Kajtelek2 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zwinne te Pstrągi w locie,na nartach i wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Brawo Czoper ładniutki kropas Ja byłem przedwczoraj i skusiłem trzy sztuki ale największemu do forumowego 40cm zabrakło słownie 1cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zwinne te Pstrągi w locie,na nartach i wodzie Sorry, żeby nie było off topa to wracając na trasie, po polskiej str. widziałem kilku spinningistów biegających za kropkami, łowiących na odcinkach, na które wybieram się od dawna i jakoś nie moge się zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ładny kropas, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Fajnuchny..śliczny kropek. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 twoj tez sliczniutki byl i tez samczor u mnie jak widac chudzielce jeszcze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 no proszę, znajome twarze łowią. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Graty za piekne Kropasy,Piotrek napisz cos gdzie i jak .Blisko nas czy nie chce wszystko wiedziec!!! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Klaudek daleko od Madrytu wiesz gdzie co bede sie rozpisywal pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Andrzej i Mateusz,było mówić, że Wy nie jeździcie w góry na śnieg ryby łowić tylko zachciało się Wam polatać Niezły odlot W życiu bym nie wpadł na to, że można tak kropki łowić... Pozdrawiam Was serdecznie Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Poprzednie zdjęcie zostało usunięte bo jak się okazało budziło bardzo negatywne emocje, szczególnie kilku forumowiczów z Wrocławia. Podkreślam raz jeszcze- mokra trawa to dla pstrąga nic złego, dużo lepsza niż czekanie z ryba na postronku aż się ustawi statyw, podejdzie kolega, ustawi odpowiednio do zdjęcia i cyknie zapewne cala serie.... Ten ciut mniejszy, wygrabiony jeno, z 55 cm naliczyłem... na muchię jak poprzedni, pysk został mu cały po Tiemco 100 SPBL w rozmiarze 12, a jakby go zajechać dwiema kotwiczkami z woblera 7 cm to już by taki szczęśliwy nie wrocil do wody, a może stal by się nawet piratem z jednym okiem <_< . Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 i w ten wlasnie sposob mam spokoj z wstawianiem jakichkolwiek zdjec na najbizsza 10 latke Pozdrawiam i zycze udanych sesji fotograficznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ale klocek ......i jeszce na dodatek jakby te kotwice były z zadziorami, pomimo tego, że regulamin nakazuje stosowanie barblessów ( czyli haków niebarbarzyńskich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pstrąg piękny Uśmiech Michała bezcenny .Gratulacje dla łowcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Piękne rybki Bujo. Polskie czy zagraniczne ? Bo ja w Polsce 60-siątki ciągle nie mogę znaleść. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ale garbaty staruszek Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 znaleźć oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Piękne rybki Bujo. Polskie czy zagraniczne ? Bo ja w Polsce 60-siątki ciągle nie mogę znaleść. Pozdrawiam Polskie już Fajnie cie widzieć na forum. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 znaleźć oczywiście Milo prędzej pstrąga takiego znajdzie jak Ciebie na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wysoko stawiasz poprzeczki Bujo, ładny kropek Może luty-marzec się zgadamy na jakieś rybki z muchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Coś Michał dość młody na tym zdjęciu .Może jakiego starocia wykopał z lepszych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Coś Michał dość młody na tym zdjęciu .Może jakiego starocia wykopał z lepszych czasów. Pobyt w Polsce dobrze służy Człowiek się obija, oddycha świerzym powietrzem, łowi ryby itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Michał szczęśliwy człowiek z Ciebie .Tak trzymaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wow - jeszcze w PL - szczere gratulacje Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Było tego sporo ale foty kiepskie albo trawiaste. Opłacało się ponad 200km w jedną mańkę gnać. Ja w sobotę może trćki pomęczę dla odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi