danlok Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam. Noszę sie z zamiarem zakupu plecionki stren i tutaj mam do was koledzy pytanie? Czy idzie kupić jeszcze kolor ?ź?łłty owej plecionki ? zauwa?źyłem ?źe są jej 2 rodzaje Stren Super oraz Stren Sonic i kt?łraś z nich chyba juz nie jest produkowana ? ew. chetnie posłucham wszelkich spostrze?źen na temat w/w plety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 bardzo dobre plećki niestety cię?źko z dostępnością.super to starsza wersja dostałem w zeszłym roku jeszcze na białych szpulach trochę się zmartwiłem[bo to antyk] ale nie potrzebnie przechulała cały rok bez piśnięcia.p?ł?źniej dostępna na czarnych szpulach-sama plecionka jest ciemniejsza od poprzedniej[wersja gren].sonic nie u?źywałem ale opinie ma dobre.og?łlnie troszkę przegr?łbiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi