Grzesiekdep Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Witam kupię giętarkę do drutu pod obrotówki może ktoś wie gdzie coś takiego mogę dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Może sprecyzuj dokładnie o co chodzi,bo do robienia obrotówek potrzebne są dwa urządzenia . Jedno do robienia "oczek " pod kotwiczkę ,a drugie do zawijania drutu,czyli robienia "oczek" do mocowania agrafki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Tak naprawdę, to jest to jedno urządzenie Kupić możesz je np. tam:https://www.ebay.com/p/Twistech-Wire-Former-Make-Spinners-Spreaders-Poulsen-Cascade-11037-Forming-Tool/1800452420 Możesz też sobie poradzić (przy niewielkich seriach przynęt) bez specjalistycznego przyrządu:http://zawodwedkarz.blogspot.com/2015/12/jak-zrobic-obrotowke-bystka-obrotowa-w.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiekdep Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Dzięki to z ebaya o takie mi chodziło szkoda ze w Polsce czegoś takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Poszukaj w Cabelasie,były takie maszynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Swego czasu firma Compass miała fajną giętarkę do obrotówek, ale widzę że już tego nie ma.Nawet filmy na you-tubie zniknęły. Sam kupiłem od nich takie cudo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi