Skocz do zawartości

Pstragi 2012

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

Streamer'owe kabanki :D

(były jeszcze dwie sztuki 60+ ale fotki słabe)

Miałem już pojechać myszką ku zgłoś moderatrowi żeby Ci za wnerwianie innych wykasował te foty B) , ale nieeee tak nie można - muszę Ci pogratulować tych pięknych kropasów - Szczere GRATULACJE

PZDR

Zanderix

Daniel, Twoje się nie liczą ;)

Ktoś już kiedyś zauważył, że takich ryb nie ma, a te Twoje są dmuchane i jak się przyjrzeć to zaworki mają pod płetwą... tą z tyłu ;)

I nie przejmuj się to z zazdrości...

Ja nigdy nikomu nic nie zazdrościłem i raczej już nie będę ...Posta pisałem nie odnośnie ryb hlehle ,bo na jego fotach nie widać specyficznej rzeki jaka miałem na myśli.Prawda jest natomiast ,ze trudność w złowieniu ryb 50-60 wpuszczonych jest taka sama jak dzikiego 30 staka ,a nawet mniejsza.Napisałem to dla tych co się dziwią ,ze to Polska -jak widać jest sposób na wielkie ryby i u nas na szczęście ;) .Ciekawe tylko ile te selekty pożyją w dzikich warunkach w dodatku narażone na częste kontakty z wędkarzem.

Nasz ostatni desant pstrągowy wylądował na moście w D..... .Krótka odprawa,WOBI w górę,ja na dół i naprzód.Paru godzinna wycieczka zaowocowała dwoma kropkami 40+,jednym szczupłym 50-takiem i drugim mniejszym:

.

Pogoda nam dopisała [a była wręcz wyśmienita-jak to określił WOBI]. Mój PHENIX 943 bardzo ładnie współpracował z rybostanem i stellozą 2500.

W najbliższym czasie czekamy tylko na pogorszenie się :mellow: pogody i zaatakujemy znowu.

PZDR!!!

post-3041-1348917166,1084_thumb.jpg

post-3041-1348917166,2063_thumb.jpg