rybson7 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Czy wysyłał ktoś przesyłkę do max 2 kg, mała paczka. Kogo polecacie,ewentualnie jakie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wystrzegaj sie PP tylko kurier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wysylalem dpd, jakies 60-70 zł chyba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Ja wysyłałem Pocztą 2xdo Angli i 1x do Niemiec dochodziło bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Tyle paczek wysylali do mnie przez PP i wszystko doszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Ja wysłałemPP do UK dwa razy, pierwszy i .......................ostatni, czas doręczenia ..............18 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 To miales pecha Dostaje kilkanascie takich paczek rocznie i nigdy nie mialem problemu.Opoznienia oczywiscie jakies sie czasem zdazaly, glownie przez to ze Anglicy paczke przytrzymali dluzej na Heathrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 14 marca wysłałem przesyłkę do Szwecji. Z Polski wysłano ją 16-go (sobota), w Sztokholmie została zarejestrowana w poniedziałek, 18-go. Przez kolejne dwa tygodnie "z hakiem" leży sobie gdzieś w Szwecji i się "transportuje". Tak, że nie zawsze jest to wina naszej Poczty. Nie mam zamiaru jej bronić, nic z tych rzeczy, ale powiedzcie mi - jaki wpływ ma nasza Poczta, na to, jak pracują poza naszymi granicami? Zauważam pewną obstrukcję, którą nawet nie wiem, jak mam skomentować... https://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=rr334898033plhttps://www.postnord.se/en/our-tools/track-and-trace2#dynamicloading=true&shipmentid=rr334898033pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 14 marca wysłałem przesyłkę do Szwecji. Z Polski wysłano ją 16-go (sobota), w Sztokholmie została zarejestrowana w poniedziałek, 18-go. Przez kolejne dwa tygodnie "z hakiem" leży sobie gdzieś w Szwecji i się "transportuje". Tak, że nie zawsze jest to wina naszej Poczty. Nie mam zamiaru jej bronić, nic z tych rzeczy, ale powiedzcie mi - jaki wpływ ma nasza Poczta, na to, jak pracują poza naszymi granicami? Zauważam pewną obstrukcję, którą nawet nie wiem, jak mam skomentować... https://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=rr334898033plhttps://www.postnord.se/en/our-tools/track-and-trace2#dynamicloading=true&shipmentid=rr334898033pl Janusz, dokladnie taka sama sytuacja z opoznionymi paczkami do UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Odradzam Global Expres (dostępne też na poczcie), niby czasy doręczeń, jak kuriera, a ceny atrakcyjne, ale proces reklamacyjny to czysty pic na wodę, nie tylko dlatego, że zgłosić zaginięcie można dopiero po 36 dniach to jeszcze nie jest wymagany podpis odbiorcy, czyli w przypadku nieobecności adresata, paczka może zostać po prostu zostawiona pod drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Do UK DPD , GLS , PP - sprawdzone , ceny zbliżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi