janusz.walaszewski Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Problem w tym, że samce raczej nie kopią gniazd To fakt, jednak w trakcie tarła n w płytkiej wodzie też mogą sobie ogony po przycierać, a tak to wygląda u troci; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Kriss - piękny kropek , u mnie niestety epokoa lodowcowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Problem w tym, że samce raczej nie kopią gniazd Zgadza się,jak każdy chłop,z natury leniwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Gratulację Kriss! ps. za Tobą chyba jest woda podgrzewana, zero lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No jasne, że podgrzewana... a latem chłodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No jasne, że podgrzewana... a latem chłodzona Ostatnio za dużo przepraszam...znów się zagalopowałem, miałem rację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dzięki. No to teraz nowe PB z przed tygodnia..Sprzęt jak poprzednio. Po zacięciu przez chwilkę myślałem, że to zaczep, zmniejszyłem napięcie zestawu i jak poczułem pulsowanie to mi trochę adrenalinka skoczyła . Jak dla mnie to zdjęcie do kalendarza. Ma klimat. Może ja się nie znam na fotografii ale jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Gratki Kriss - fajne zdjęcie - wymarźnięty koleś i szczęśliwy bo z rybą. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Trochę stare bo jeszcze ze listopada ale dopiero teraz fotkę od kolegi dostałem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Pstrąg na spinning czy na spławik złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Jasne że spin Taki dziwny przyłów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 ...hodowlańce sie nie liczą. <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnuch Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Darku,zapraszam do Ostródy jak dojdziesz do siebie.Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Wcześniej pisałeś że ze stycznia. Teraz że listopad. Nie wiedziałem że na Stawach Zwierzyniec wolno łowić na spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Sorka bo mam dwa podobne zdj z listopada i stycznia.W tamtym roku w listopadzie można było łapać na spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Pewnie i tak Ci go wytną, bo forumowego minimum raczej nie spełnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 No tak nie doczytalem A ten miał 38-Teńczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A ile forumowe jest bo ten miał 38 cm Tenczak Wiesz, wstyd się przyznać, ale sam nie wiem. Sprawdź w w tym wątku; http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Janusz a może to jest jego pierwszy pstrąg i jest z niego bardzo dumny .Ja też kiedy zaczynał łowić pstrągi to robiłem zdjęcia nawet 30takom bo mnie bardzo cieszyły . http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=4114 4&private=0Każdego tak samo ciszy pierwszy raz wiem że jest zima i każdy ma więcej czasu ale bez przesady z tą regulaminowa nadgorliwością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Janusz a może to jest jego pierwszy pstrąg i jest z niego bardzo dumny .Ja też kiedy zaczynał łowić pstrągi to robiłem zdjęcia nawet 30takom bo mnie bardzo cieszyły . http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=4114 4&private=0Każdego tak samo ciszy pierwszy raz wiem że jest zima i każdy ma więcej czasu ale bez przesady z tą regulaminowa nadgorliwością .Ja znacznie mniejszym http://www.wcwi.pl/images/stories/nalejlama/obsesje/kwisa_1. jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Przyznam ze byl to moj pierwszy pstrag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ..a te cieszą najbardziej...Teraz pora na dzikuna, radość podwójna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Gdzieś w marcu na pewno się wyskoczy ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kuba pierwszy cieszy i go sie pamieta , ale zobaczysz jaka frajda jest złowienie upatrzonego i wychodzonego dzikusa kropkowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi