Greg78 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 WitamKoledzy proszę o pomocną radę.Co mo?źna fajnego kupić z kołowrot?łw do lekkiego spiningu , na klenia, jazia , itp. ?Kwota jaką mogę wydać - powiedzmy około 400-500 złociszczy. Z g?łry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Polecam poszwędać się za Shimano Stradic FH 2500.Ja dałem 400zł i w supper stanie.Jak dla mnie nie mam nic lepszego w tej kwocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Kuba ju?ź załuje ze go Tobie sprzedałem Zachwalasz ze normalnie mnie ..... Jak sie sprawuje maszyneria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 W tej cenie bez problemu znajdziesz coś u?źywanego w dobrym stanie Daiwy czy Shimano z napisem Japan na stopce. Szukaj w dziale sprzedam, mo?źe jest coś nawet teraz. Ja swojego TP2500F poskładałem za około 400-450zł. Do tych zadań jak złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No Karolu z twojej ręki to wiadome ?źe super kręciek A tak serio to myśle ?źe długoo u mnie jeszcze posiedzi bo takiej maszynki jeszcze nie miałem i nikomu raczej nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Greg to jeszcze jakiej wędki u?źywasz.Kołowrotek powinien dobrze ją wywarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wędka to Mikado UL SPIN 2,70 , 2-17 g.rewelacja to mo?źe nie jest , ale kilka kleni ju?ź wyciągnął bez problem?łw - mo?źe i w tym roku na nią przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 To taki stradic powinien do niej być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Panowie a co sądzicie o takich rozwiązaniach:- Stradic FA 1000 - Twin Power FA 1000 ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Kołowrotki o rozmiarze 1000 to do podlod?łwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Kołowrotki o rozmiarze 1000 to do podlod?łwki. Te?ź tak to widzę. 2000/2500 (mo?źe być z płytką szpulą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ja do takiego kija u?źywam normalnego rozmiaru 2500 i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 A ja tam lubię du?źe średnice więc mimo, ?źe na klenia większość wybiera 2500, ja wziąłbym coś z rozm. 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 A ja tam lubię du?źe średnice więc mimo, ?źe na klenia większość wybiera 2500, ja wziąłbym coś z rozm. 4000 Popieram kolegę. Rozmiar 4000 ma większej średnicy i zarazem dłu?źszą szpulę, co się przekłada na dłu?źsze rzuty, a to niejednokrotnie decyduje o sukcesie. A dobre kołowrotki tego rozmiaru wa?źą często mniej ni?ź średnioklasowe 2500. Świetny kołowrotek do takich cel?łw to Twin Power 4000SFA, ma tylko jedną wadę - troszkę kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Macie rację, w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak tylko poszukać jakiegoś 2000/2500.to był bardzo dobry pomysł popytać wcześniej tu na forum,WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC !!!! zabieram się za szukanie - przecie?ź w następny weekend ju?ź trzeba będzie wyruszyć i odpocząć nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 http://allegro.pl/daiwa-emblem-z-made-in-japan-i2197033542.h tmlhttp://allegro.pl/daiwa-emblem-z-2500ia-i2187971734.html http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-aero-stradic-2000-i2187 081502.html Mo?źe coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Kubas_1 wielkie dzięki za pomoc , a kt?łry byś wybrał z nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Pierwszy albo ostatni.A mo?źe zapoluj za taki jak ja posiadam ?Widziałem gdzieś ostatnio takiego tylko nie pamiętam gdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Kup sobie Daiwe 2500 Emblem lub Shimano GT/GTM,Stradic Made Japan.Sprzęt na lata jak sie zadba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Shimano Gt to miałbym do sprzedania ale w rozmiarze 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 A to niedobre?,w tym stanie i ze szpulą zapasową,nie do zajechania. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27700&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 poszukaj w cabelasie lub bass pro shop Daiwa whisker SS 1300przekładnia fosforobrązowa i stal nie do zajechania, pieknie układa ?źyłkę rzuty to bajka jak chodzi o zasięg hamulec więcej ni?ź ok i cena ok 100 USD no i n?łwka!!!Wiem co m?łwie bo takiego u?źywam od 10 lat i jest jak nowy!Jedyna wada to szpule kt?łre kosztują ok 30USD ale w bud?źecie się zmieścisz z dwoma spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ludzie na jerkbaicie macie tyle w dziale sprzedazy np w cenie do 400 zl http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27207&am p;start=0&jesli masz cos wiecej kasy to polecam to http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27756&am p;start=0&ja teraz kupilem biomastera 3000xt z 1995r za 540 zeta do tego dalem do nasmarowania wymiany lozysk i to mnie kosztowalo 110 z przesylka wczesnije przesylka 11 plus jeszcze 14 zl za koszt przekazu za smarowanie to w sumie 675 zl i to uzywany i bez szpuli zapasowej.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi