5384 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Cześć Wybiera się ktoś z forumowiczów na tego typu zawody?Zapowiada się ostre łowienie tęczaków?Zapisy chyba we wtorek 2 kwietnia http://troutarea.pl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 0:05 min - ktoś wie co to za wahadłówki ? Chodzi mi o producenta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 właśnie się zapisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ja będę z ciekawości popatrzeć. Mam 10km to wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Radek, czy aby na pewno do TEJ Siennicy masz 10 km? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Świetna sprawa dla początkujących.... trzydziestu zawodników na odcinku 15 metrów! Nie ma jak to sobie w spokoju połowić ;) Z powodu ograniczonego miejsca zakaz używania kołowrotków z podwójną korbką :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Radek, czy aby na pewno do TEJ Siennicy masz 10 km? Faktycznie to nie "u mnie" dzięki. Ale bym szukał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) 0:05 min - ktoś wie co to za wahadłówki ? Chodzi mi o producenta.Też mnie to ciekawi... Może te.... 12,16 zł 21%OFF | Fishing łyżki pstrąga przynęty 6 sztuk/partia 3.5g 3.4 cm odlewania metalu Jig przynęty z pojedynczy hak połowów przynętyhttps://s.click.aliexpress.com/e/bSHYd4Ac Jak ktoś ma takie na miejscu proszę o info Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Proponuje zajrzeć na stepanow-fishing.com , do wyboru do koloru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 żadne z powyższych to są chyba te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 lub takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 lub takie: Skąd te fotki.... Gdzie są w necie do wzięcia?. Najlepiej w Polsce Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Amazon albo ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Cześć Kolejne spore zawody Trout Area w Polsce.VARIVAS AREA SUPER TROUT 2019 Tym razem sporo zawodników z zagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Cześć Kolejne spore zawody Trout Area w Polsce.VARIVAS AREA SUPER TROUT 2019 Tym razem sporo zawodników z zagranicy https://youtu.be/rSb27urmHkgNiby pstrągi lubię, ale chyba szybciej bym się zgłosił do rywalizacji tego typu niż stanął w szranki na bobrowisku https://youtu.be/hkugr5JzO64 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie pękaj Guzu Jak nie spróbujesz nie będziesz wiedział 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ja mocno trzymam kciuki za ten nurt wędkarstwa w Polsce, coś nowego. Przy obecnym stanie wód będzie się mocno rozwijać. Sam chętnie bym wyskoczył na taki stawik z teczkami żeby na szybko naładować akumulatory lub podnieść morale po kolejnej "owocnej" wyprawie nad Wisłę. Trochę mało łowisk jest u nas, może niedługo się to zmieni. Super sprawa nawet zabrać niewędkujących znajomych na takie łowienie, są emocje, jest czysto, bez babrania się w robactwie czy przedzierania przez krzaki. Idealne uzupełnienie niedzielnego popołudnia 2-3h. Także tego trzymam kciuki ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Chętnie bym wypróbował moje gumisie na takich zawodach Wziąłbym także UL żeby nie wyzerować w przypadku braku aktywności dużych ryb w takim tłumie Ktoś z 3city się wybiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Chętnie bym wypróbował moje gumisie na takich zawodach Wziąłbym także UL żeby nie wyzerować w przypadku braku aktywności dużych ryb w takim tłumie Ktoś z 3city się wybiera? Zapraszam Jest jeszcze 9 wolnych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 juz nie moge sie doczekac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Czesc Ma ktoś może pożyczyć podbierak silikonowy na jutrzejsze zawody ? Odwdzięcze się jakims fajnym wahadełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonka Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Czy kto może polecić jakąś stronę ze zbiorczymi informacjami o zawodach trout area w Polsce? Z regulaminem, terminarzem itp.? Jakoś nie mogę znaleźć bardziej odpowiedniego tematu. Jeżeli jest proszę o przeniesienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Znajdź grupę TAB Trout Area Battle na facebooku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonka Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Nie mam facebooka. Między innymi dlatego pytałem o stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Niestety nie znajdziesz informacji nigdzie indziej. Wszystkie informacje na temat zawodów Trout Area w Polsce są tylko na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi