Paprykarz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Koledzy, wczoraj podczas reinstalacji systemu w swojej Nokii utraciłem dzwonek do którego jestem przywiązany od lat. Nigdzie nie mogę znaleźć tego dzwonka, a raczej jest tego pełno w sieci ale tam gdzie powinien być dzwonek jest wszystko oprócz dzwonka. A jak jest to antywirus pali mi się natychmiast na czerwono i mnie wyrzuca z takiej strony.Może któryś z kolegów ma ściągnięty ten właśnie dzwonek w formacie .mp3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 To ten?s2_-_polaris.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Tu jest z nokii: 1645856-Nokia-Polaris.mp3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dzięki, ten drugi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Właśnie w takich sytuacja to forum potrafi zadziwić Ktoś ma problem o 8:35 a o 8:46 ktoś inny udziela pomocy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi