Skocz do zawartości

Farby do aerografu

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby był jeszcze ktoś kto potrzebuje lakieru na start za niewielką kasę może pisac na priw.Cały czas niemoge się odgrzebać miedzy kolejnymi dostawami.Kolory nr 3,65,379,380 niedostępne.Najlepsza okazja by wybrać coś dla siebie na start badz nie.Gdy zajdzie taka potrzeba proszę dać znać zrobie zbliżenie każdego z danego numeru koloru.Wygladaja dużo żywiej bo próbka jest bez powłoki bezbarwnej.Tutaj dla porównania jedno zbliżenie zdjęcia.

post-57058-0-25870400-1641394813_thumb.jpg

post-57058-0-57695200-1641394846_thumb.jpg

post-57058-0-31442800-1641394873_thumb.jpg

post-57058-0-77958900-1641395072_thumb.jpg

Gdyby był jeszcze ktoś kto potrzebuje lakieru na start za niewielką kasę może pisac na priw.Cały czas niemoge się odgrzebać miedzy kolejnymi dostawami.Kolory nr 3,65,379,380 niedostępne.Najlepsza okazja by wybrać coś dla siebie na start badz nie.Gdy zajdzie taka potrzeba proszę dać znać zrobie zbliżenie każdego z danego numeru koloru.Wygladaja dużo żywiej bo próbka jest bez powłoki bezbarwnej.Tutaj dla porównania jedno zbliżenie zdjęcia.

Dotarła do mnie przesyłka od Bolen30.. Powiem, że jeszcze nie malowałem, ale kolory dużo lepiej się prezentują na żywo niż na zdjęciach !!

Patrzę na tą paletę co dodał Boleń30 i okazuje się, że znowu wypadało by paczkę zamówić :D bo żółtych odcieni mi brakuje, ale na razie musze uporządkować to co mam. Jutro wrzucę butelki z ali, które do tego celu zamówiłem myślę, że sprawdzą się kozak. Dzisiaj już część przelana.

• Like 1

Patrzę na tą paletę co dodał Boleń30 i okazuje się, że znowu wypadało by paczkę zamówić :D bo żółtych odcieni mi brakuje, ale na razie musze uporządkować to co mam. Jutro wrzucę butelki z ali, które do tego celu zamówiłem myślę, że sprawdzą się kozak. Dzisiaj już część przelana.

Jak możesz to pokaż te butelki bo sam muszę coś zamówić żeby to ogarnąć bo taką paczkę dostałem :D

Panowie wczesniej zdajcie relacje by wiedzieć czy okulary będą potrzebne czy warto,ale o to ja jestem spokojny.Jedna paczka dla mnie nierobi żadnej różnicy bo ja sam już niewiem gdzie ja mam to zmieścić a szafy mam pojemne.A muszę jeszcze jedna dostawe przygotowac więc gdzie to upcham to już sam niewiem.Ale paczki że 3 przez wekend muszę spakować z nr które tam będą.Bo są nowe kolory.Czekam na testy i opinie co I jak.

• Like 1

9,38 zł 23%OFF | Pusta butelka z zakraplaczem, 100ML, spożywcza, HDPE, elastyczna butelka plastikowa z kapturem na farbę olejną, pojemnik na płynny klej, 10 szt.

https://a.aliexpress.com/_mPjSPQs te mają akurat 100 ml , w pozostałych ofertach są też większe u tego kolesia, mi akurat 100 pasują . Opłaca się zamawiać po 10 szt. przesyłka wychodzi za darmo , jak dodawałem więcej to doliczało srogie koszty wysyłki ale zawsze można się z gościem dogadać.

Butelka ok ale lakier z całym pigmentem będzie z czasem osądzał się na dnie i majac pełna butle będzie go ciężko roztrzepać a pigment może zatkać zakraplacz,chyba że będziesz mieć np połowę butelki nalane.Musze szukac dobrych na wysyłki po100ml.By spakować do małej paczki.A kolory jak wychodzą na wobkach?

Z powodzeniem używam takiego zestawu:

https://allegro.pl/oferta/zestaw-6-x-butelka-30-ml-dozownik-nakretka-9171737214

https://allegro.pl/oferta/kulki-ze-stali-nierdzewnej-do-mieszania-farb-100sz-10184704219

Choć te butelki 100ml są kuszące, nie raz potrzeba większej ilości rozrobionej farby ;)

Butelki 100ml małe noto musi być dużo malowane jednorazowo.Ale aero tez ma mautki zbiornik i trzeba często dolewać.Farba może być rozmieszana do lakierowania w większej ilosci byle była szczelnie zamknięta Wodna niewiast butelki jeśli ma dobrą zakrętkę.Nitrorozpuszczalne już wciągają i trzeba domieszać po danej ilości.