popper Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No, to pojechałeś..... uuuuuufffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 ale piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No, to pojechałeś..... uuuuuufffffff Nic dodać nic ująć, masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Piękne te pstronie oj piękne. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Streamer'owe kabanki (były jeszcze dwie sztuki 60+ ale fotki słabe) Miałem już pojechać myszką ku zgłoś moderatrowi żeby Ci za wnerwianie innych wykasował te foty , ale nieeee tak nie można - muszę Ci pogratulować tych pięknych kropasów - Szczere GRATULACJE PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Chyba wiem co to za rzekaodcinek specjalny,tak? Wygląda na ten specjalny ...Słyszałem ,ze niedawno wpuszczali selekty jak widać to prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Chyba wiem co to za rzekaodcinek specjalny,tak? Wygląda na ten specjalny ...Słyszałem ,ze niedawno wpuszczali selekty jak widać to prawda . Przed 'majówką' prawie wszędzie wpuszczali. Zabawa przednia Jak się nie ma dzikusów to się lubi wpuszczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Daniel, Twoje się nie liczą Ktoś już kiedyś zauważył, że takich ryb nie ma, a te Twoje są dmuchane i jak się przyjrzeć to zaworki mają pod płetwą... tą z tyłu I nie przejmuj się to z zazdrości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Daniel, Twoje się nie liczą Ktoś już kiedyś zauważył, że takich ryb nie ma, a te Twoje są dmuchane i jak się przyjrzeć to zaworki mają pod płetwą... tą z tyłu I nie przejmuj się to z zazdrości... Ja nigdy nikomu nic nie zazdrościłem i raczej już nie będę ...Posta pisałem nie odnośnie ryb hlehle ,bo na jego fotach nie widać specyficznej rzeki jaka miałem na myśli.Prawda jest natomiast ,ze trudność w złowieniu ryb 50-60 wpuszczonych jest taka sama jak dzikiego 30 staka ,a nawet mniejsza.Napisałem to dla tych co się dziwią ,ze to Polska -jak widać jest sposób na wielkie ryby i u nas na szczęście .Ciekawe tylko ile te selekty pożyją w dzikich warunkach w dodatku narażone na częste kontakty z wędkarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 NIe ma dużych pstrągów to źle jak są to jeszcze gorzej . Tymczasem dwa moje majówkowe jeden 57 na ślajzurka drugi 60 na nimfkę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 60tak akrobata zassał malutką brązke w niepozornej rynience pod krzakiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Gratki Tomasz, i bardzo dobry tekst o braku lub nie dużych pstrągów tak to już u nas jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Na OSach zwykle ich nie brakuje szkoda, że do Wisełki mam ciut za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ech Wisełko... jak miło Cie wspominam... Gratulacje dla łowcy i dla Maćka Wilka, który po raz kolejny pokazuje wała tym wszystkim którzy w ogólnej niemozności spoczywają na blejakości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzisiejszy dzikus z okolicznej wody Było jeszcze sporo mniejszych, więc wyjazd jak najbardziej udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzisiejsze pstrągowanie zaowocowało ładnymi rybkami jak na moją przebiczowaną wodępstrągi skusiły się na woblera Krośniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Panowie piękne kropki , moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Danielu i Tomaszu, piękne kropy, lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Pstragi marzenie!!! Gratuluje Wam wszystkim tak pieknych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Marcin, czy to TE wobasy, tak uskuteczniają połów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 exactly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Nasz ostatni desant pstrągowy wylądował na moście w D..... .Krótka odprawa,WOBI w górę,ja na dół i naprzód.Paru godzinna wycieczka zaowocowała dwoma kropkami 40+,jednym szczupłym 50-takiem i drugim mniejszym: . Pogoda nam dopisała [a była wręcz wyśmienita-jak to określił WOBI]. Mój PHENIX 943 bardzo ładnie współpracował z rybostanem i stellozą 2500. W najbliższym czasie czekamy tylko na pogorszenie się pogody i zaatakujemy znowu. PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ładnie podkarmione już są i walczą jak należy, gratulacje tym bardziej, a wobi gdzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 wobi wkleja tylko 60+ tofik respect!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi