Cris17 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam wszystkich kolegów po kiju.A więc poszukuje Echo do 600zl max.Będę używał jej zarówno do spinningu jak i do karpiowania.Łowię w rzekach i w jeziorach ale częściej w jeziorach.Polećcie coś dobrego w tych pieniążkach Pozdrawiam Cris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Może mi ktoś powiedzieć czym się różni echo z linki powyżej a tą w moim linku? http://www.best-sonar.pl/mark-4-hdi.htmlSkąd taka rozbieżność w cenie?Po za ceną chyba niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Akumulator i ładowarkę trzeba sobie dokupic rozumiem? Sorki za pytanie, ale kupuje pierwszy raz echosonde i jestem troche "zielony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Akumulator i ładowarkę trzeba sobie dokupic rozumiem? Sorki za pytanie, ale kupuje pierwszy raz echosonde i jestem troche "zielony".Na przykład taki zestaw:http://allegro.pl/super-zestaw-do-echosondy-torba-uchwyt-zasilanie-i5268687375.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dzięki tak właśnie myslałem, że to by było za piękne żeby wszystko było w komplecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cris17
Witam wszystkich kolegów po kiju.
A więc poszukuje Echo do 600zl max.Będę używał jej zarówno do spinningu jak i do karpiowania.Łowię w rzekach i w jeziorach ale częściej w jeziorach.
Polećcie coś dobrego w tych pieniążkach
Pozdrawiam Cris
Top użytkownicy dla tego pytania
6
6
5
4
Popularne dni
3 Wrz
7
10 Mar
7
23 Lut
6
21 Kwi
4
Top użytkownicy dla tego pytania
lokoko83 6 odpowiedzi
busz231 6 odpowiedzi
karolkrause 5 odpowiedzi
Kozi 4 odpowiedzi
Popularne dni
3 Wrz 2013
7 odpowiedzi
10 Mar 2012
7 odpowiedzi
23 Lut 2013
6 odpowiedzi
21 Kwi 2015
4 odpowiedzi
Popularne posty
godski
Zobaczysz pewnie. Ale kwestia interpretacji to długie lata nad wodą. I trochę literatury warto poczytać.
Paprykarz
Przetwornik 77/200 to zapewne produkt Garmina ? Z przetwornikami jest tak, że im niższa częstotliwość tym wyższy zasięg. Zwykle też mniejszy kąt stożka. Tym samym przetwornik 77/200 czy 83/200 będzie
lokoko83
A ja polecam Garmina 151 bo mam Niedrogie a naprawdę ładnie pokazuje
54 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi