Skocz do zawartości

Zakaz trollingu na ZZ (???)

krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

@cezorator

......nie masz zielonego pojęcia o realiach w ZG PZW !!!!!

:unsure: :unsure: :unsure:

Nie wiem dlaczego mnie chciałeś urazić, ale ja nie pisałem o Zarządzie Głównym tylko o Zarządach Kół. A moja wypowiedź dotyczyła wyłącznie szczebla podstawowego PZW.

Więc nie wiem skąd ten absurdalny i obraźliwy wniosek, że nie mam pojęcia o realiach z ZG PZW.

To nie ja nie umiem czytać.

Petrusie po raz kolejny proszę o więcej taktu wobec mojej osoby.

A tak poza tym to kiedy ostatni raz przysłuchiwałeś się obradom ZG i ciekawe czy wiesz kto imiennie działa w Zarządzie.

A kto wybiera Zarząd Głowny????

MAM DOŚĆ, COŚ PĘKŁO :angry: :angry: :angry: :angry:

KIEDYŚ ZABRANIANO SPINNINOWAĆ, BYŁY DODATKOWE OPŁATY, TERAZ BIORĄ SIĘ ZA TROLLING

OŚWIADCZAM:

BĘDĘ ŁAMAŁ TEN PRZEPIS I IGNOROWAŁ GO.

DODATKOWO NA ZNAK PROTESTU NIE BEDĘ JUŻ NIGDY WIĘCEJ STOSOWAŁ SIĘ DO OGRANICZEŃ PRĘDKOŚCI I ZAKAZÓW WYTWARZANIA FAL W OKOLICACH PORTU I ŁOWISK 13 TKI DAM SIĘ WYSZALEĆ MOJEJ 5OO-TCE NA FULL I A NIECH WYCIŚNIE TE 32 WĘZŁY Z MOJEJ ŁODZI WISI MI CZY JEDEN Z DRUGIM OSZOŁOM SIĘ UKOŁYSZĘ ITP.

MAM DOŚĆ ZAWIŚCI I ZAZDROŚCI DUPKÓW KTÓRZY NIE UMIEJĄ ŁOWIĆ SĄ ZAWISTNI O NASZE WYNIKI

TE WYNIKI TO EFEKT BARDO WIELU GODZIN NA WODZIE I W MOIM PRZYPADKU SETEK!!!!LITRÓW PALIWA MAM TEGO DOŚĆ CZAS NA ZMIANY!!!

NIGDY TAKI NIE BYŁEM ALE CZASY SIĘ ZMIENIAJĄ JA ZACZNĘ ZMIENIAĆ SIĘ TEŻ

Z POZDROWIENIAMI DLA ZAZDROŚLIWCÓW Z 13 TKI, KTÓRZY ROZPĘTALI I KONTYNUUJĄ TĘ NAGONKĘ

BYŁEM KOLEŻEŃSKI, ŻYCZLIWY I ETYCZNY - POZOSTANĘ ETYCZNY

@ Slavecky

No doszliśmy w końcu do konsensusu. :D :D

Na tym wędkarskim forum jest miejsce dla lewicowych i prawicowych wędkarzy. I Ty i ja mamy prawo do własnego zdania. Są różne sposoby spojrzenia na wędkarstwo. Dlatego szanuję Twoje zdanie pominmo, że się z nim do końca nie zgadzam.

Nie ma sztywnej reguły który rodzaj wędkarza jest biedniejszy, a który zasobniejszy. Tu zawsze są wyjątki jak słusznie zauważyłeś.

Ale to my członkowie PZW jesteśmy winni (lub to nasza zasługa), że mamy takie władze jakie mamy.

@cezorator

.....no i po raz drugi twierdzę, że nie masz zielonego co się dzieje w ZG PZW. Nie wiesz jaki jest wpływ tego organu na wedkarstwo w mazowieckim, nie wiesz jak się tam podejmuje decyzje i przegłosowywuje uchwały, nie wiesz jak się tam wybiera członków zarządu i prezesa, nie wiesz kto ma prawo udziału w takich wyborach, i co najważniejsze nie wiesz jaka tam jest klika urzędnicza i jak trudno do czegokolwiek nowego tych ludzi przekonać. Kiedyś Kolendowicz naświetlił dokładnie obraz tej organizacji. Zadzwoń do redakcji WŚ i pogadaj z ludżmi z branży.

Nikt Ciebie na tym forum nie obraża, ludzie mówią Ci tylko, że nie bardzo wiesz o czym piszesz, i tyle. Podejrzewanie wszystkich o złe intencję i chęć urażenia Ciebie graniczy według mnie z obsesją.

Przeczytaj uważnie posty innych wedkarzy. Jakby można było to zmienić, to juz dawno wedkarze by to zmienili. Ty nie możesz tego załapać, bo myślisz swoimi lokalnymi kategoriami, a ZG PZW to moloch, a nie małe kółko PZW z Sosnowca. Jedno z drugim nic wspólnego nie ma, uwierz mi.

Niestety z przykrością stwierdzam, ze jakakolwiek polemika użytkowników tego forum z Tobą kończy się prawie na mordobiciu, wszyscy to już zauważyli, nie tylko ja. Wiecej tolerancji kolego, szczególnie wobec siebie samego.

MAM DOŚĆ, COŚ PĘKŁO :angry: :angry: :angry: :angry:

KIEDYŚ ZABRANIANO SPINNINOWAĆ, BYŁY DODATKOWE OPŁATY, TERAZ BIORĄ SIĘ ZA TROLLING

OŚWIADCZAM:

BĘDĘ ŁAMAŁ TEN PRZEPIS I IGNOROWAŁ GO.

DODATKOWO NA ZNAK PROTESTU NIE BEDĘ JUŻ NIGDY WIĘCEJ STOSOWAŁ SIĘ DO OGRANICZEŃ PRĘDKOŚCI I ZAKAZÓW WYTWARZANIA FAL W OKOLICACH PORTU I ŁOWISK 13 TKI DAM SIĘ WYSZALEĆ MOJEJ 5OO-TCE NA FULL I A NIECH WYCIŚNIE TE 32 WĘZŁY Z MOJEJ ŁODZI WISI MI CZY JEDEN Z DRUGIM OSZOŁOM SIĘ UKOŁYSZĘ ITP.

MAM DOŚĆ ZAWIŚCI I ZAZDROŚCI DUPKÓW KTÓRZY NIE UMIEJĄ ŁOWIĆ SĄ ZAWISTNI O NASZE WYNIKI

TE WYNIKI TO EFEKT BARDO WIELU GODZIN NA WODZIE I W MOIM PRZYPADKU SETEK!!!!LITRÓW PALIWA MAM TEGO DOŚĆ CZAS NA ZMIANY!!!

NIGDY TAKI NIE BYŁEM ALE CZASY SIĘ ZMIENIAJĄ JA ZACZNĘ ZMIENIAĆ SIĘ TEŻ

Z POZDROWIENIAMI DLA ZAZDROŚLIWCÓW Z 13 TKI, KTÓRZY ROZPĘTALI I KONTYNUUJĄ TĘ NAGONKĘ

BYŁEM KOLEŻEŃSKI, ŻYCZLIWY I ETYCZNY - POZOSTANĘ ETYCZNY

Właśnie coś zmień, a najlepiej zmień slinik spalinowy na elektryczny, to nie bedziesz potem musiał wdychać tego syfu :mellow:

Po drugie (bez urazy i nie odbierz tego osobiście) to fatalny stan wód jaki obecnie mamy zawdzięczmy nie trolingowcoa a temu, że przez 45lat mieliśmy u władzy socjalistów - ba a w PZW mamy ich do tej pory w postaciu upioru Generala Milicji kol.Grabowskiego

Sławku Czesi i Słowacy też mieli komunistów przy władzy. Śmiem twierdzić, że jeszcze bardziej niż my.

W opcjach politycznych nie szukaj głównych przyczyn.

Polskie lasy też były w rękach komunistów, ale są jednymi z najlepszych łowisk na świecie.

A koła łowieckie też były mocno polityczne.

Wszystkich zainteresowanych informuję za M.Szymańskim, WŚ 1/2007, str. 56, że zakaz trollingu ma dotyczyć Narwi, z wyłączeniem obwodu rybackiego nr 7, czyli ZZ.

Uffff....

Zgodnie z podejrzeniami, zakaz przeforsowało lobby gruntówkowe.

Niech ich szlak...

Pozwolę sobie przytoczyć cytat (za MS, tamże): „Prezes Bedyński powiedział jednak również coś, co każe wątpić w kompetencje niektórych członków Zarządu. Jego zdaniem część Zarządu Okręgu (Mazowieckiego) nie uważa trollingu za wędkarstwo. Panowie wybaczą, ale to jest kompromitacja (...)”

Przyro mi, Narwiacy... Ładnego bata na Was ukręcili panowie działacze...

część Zarządu Okręgu (Mazowieckiego) nie uważa trollingu za wędkarstwo. Panowie wybaczą, ale to jest kompromitacja (...)”

A zdecydowana większość wędkarzy uważa, że działalność większości działaczy to kompromitacja.

No cóż, ale tak sobie wybraliśmy...

Juz nie będzie przejażdżek z Serocka do Pułtuska z woblerkiem za rufą... A to zawsze taki miły widok był.. I pogadać można było...