Guzu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 No kolego. gratuluję. Choć nie celowy to połów, to i tak słowa uznania. tak dla podsumowania twego strumyka radości:- brzany- klenie- sandacze- tęczaki- potokowce- karpie Zostaje Ci złapać konkretnego szczupaka i bassa. nie mam pytań.... 63cm. Piękny pstrąg, wielu rasowych pstrągarzy marzy o takim... Mateusz, bez takich podsumowan. Bo mi autokarami sie ludzie zjada i zadepcza rzeke. To niewielki ciek Jak juz pisalem jednemu koledze w watku o brzanach. To temat okresowy. Teraz jest pora zniw. Na polach kombajny. W rzece moje przynety Przez reszte roku szwendam sie po niej w poszukiwaniu pojedynczych ryb. A odnosnie gatunkow.Szczupakow nie ma. Bassow z tego co wiem tez nie. Z soboty teczak 56 cm. Na lunatica 8,5 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Daniel,szacun. Piękny lorbas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 świetna rybka.. ja tam lubię tęczaki, ładne są, pięknie walczą i zawsze to alternatywa dla potokowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Brawo Guzu! Taki rozrzut gatunkowy z jednej niewielkiej rzeczki - rzeczka marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Brawo Daniel zauważyć,odgadnąć i poznać rytm roczny swojej rzeki to prawdziwy sukces i satysfakcja na lata! Potem juz wyjątki tylko uzupełniają prawidła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dziekuje Panowie, Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Moje ogromne Gratulacje dla wszystkich a w szczegolnosci dla @Balooo i @Guzu za przepiekne i niecodzienne rybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Gratuluje pięknych pstrągów! A ja takie o czasem trafiam ,że nie wspomnę o malcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Pierwsza. Czas na największe ryby. . Dzień kiedy tam z Wami pojechaliśmy to była jedna z największych wędkarskich klęsk mojego życia. Pstrągi mnie chyba nie lubią ciekawe czemu Tomek targał je z każdej dziury gdzie stanęliśmy. Dobił mnie wieczorem kiedy założył slidera 10 twierdząc, że to świetna przynęta na trouty. Wyśmiałem go ale tylko na chwilę bo z trola wyjechało tłuste 45 a z ręki jeszcze ładniejsza ryba równe 50. Ja do wieczora nie złowiłem ani jednej ryby no i trzeba to było wziąść na klatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Piękny pstrągal Tomek! Do czwartku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Guzu,Ależ wielkie rybsko! Dopiero teraz je zobaczyłem – w robocie nie chodzą mi zdjęcia z pincasy, etc. Pampuch71,To prawda, większość brań przy dobrym żerowaniu mieliśmy przy płytkim prowadzeniu, równomiernym, umiarkowanie szybkim tempem. Kopnięcie jest z reguły przerażające. Ryby walą w wobler tak, jakby chciały go zdemonlować… Krzyśku,Trzy tegoroczne największe, z pewnością okołometrowe szczupaki, spadły mi w czasie holu. Dwa w PL, jeden w SE. Dwa z nich widziałem, największego – nie, ale jechał jak parowóz (kiedy ryba po braniu w trolu zaczyna okrążać łódkę na pełnym napięciu linki, raczej nie jest mała ) I co ja mam powiedzieć? A tak na poważnie: cały ten rok jest dla mnie lekcją wędkarskiej pokory… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Gratulacje @Guzu pięknego pstrąga i życzę by to wędkarskie szczęście zawsze było z Tobą.Tomku gratulacje, ale może im trochę odpuść i zostaw coś dla mnie. Jeśli pogoda nie pozwoli łowić boleni to w przyszłym tygodniu nie odmówię wyjazdu na kropki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 @Guzu sobie raz złowi potoka raz tęczaka, to i mnie się udało w rzeczce, w której się tego kompletnie nie spodziewałem. Co prawda rozmiarowo daleko do katalońskich, ale ponad 4 dychy miał lekko. tym razem avidek do 5/8, żyłeczka 0,18mm, przynęta silikonowa. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Gratulacje Mateuszu. Piękny tączak, a i krajobraz za plecami też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 To fakt fota fajna jak zawsze .Zreszta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Bardzo ladna fotka.Bardzo smutna ramka - ale to tylko moja opinia Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Bardzo ladna fotka.Bardzo smutna ramka - ale to tylko moja opinia Pozdrawiam Guzu Nie tylko Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 to teraz oprócz ładnej foty, robimy konkurs na jeszcze ładniejszą ramkę?!? ramka jak ramka, zamyka zdjęcie.. ale pomyślę nad tym. Od kilku lat jest dokładnie ta sama... Widać gusta ewoluują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 tak mnie coś na wdzięk i urodę wzięło... wyjątkowo urocze to rybki na tle reszty naszej bladawej rodzimej ichtiofauny i to bez większej zabawy suwaczkami... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 i takie jeszcze wyszperałem na trudne letnie dni... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 to teraz oprócz ładnej foty, robimy konkurs na jeszcze ładniejszą ramkę?!? ramka jak ramka, zamyka zdjęcie.. ale pomyślę nad tym. Od kilku lat jest dokładnie ta sama... Widać gusta ewoluują... Przed tym 60takiem z weekendu nie czulem na tyle pewnie by sobie pozwolic na taka uwage Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 cwaniaczek cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Eeee jest wiele innych rybek,które nie mają sie czego wstydzić i mieć kompleksy przed pstrągami okonie,strzeble,kiełbie czy lipienie z Sanu czy z Dunajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Podczas piatkowego brzanowania na przyspieszeniu nurtu przy zwezeniu obok zwaliska drzew trafilem pstraga potokowego.Ryba wziela na HJ8. Rowno 54 cm i obfite uzebienie, ktorym zaplatala sie w siatke podbieraka Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Guzu przeginasz strasznie tymi kabanami Gratki krokodylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi