowienia Mirat Paweł? i Mikołaj - powodzenia :D

no fajno było, rzeczka urokliwa, ryby piękne echh..., szkoda, że już po. Na szczęście postanowili my wypad powtórzyć :D

To piszcie więcej chwalcie się i czekajcie spokojnie na najazd dziczy, prędzej czy później się zjawią. Opier..lą wszystko co się do patelni nie klei i pojadą.

Nie potrzeba pisać nazw rzeki czy rzek wystarczy tylko podać z jakich się jest okolic. Głupota i krótkowzroczność co poniektórych jest przerażająca.

Jazi już ubywa w zastraszającym tempie...

A miałem z nimi jechać.... Trudno zakończenie szkoły itp. ważniejsze - odbiję sobie jeszcze....mam nadzieję Pozdrowienia Mirat Paweł? i Mikołaj - powodzenia :D

no fajno było, rzeczka urokliwa, ryby piękne echh..., szkoda, że już po. Na szczęście postanowili my wypad powtórzyć :D

To pamiętajcie o mnie Mikołaj swoim się pochwali???

To pamiętajcie o mnie Mikołaj swoim się pochwali???

Maciek nastpna wyprawa w połowie lipca.

Było super chcesz rybkę Mikołaja mówisz i masz.

.

Zdjęcia robone komórką niestety.

post-635-1348917091,9101_thumb.jpg

Dzięki. Wszystkie duże pstrągi zostały złowione na stremery. Brania bardzo agreswne. Ogólnie +50 zostały złowione 3 sztuki i 3 takie też spadły. Hole mimo wielkości wcale nie były imponujące, te +40 niektóre były waleczniejsze. Jednym słowem wyprawa bardzo udana.

.

post-635-1348917092,1631_thumb.jpg

post-635-1348917092,2811_thumb.jpg

Przedstawiam rasowego 40-staka z naszej ostatniej wyprawy z Wobim:

.

Pogoda była paskudna :angry: ,ale tylko wtedy były biory :mellow: .

Połakomił się na łamańca gabkorowego prowadzonego na 0.22.W ręku RST M3 + stelloza 4000.W tym dniu padło jeszcze kilka rybek,ale nie były fotogeniczne :( .

PZDR!!!

post-3041-1348917097,0655_thumb.jpg

@Mirat,

Moje serdeczne gratulacje, pstragal zlowiony na muche liczy sie przeciez podwojnie :D Widze nowe wodery,kamizelke i wedke, dobrze, ze sie nie poddales :D U mnie wszedzie powodzie, jak tylko troche sie wyklaruje musze ruszyc ze swiezo ukreconymi sucharami. Lada chwila jetka zacznie latac :D

Pozdrawiam,

Bujo

@Mirat,

Moje serdeczne gratulacje, pstragal zlowiony na muche liczy sie przeciez podwojnie :D Widze nowe wodery,kamizelke i wedke, dobrze, ze sie nie poddales :D U mnie wszedzie powodzie, jak tylko troche sie wyklaruje musze ruszyc ze swiezo ukreconymi sucharami. Lada chwila jetka zacznie latac :D

Pozdrawiam,

Bujo

Dzięki Michał. Jak mogłeś we mnie zwątpić :unsure: Embarassed

Co do jętki to też czekam i wypatruje pozdrawiam.