Gugcio Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Piekne te pstragi lapiecie A podobno w Polsce nie ma pstragow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 dzisaj 8 30taków, 2 zródlaki i wpadłem do pasa do wody. Łapałem mokry dalej, 20 min pózniej wynagrodził mnie ten 56tak. sprzet:wedka Team Dragon 3-14g 2,7mKołowrotek Red Arc 10100Wobler Jaxon Shad 5,5cm Kolor 102. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Śliczny. I nawet nie boli. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ależ piękny samiec.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Piękne pstronie i ta kufeczka samczurka. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ładnie Panie, bardzo ładnie, gratulacje. A tak przy okazji, mój brat mieszka całkiem niedaleko; Ummendorf jakieś 30km na południe od Ulm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja wczoraj zabrałem kolege pierwszy raz na kropy i ułowił więcej odemnie(taki to kolega ).Okazów nie było ,ale po 40staczku dostaliśmy.U mnie to pierwsza przyzwoitsza rybka na własnoręcznie ukręcony kijaszek,więc cieszy podwójnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dzisiaj na mojej rzeczce trafił się przyzwoity kropek, ok 44cm przynęta mepps aglia nr3 srebrna paletka w czerwone kropki. w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Kolorki śliczne!! Gratuluję kropków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 W wodzie ekstra zdjęcie wyszło,niestety na tej reklamówce nie jest już tak fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Kolorki ryby i kija sliczne !!To chyba stary doby Cormoran PowerGrip!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 W wodzie ekstra zdjęcie wyszło,niestety na tej reklamówce nie jest już tak fajnie.Taa. Janusz zadbał o lokowanie. Gratuluję mimo . U mnie takich kolorków nigdy nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 W wodzie ekstra zdjęcie wyszło,niestety na tej reklamówce nie jest już tak fajnie.Taa. Janusz zadbał o lokowanie. Gratuluję mimo . U mnie takich kolorków nigdy nie widziałem Januszu- na zdjęciu wszystko się zgadza,klasa kij i kołowrotek,klasa ryba tylko to lokowanie produktu Mimo wszystko gratuluję ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No kurde sorki za tą reklamówkę innej nie miałem pod ręką. Następnym razem się poprawię. Poprawiłem tą fotkę, na ile się dało. Nie przyszło mi do głowy,że to tak może być odebrane a powinno, jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Kolorki ryby i kija sliczne !!To chyba stary doby Cormoran PowerGrip!? Dokładnie. CM 2-15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jachu,to taki naturalny odruch był, kamizelka ,spodnie czy kurtka ściśle zawiązana z naszym hobby jest, sieć komórkowa już nie bardzo sam nie raz latam po budowie z siatką którą dała mi żona...wtedy jest git bo zazwyczaj jakaś dupa na niej jest,a jak założę wdzianko jakiegoś producenta chemii budowlanej to jest przypał Piszę tylko z mojego punktu widzenia,za resztą użytkowników nie odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Janusz,piękna rybka w super szacie-gratulacje,a reklamówką się nie przejmuj,jak tylko zechcesz to wyślę Ci taką z jeszcze z Pewexu z kowbojem z lassem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dzisiejszy amator strimerka .Miałem też prawdziwego kabana ale po kilku odjazdach wypiął się .W sumie złowiłem dzisiaj około 15 ryb w przedziale 30 35 plus bonus .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To na Wiśle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Super Kropek,piękne kolory Gratulację u mnie cały dzień padał obfity deszcz i tylko dwa kleniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Piękny samczur, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gratuluję łowcom. Ten niemiecki kaban przepiękny. W końcu i mnie udało się wyrwać nad rzeczkę. Pstrągi w doskonałej kondycji. Grube, że ledwo mieszczą się w dłoniach... Avid do 3/4 z Caldią 2500 i żyłką 0,24. Tego obżartucha skusiła aszychminka. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 fajny spaślak, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi