Skocz do zawartości

Kręcioł - pod klenia, jazia , itp.

Greg78

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tam lubię du?źe średnice więc mimo, ?źe na klenia większość wybiera 2500, ja wziąłbym coś z rozm. 4000 :D

Popieram kolegę.

Rozmiar 4000 ma większej średnicy i zarazem dłu?źszą szpulę, co się przekłada na dłu?źsze rzuty, a to niejednokrotnie decyduje o sukcesie. A dobre kołowrotki tego rozmiaru wa?źą często mniej ni?ź średnioklasowe 2500. Świetny kołowrotek do takich cel?łw to Twin Power 4000SFA, ma tylko jedną wadę - troszkę kosztuje.

Macie rację,

w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak tylko poszukać jakiegoś 2000/2500.

to był bardzo dobry pomysł popytać wcześniej tu na forum,

WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC :D !!!!

zabieram się za szukanie - przecie?ź w następny weekend ju?ź trzeba będzie wyruszyć i odpocząć nad wodą :D

poszukaj w cabelasie lub bass pro shop Daiwa whisker SS 1300

przekładnia fosforobrązowa i stal nie do zajechania, pieknie układa ?źyłkę rzuty to bajka jak chodzi o zasięg hamulec więcej ni?ź ok i cena ok 100 USD no i n?łwka!!!

Wiem co m?łwie bo takiego u?źywam od 10 lat i jest jak nowy!

Jedyna wada to szpule kt?łre kosztują ok 30USD ale w bud?źecie się zmieścisz z dwoma spokojnie...

Ludzie na jerkbaicie macie tyle w dziale sprzedazy np w cenie do 400 zl

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27207&am p;start=0&

jesli masz cos wiecej kasy to polecam to

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27756&am p;start=0&

ja teraz kupilem biomastera 3000xt z 1995r za 540 zeta do tego dalem do nasmarowania wymiany lozysk i to mnie kosztowalo 110 z przesylka wczesnije przesylka 11 plus jeszcze 14 zl za koszt przekazu za smarowanie to w sumie 675 zl i to uzywany i bez szpuli zapasowej.Pzdr