Bolen30 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Czyżby Piotruś to twoja piersiuweczka na początek sezonu pstragowego?Niedługo to chyba braknie ci rzeczy w domu do malowania????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 ..i cyk rewersik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Piotrku ale po Sylwestrze zostaw troszku by zapełnić buteleczkę na wędrówki wzdłuż rzeki.Bo to już tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Panowie, jaki dobry aerograf polecicie? Przerabiam fine art, ale poszukuje czegoś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Już wszystko jest tam gdzie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Gdyby był jeszcze ktoś kto potrzebuje lakieru na start za niewielką kasę może pisac na priw.Cały czas niemoge się odgrzebać miedzy kolejnymi dostawami.Kolory nr 3,65,379,380 niedostępne.Najlepsza okazja by wybrać coś dla siebie na start badz nie.Gdy zajdzie taka potrzeba proszę dać znać zrobie zbliżenie każdego z danego numeru koloru.Wygladaja dużo żywiej bo próbka jest bez powłoki bezbarwnej.Tutaj dla porównania jedno zbliżenie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Tutaj widać jak punkt widzenia zmienia kolor wzgledem padania światła ale zdjecie to i tak niepokazuje tego.Na żywo to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Panowie, jaki dobry aerograf polecicie? Przerabiam fine art, ale poszukuje czegoś lepszego.w jakiej kwocie? I czego wymagasz?Ja śmigam na H&S Evo Silverline z dyszami 0.2 i 0.4 idzie bardzo precyzyjnie malować i super się go czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Gdyby był jeszcze ktoś kto potrzebuje lakieru na start za niewielką kasę może pisac na priw.Cały czas niemoge się odgrzebać miedzy kolejnymi dostawami.Kolory nr 3,65,379,380 niedostępne.Najlepsza okazja by wybrać coś dla siebie na start badz nie.Gdy zajdzie taka potrzeba proszę dać znać zrobie zbliżenie każdego z danego numeru koloru.Wygladaja dużo żywiej bo próbka jest bez powłoki bezbarwnej.Tutaj dla porównania jedno zbliżenie zdjęcia.Dotarła do mnie przesyłka od Bolen30.. Powiem, że jeszcze nie malowałem, ale kolory dużo lepiej się prezentują na żywo niż na zdjęciach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelzen Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Patrzę na tą paletę co dodał Boleń30 i okazuje się, że znowu wypadało by paczkę zamówić bo żółtych odcieni mi brakuje, ale na razie musze uporządkować to co mam. Jutro wrzucę butelki z ali, które do tego celu zamówiłem myślę, że sprawdzą się kozak. Dzisiaj już część przelana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Patrzę na tą paletę co dodał Boleń30 i okazuje się, że znowu wypadało by paczkę zamówić bo żółtych odcieni mi brakuje, ale na razie musze uporządkować to co mam. Jutro wrzucę butelki z ali, które do tego celu zamówiłem myślę, że sprawdzą się kozak. Dzisiaj już część przelana.Jak możesz to pokaż te butelki bo sam muszę coś zamówić żeby to ogarnąć bo taką paczkę dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Panowie wczesniej zdajcie relacje by wiedzieć czy okulary będą potrzebne czy warto,ale o to ja jestem spokojny.Jedna paczka dla mnie nierobi żadnej różnicy bo ja sam już niewiem gdzie ja mam to zmieścić a szafy mam pojemne.A muszę jeszcze jedna dostawe przygotowac więc gdzie to upcham to już sam niewiem.Ale paczki że 3 przez wekend muszę spakować z nr które tam będą.Bo są nowe kolory.Czekam na testy i opinie co I jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelzen Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Takie butelki, mają uszczelkę pod główna nakrętka. W opisie było napisane, że na kleje i rozpuszczalniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Takie butelki, mają uszczelkę pod główna nakrętka. W opisie było napisane, że na kleje i rozpuszczalniki. IMG_20220113_194215_copy_2124x1592.jpgEleganckie Podeślij link jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Noto nadadzą się idealnie,bo nic nieodparuje ale trzeba tylko pamietac by przed uzyciem dobrze wymieszać bo cięższa reszta idzie na dno.Ale butle fajne jaka maja pojemnosc?Puscisz link do strony tych butelek.Zawsze by to zmniejszyło gabaryt w paczce z 0,5litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelzen Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 9,38 zł 23%OFF | Pusta butelka z zakraplaczem, 100ML, spożywcza, HDPE, elastyczna butelka plastikowa z kapturem na farbę olejną, pojemnik na płynny klej, 10 szt.https://a.aliexpress.com/_mPjSPQs te mają akurat 100 ml , w pozostałych ofertach są też większe u tego kolesia, mi akurat 100 pasują . Opłaca się zamawiać po 10 szt. przesyłka wychodzi za darmo , jak dodawałem więcej to doliczało srogie koszty wysyłki ale zawsze można się z gościem dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Butelka ok ale lakier z całym pigmentem będzie z czasem osądzał się na dnie i majac pełna butle będzie go ciężko roztrzepać a pigment może zatkać zakraplacz,chyba że będziesz mieć np połowę butelki nalane.Musze szukac dobrych na wysyłki po100ml.By spakować do małej paczki.A kolory jak wychodzą na wobkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zawsze do butelki można wrzucić 1-2 kulki łożyskowe - pomagają znacząco w mieszaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Napewno jest to dobre rozwiązanie.Do aero nieleje się duzej ilości więc niezblokuje zbyt dużo materiału przy dawkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugly-hml Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Z powodzeniem używam takiego zestawu:https://allegro.pl/oferta/zestaw-6-x-butelka-30-ml-dozownik-nakretka-9171737214https://allegro.pl/oferta/kulki-ze-stali-nierdzewnej-do-mieszania-farb-100sz-10184704219 Choć te butelki 100ml są kuszące, nie raz potrzeba większej ilości rozrobionej farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Dziś coś bazgrałem farbami od Bolen30. Jestem mega zadowolony. Jakość i krycie - mega !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Butelki 100ml małe noto musi być dużo malowane jednorazowo.Ale aero tez ma mautki zbiornik i trzeba często dolewać.Farba może być rozmieszana do lakierowania w większej ilosci byle była szczelnie zamknięta Wodna niewiast butelki jeśli ma dobrą zakrętkę.Nitrorozpuszczalne już wciągają i trzeba domieszać po danej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Będzie kilka pereł ale zdjecie słabe w zakretce coś widać.Jako opalizacje będą fajniutkie.Powoli do przodu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Moim zdaniem tu lepiej wida Wojtku, odłóż mi po "50" z kolorów 302, 303 i 312. To są ilości, które dla mnie wystarczą na lata ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Na zakretce lepiej wygląda ale jak coś proszę o info na priw dla przejrzystosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi