bartek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 to rybka z przed roku.śnieg po kolana,jak doszedłem od samochodu do rzeki przez zaspy to mi się płakać chciało ze złości,ale trud się opłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 to co prawda wątek o tegorocznych pstrągach (2012) ale miło sobie przypomnieć jak wygląda prawdziwa zima ładne zdjęcie, oddaje klimat zimowej rzeki, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Chodzenie zimą w śniegu po jaja nad pstrągową rzeką to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 albo kogoś zbesztać za to z błotem... to też jest to! Dobra nie wracajmy... tak dla przypomnienia zimy z kalendarza, to fajnie jak się maszeruje w śniegu po kolana kilka kilosów, aby zobaczyć, że rzeki nie ma! i maszerować kolejny kilometr, aby znaleźć dwa oczka... wolne od śniegu i lodu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja właśnie przez takie brnięcie w śniegu po kolana (aż do jaj nie było ) zraziłem się w ubiegłym roku i dałem sobie spokój.Ale znów myślę o wyjeździe na kropki... śniegu nie ma więc trzeba coś planować. Mateusz,a Andrzej złowił coś w tym śniegowym przeręblu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Owszem,w tak wysokim śniegu często nie ma jak podejść by wykonać rzut,utrudnione jest poruszanie się nad rzeką tak by nie spłoszyć ryb. Ja miałem raczej ma myśli frajdę jaka z takiego faktu wynika Czekajcie,poszukam starych fotek,bo na pstrągi już nie jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wspomniane fotki,haha Kolega jak widać ma dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wspomniane fotki,haha Kolega jak widać ma dosyć Kolega nie ma dosyć tylko jak niedźwiedź polarny nasłuchuje zdobyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ..albo odpoczywa po sylwestrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ewidentnie coś zwietrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Pierwsze zdjecię pokazuje ewidentnie, że to załamanie nerwowe chodził cały dzień i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Pierwsze zdjecię pokazuje ewidentnie, że to załamanie nerwowe chodził cały dzień i nic załamanie nerwowe, po bezowocnym całym dniu walki ze śniegiem wygląda tak: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czy to P. Lipiński tak ładnie leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 tego dnia oboje lataliśmy, ale ryby były nieugięte... ale dość tego OT, bo nas zaraz mody sprostują... machałem czym się dało, ale wyżej nie dało rady podlecieć. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 załamanie nerwowe, po bezowocnym całym dniu walki ze śniegiem wygląda tak: . Małysz?Wąsy widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 baaaardzo dobre zdiecie do Kalendarza 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 baaaardzo dobre zdiecie do Kalendarza 2012 chyba kalendarz dla ornitologów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ano fajnie sobie było przypomnieć zeszły rok i latające nieloty Ale to straszne, że musimy się posiłkować zdjęciami z zeszłego roku. Ja byłem poraz drugi i jeden krótki tylko. Ale pewna teoria mnie przekonuje. Jest tak ciepło, że żaby się ruszają i myszki (myszkę widziałem na własne oczy). Odpowiedniej wielkości pstrągi są generalnie najedzone... Przyjdzie mrozek to się poprawi.... może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Sławku, a ja widziałem żaby Wczoraj nad rzeczką. Ale były bardzo niemrawe i leniwe - z zimna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 To z zimna, a to że je widziałeś to z ciepła . Ryby mają więc suto zastawiony stół więc nie widać efektów połowów za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 to właśnie takie, jakie pstrągi lubią najbardziej... Niech tylko taka ledwo żywa żabka wpadnie do ody, lub podnosząca się woda wypłucze płaza z brzegu.... mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ja właśnie przez takie brnięcie w śniegu po kolana (aż do jaj nie było ) zraziłem się w ubiegłym roku i dałem sobie spokój.Ale znów myślę o wyjeździe na kropki... śniegu nie ma więc trzeba coś planować. Sławo, śniegu nie ma???Czeska strona, u nas przy granicy też syto sypnęło Ratraki nie wyrabiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 jakieś dziwne te pstrągiw tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 jakieś dziwne te pstrągiw tym roku Wyszły na brzeg, mykają na nartach i 2 kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Po nieudanych próbach wyjazdu...choroba itp..w końcu pojechałem.. Po wyjęciu kilku 20..30cm..trafił się rodzynek 43cm...15min po nim miałem 50+ spiął się podczas podbierania ogólnie bardzo fajnie gryzły. Ryby w bardzo dobrej kondycji..łagodna zima im służy. Czoper . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi