este Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Piotrek wpisz mnie na listę, mam duży grill, wezmę ze sobą ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Gdzie można zapoznać się z regulaminem zawodów, metoda połowu dowolna ? Zastanawiam się jak długie sieci mogę zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Piotrek wpisz mnie na listę, mam duży grill, wezmę ze sobą ;-)To proszę mnie zapisać , fileciki na grilla przygotuję już na łódce.[emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Czy na laski ........ w tym roku można łowić? Słyszałem, że ... .. .... ....... ...... . kaszalotem. To chyba jakieś żarty są ? Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 To chyba jakieś żarty są . Pisarz dobrze, że jesteś. Potrzebuję kogoś do łodzi z silnikiem i nawijarką żeby niewód ściągnąć. Piszesz się? Gwarantuje zupę rybną, burgery z sandacza i ryby ile wsypiesz do wozu. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 ...a że rybka lubi pływać to też będę z zestawem...%% 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 ...a że rybka lubi pływać to też będę z zestawem...%%Bob74,Kredytów będziesz tam udzielać na sprzęt pływający/wędkarski? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Panowie po przeczytaniu watku Prezes OM PZVV przestraszył sie frekwencji oraz tego że najazd forumowiczów wyczyści jezioro Zegrzynskie ze szlachetnych gatunków takich jak Jazgarz i Ciernik. Dlatego pozbawieni wsparcia tak znakomitej osoby z przykrością odwołujemy zawody.Czas wracać do realiów życia codziennego 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi