makamba Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Znalazłem coś takiego przed chwilą.Może ktoś chętny bo ostatnio testy modne. http://www.robinson.pl/news.php?readmore=126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dobre, z góry narzucają że woblery super łowne.To po co te testy? Czyżby chcieli obalić własne mniemanie o swoim sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To jest forma reklamy. Kiedyś pewien producent napojów ogłosił, że poszukuje ludzi do pracy. Koszt takiej kampanii jest bardzo niski a ludzie sami to przekazują. Jest to wykorzystanie marketingu szeptanego i sposobu dotarcia do klienta w sposób inny niż coraz mniej skuteczna reklama.Komu zależałoby na testerach którzy nie zrobią tego odpowiednio (bo przecież każdy będzie się chwalił jakim to on specjalistą jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Szukają testerów i zarazem jeleni zakupowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ciekawe co byście powiedzieli jakby testerów szukał Megabass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ciekawe co byście powiedzieli jakby testerów szukał Megabass. Dobre, bardzo dobre, też jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ciekawe co byście powiedzieli jakby testerów szukał Megabass. Dobre, bardzo dobre, też jestem ciekaw. Pewnie wróciłby do łask zawód stacza kolejkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A ja bym tego tak w czambul nie wysmiewal i nie krytykowal.Mlodzi adepci spiningu, uczacy sie, moga miec szanse uzupelnic pudelko o kilka przynet. Czy sie okaza wartosciowe i lowne to wyjdzie w testach. Z pewnoscia wyjdzie im to taniej niz kupic te czy inne przynety... Szkoda, ze taka okazja jak ta - oferowanie komus przynet za darmo do testow nie sluzy producentowi do tego by napisac: dostajesz nasze woblery, ale wypuszczaj zlowione na nie ryby i napisz o tym w relacji z testow naszych przynet...Wiem, pewnie jestem oderwany od rzeczywistosci i mysle zyczeniowo. Ale jesli okaza sie naprawde tak SUPER skuteczne...to biada drapieznikom miedzy Bugiem a Odra Odnosnie megabassa : a co to zmienia ze to M. czy R ? dla mnie nic. Lowie na takie przynety na jakie chce lowic i jestem do nich przekonany. Jakbym byl przekonany do megabassow to bym na nie lowil.Wyjatek : mam jednego - na jazie Nawet cos tam zlowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Guzu - chodziło mi o to,że nie ma co generalizować i podejrzewać od razu każdego o jakieś złe zamiary. Sam kilka razy dostawałem jakieś przynęty do testów od różnych firm.Czasem z propozycją , by coś o nich skrobnąć w necie,pokazać innym.Nigdy nie były to żadne zobowiązania formalne.I jak do tej pory nikt nawet tego nie sprawdzał.Zawsze też zastrzegałem się ,że jeśli okaże się,że jakaś przynęta to lipa - to powiem wszem i wobec ,że to lipa.Jak do tej pory , każdy mówił - Pisz prawdę.Wydaje mi się,że porządnej firmie powinno zależeć też żeby dowiedzieć się ,że sprzedają bubla.Pare miesięcy temu dostałem całą reklamówkę przynęt od Henka Simonsza.Sporo z nich nie było jeszcze wtedy nawet w sprzedaży.Dostałem je zupełnie bezinteresownie a sam zaproponowałem,że jak znajdę na to czas to coś o nich napiszę,żeby ludzie wiedzieli tylko o ich istnieniu.Te,ktorych nie miałem czasu nawet rozpakować wysłałem koledze,który jest też zalogowany na Jerkbait.pl.Dostałem za darmo to i oddałem za darmo.Też poprosiłem jedynie,żeby po ich przetestowaniu napisał to co o nich myśli.Szczerze.Zrobił to bardzo profesjonalnie.(lepiej niż ja ) Zwyczajne ,solidne opisanie produktu bez żadnego namawiania do kupna. A co do porównania z Megabass'em. Zapewne gdyby pojawiła się propozycja testów wędek Megabass albo kołowrotków JDM to by się chętni łatwiej znaleźli.I nikt by pewnie nie wnikał w intencje darczyńcy... Ps.Zresztą...wiele produktów jest tu na forum tak zachwalanych,że sam się zastanawiam czy aby niektórzy koledzy nie pobierają jakichś pensji z Japonii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Guzu - chodziło mi o to,że nie ma co generalizować i podejrzewać od razu każdego o jakieś złe zamiary. Sam kilka razy dostawałem jakieś przynęty do testów od różnych firm.Czasem z propozycją , by coś o nich skrobnąć w necie,pokazać innym.Nigdy nie były to żadne zobowiązania formalne.I jak do tej pory nikt nawet tego nie sprawdzał.Zawsze też zastrzegałem się ,że jeśli okaże się,że jakaś przynęta to lipa - to powiem wszem i wobec ,że to lipa.Jak do tej pory , każdy mówił - Pisz prawdę.Wydaje mi się,że porządnej firmie powinno zależeć też żeby dowiedzieć się ,że sprzedają bubla.Pare miesięcy temu dostałem całą reklamówkę przynęt od Henka Simonsza.Sporo z nich nie było jeszcze wtedy nawet w sprzedaży.Dostałem je zupełnie bezinteresownie a sam zaproponowałem,że jak znajdę na to czas to coś o nich napiszę,żeby ludzie wiedzieli tylko o ich istnieniu.Te,ktorych nie miałem czasu nawet rozpakować wysłałem koledze,który jest też zalogowany na Jerkbait.pl.Dostałem za darmo to i oddałem za darmo.Też poprosiłem jedynie,żeby po ich przetestowaniu napisał to co o nich myśli.Szczerze.Zrobił to bardzo profesjonalnie.(lepiej niż ja ) Zwyczajne ,solidne opisanie produktu bez żadnego namawiania do kupna. A co do porównania z Megabass'em. Zapewne gdyby pojawiła się propozycja testów wędek Megabass albo kołowrotków JDM to by się chętni łatwiej znaleźli.I nikt by pewnie nie wnikał w intencje darczyńcy... Po tym co piszesz @makamba przypomnial mi sie dowcip z broda : Do super atrakcyjnej kobiety przy barze podchodzi facet, stawia drinka i pyta sie prosto z mostu czy pojdzie z nim do lozka za milion zlotych.Ona udaje ze sie zastanawia, po czym sie zgadza.On na to : - a za 100 ? - za kogo ty mnie masz ? co ? - to juz ustalilismy, teraz negocjuje cene... I tyle w tym temacie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Hmmm...nie bardzo wiem jak mam to rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Hmmm...nie bardzo wiem jak mam to rozumieć? A jak zrozumiales ? Odnioslem sie do powtorzonej przez Ciebie mysli z poprzedniego postu, ze jakby to byl sprzet z gornej polki to nikt by nie pytal tylko bral... Mam nadzieje ze wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A już myślałem,że podejrzewasz mnie ... Ciężki dzień dziś miałem...Coś mi czytanie ze zrozumieniem nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A już myślałem,że podejrzewasz mnie ... Ciężki dzień dziś miałem...Coś mi czytanie ze zrozumieniem nie wychodzi. Bez przesady. Mysle ze sprawa jest jasna i klarowna. Czy sprzet daje Mikado, Robinson czy Daiko jesli sprawa jest i czysta i jasna to jest wszystko godne pochwaly. Gorzej jak ma byc na zamowienie zgodnie z tym co dajacy zamawia ...wtedy wracamy do kawalu z postu powyzej. Tak to przynajmniej wyglada w moich oczach pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Takie konkretne propozycje testów z wiadomym wynikiem to wydaje mi się ,że dostają ludzie z określonym i znanym w branży nazwiskiem.Kontrakt ,cichy lub oficjalny,gratisowa kamerka ,czasem nawet łódeczka.Jakbym był w kraju to bym się na tego Robinsona zapisał , z samej ciekawości.Może dałoby radę dać jakiemuś holenderskiemu szczupakowi Robinsonem po mordzie. Chyba by się szczupak nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jakbym był w kraju to bym się na tego Robinsona zapisał , z samej ciekawości. Z powodów cholernie nudnego wtorku w pracy tak też uczyniłem Zobaczymy czy się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jakby co - daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 A już myślałem,że podejrzewasz mnie ... Ciężki dzień dziś miałem...Coś mi czytanie ze zrozumieniem nie wychodzi. Bez przesady. Mysle ze sprawa jest jasna i klarowna. Czy sprzet daje Mikado, Robinson czy Daiko jesli sprawa jest i czysta i jasna to jest wszystko godne pochwaly. Gorzej jak ma byc na zamowienie zgodnie z tym co dajacy zamawia ...wtedy wracamy do kawalu z postu powyzej. Tak to przynajmniej wyglada w moich oczach pozdrawiam Guzu Wtedy powinno być napisane Robinson szuka piętaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi