Kokosz Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Piękny, kolejny, rybon. Gratulacje A poniżej mój, ciut krótszy. Miał półmetra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Świetne ryby. Gratuluję. Piękne, nikt mnie nie przekona, że okoń piękniejszy! uroczy owszem, bardzo ładny, ale wybarwiony pstrąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Guzu przeginasz strasznie tymi kabanami Gratki krokodylu Krokodylu To dobre bylo, widac ze jeszcze Amazonia w glowie siedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Wiosenne wspomnienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ...ooo, i Michaś tu zawitał .Pozdrów go!P.S. Fajne ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Daniel, @kokosz - piękne potoki. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Dzisiejszy poranek obdarował mnie takim oto grubaskiem - całe 54cm.Chyba mi wyszedł do wobka spod krzaczka pod który rzuciłem, rąbnął praktycznie z metr od szczytówki i od razu piękny odjazd i walka w dość trudnym terenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Piękna ryba, gratulacje. Jaki to avid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Kijek to 2,7 3-18g czy jakoś tak, kapitalny patyk którym obsługuje jazie, klenie, pstrągi i bolenie - a i kiedyś miałem w nocy na wiśle sumka takiego z 90 (przyłów) to też był krótki kaszelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Gratulacje Mateuszu. Piękny tączak, a i krajobraz za plecami też niczego sobie Jakiś taki nieostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Wiosenne wspomnienie:)Czy ktoś mógłby wrzucić ta fotkę na pełny ekran ,bo nie ogarniam... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Wiosenne wspomnienie:)Czy ktoś mógłby wrzucić ta fotkę na pełny ekran ,bo nie ogarniam... DziękiO to chodzi?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Okuma black rock 1-10gShimano technium 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Siemasz Seba!! Kopę lat!!Piękne pstrągi - gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 hej, Patrykno minelo kilka lat.... z 15-scie ? Ale fajnie sie wspomina. No pomeczyly mnie pstragi dzis na tym kijku do 10g hyhyhy.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 ...miło, miło...nie zmieniłeś się za wiele. Jaki ten świat mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Siemasz Seba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Siemasz Seba!! Kopę lat!!Piękne pstrągi - gratuluję!!! siema ! no prosze wszyscy na forum... kto by sie spodziewal pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Na koniec dziesiejszego szlajania się nad wodą siadł mi porządny czterdziestak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dzisiaj wyskoczylem na szybkie pstragi w Wisconsin. Mialem tylko 4 godziny na lowienie. Efekt dosc standardowy dla Mojej Ulubionej- okolo 40 pstragow w wiekszosci w przedziale 28-35cm, ale trafilo sie tez kilka 40-takow i jedna polmetrowa perelka ze zdjecia ponizej. Udalo mi sie ustrzelic pstargowego Wielkiego Szlema lowiac wszystkie 3 naturalnie wystepujace w Wisconsin pstragi- potokowce, teczaki i zrodlaki. Upal byl niemilosierny ale pstragom to najwidzoczniej nie przeszkadzalo. Jutro rano powtorka- tym razem calodniowa Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us -Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Flytier piękny kropas, tylko pogratulować.Fotka też pomysłowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dzisiaj imitacje konika polnego kusily zrodlaka za zrodlakiem. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us -Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wypisz wymaluj moja Świniarka. Piękne fotografie, Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Piekne Rybska i super fotki! Gratuluje wszystkim. Mi sie wkoncu wczoraj udalo wyrwac na kropki. Padlo 7 szt w tym taki 46 sie zaplatal. Kumpel wyjal 13 w tym 47 i 49. Super wypad ale umordowany bylem jak swinia po 12h deptania w ciurku. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 C&R . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi