Bolen30 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Ależ mnie tutaj niebyło ale cały czas coś trzymam rękę na pulsie.Wkrutce pokaze to i owo może coś komus się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Przepraszam za pisownie postaram się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Oto kilka kolorów może coś komus podejdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Porządków ciąg dalszy spora ilość do wylotu jak coś info na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Zkonczyly Mi sie fluo i co dalej. Co polecacie z dostepnych od reki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Vallejo premium. Dają mocną powłokę bo to wodne poliuretany. Dobrze wrzucić kulkę/tulejkę do pojemnika dla lepszego mieszania. Im dłużej się je miesza tym lepszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Zrobie zdjęcie całosci to zobaczysz co zostało.Ale mocno się przetasowało z kolorów jaśniejszych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Bolen30 mam zapas ale dzieki za pamiec , chodzilo Mi dokladnie o fluo. Piotrek dzieki za cynk, zestaw testowy zamowilem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Spoko te Valladolid to akrylowe nitrorozpuszczalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Bolen30 mam zapas ale dzieki za pamiec , chodzilo Mi dokladnie o fluo. Piotrek dzieki za cynk, zestaw testowy zamowilem. Screenshot_20211020_120830.jpgBędzie Pan ukontenteges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Spoko te Valladolid to akrylowe nitrorozpuszczalne?Jeśli pytasz o Vallejo to wodne PU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Jaki pistolet, daj linka, może to i jest opcja.Sprawdź sata jet 20B, albo inna nazwa Sata dekor 2000 . Używam i mogę polecić w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Coś tam zostało ale kolory już raczej stonowane ,ale jeszcze coś pod naturalne barwy do woblerów by wybrał.Ale przynajmniej butelek mi narazie niebraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Nadchodzi ten czas że łowienie niestety zostanie mocno ograniczenie z powodu czynników atmosferycznych,więc osoby robiące jakieś przynety malowane aero I którzy chcą zacząć swą przygodę z aero zapraszam na priw.Mam sporo mixów które w pierwszej kolejności muszę pozbyć.A młodzi adepci beda mogli poćwiczyć na nich bo szkoda wyrzucić w kosz.Lakiery wodne nie męczące zapachem.Mycie pistoletu woda.Rozcienczanie woda zdemineralizowana do 10%Możliwość mieszania między sobą.Nierozpływaja się i można pędzelkiem lub gabka nakładać.Bardzo dobre krycie.Troszku dłuzsze schniecie ale niejest żle.Kilka paczek przygotuję na pierwszą kolejkę by zrobić porządki zanim rozleje kolejna partie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Gdzieś resztki z ostatniego sortu .Dwa kolorki fajne takie zywe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Bolen30 mam zapas ale dzieki za pamiec , chodzilo Mi dokladnie o fluo.Piotrek dzieki za cynk, zestaw testowy zamowilem. Screenshot_20211020_120830.jpgGdzie zakupiłeś ten zestawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Czesc. Na amazonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 https://www.amazon.co.uk/AV-Premium-Airbrush-Paint-Fluorescent/dp/B0096MQZWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 https://www.amazon.co.uk/AV-Premium-Airbrush-Paint-Fluorescent/dp/B0096MQZWANiedostępne... Ciężko je kupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) https://tradearts.pl/pl/c/Vallejo-Premium-Aibrush-Color-kolory-fluorescencyjne%2C-opak.-60-ml/2285358Tu masz wybór Edytowane 5 Grudnia 2021 przez eaw32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Widzę że kolory świetne szkoda ze niema wiele takich jeżdżących samochodów w tak rażących kolorach,bynajmniej rzadko się je naprawia i kolorów niema zbyt często jak pozyskać,tylko w większości standard.Ale niektóre marki wprowadzają coraz więcej zarów????????I czasem coś się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Widzę że kolory świetne szkoda ze niema wiele takich jeżdżących samochodów w tak rażących kolorach,bynajmniej rzadko się je naprawia i kolorów niema zbyt często jak pozyskać,tylko w większości standard.Ale niektóre marki wprowadzają coraz więcej zarówI czasem coś się trafi.Od razu się piszę na wszelkie fluo i inne żarówy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 W wodzie jest ciężko ale śmierdziele prędzej by było załatwic.Sam główki maluje śmierdzielami bo szybciej .Ale niejestes Marcinie jedyny ale będę miał w pamięci.Ostatnio niestety dwa obiecane kolorki bardzo zywe załatwiłem że poszły do wyrzucenia przez moje niedopatrzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Myślę że nic więcej niebede już robił tak wygląda wmiare wystarczy zrobić dobra fotke i uzupełnić całą stronę a 30sztuk na jednej już wystarczy dla większej przejrzystosci.Myślę że niebawem pokaze reszte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 No popsikałem ostatnio kilka rzeczy farbami bolenia... Wojti powiem to kolejny raz .Twoje farby rządzą i tyle w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi