Przem1987 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Witam,prosiłbym o podjęcie decyzji w wyborze wyżej wspomnianych wędek forumowiczów,którzy mieli możliwość porównać obie wędki w wersji spin i jakie są ogólne odczucia,praca,realne cw i która wypada lepiej do jigowania?Za wszelkie opinie będę wdzięczny. Edytowane 31 Marca 2019 przez Przem1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Mam ten sam dylemat ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Tsurinoya to wklejka, chodź bardzo dobra. Tetona mam L. Nie łowię praktycznie na przynęty miękkie i akcji tetona nie zamienił bym na nic innego. Mało tego, będę szukał dłuższego blanku, coś koło 2.30m o podobnej akcji. Niby na targach znalazłem ideał, ale koszt finezki to 1200[emoji3525] Gdybym się zabrał za gumy to kupił bym też tsurinoya [emoji3] Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Weź oba kije. Ja mam Tetona i Dexterity leży w koszyku i czeka na przypływ gotówki. Nie będziesz żałował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Mam oba ale z pazurem. Zupełnie inne kije. Oba świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 ... Zupełnie inne kije ... I wszystko jasne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Łowiłem Tetonem i miałem Tsurinoye (dłuższą wersja). Osobiście dzisiaj wybrał pierwszy z nich. W Tsurinoyi jest długa i bardzo sztywna wklejka. Kiepsko się ładuje (mam na myśli przynęty w zakresie 1,5-3,5gr główka + 3-6cm guma. Niewygodny uchwyt. Jakość wykonania rzeczywiście bardzo wysoka. Ładnie uzbrojona, bez żadnych mankamentów, ale... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dzięki za wszelkie informacje i na razie wybór padł na tetona ze względu na to,że jednolitą konstrukcją,a nie wklejką jak dexterity,choć zapawne tsurinoya jest wędką szybszą,a teton wydaje się być bardziej uniwersalny,jeżeli chodzi o dobór przynęt.Temat uznaje za wyczerpany i można go zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 u kogo zamawiasz z ali?tez bede brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Już zamówiłem na ali po zniżce,ale teraz widzę,że obecnie ceny poszły w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi